Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Honvéd elleni kezdőcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 23.

ImageKihirdették a ma délutáni, Honvéd elleni Ligakupa-mérkőzés kezdőtizenegyét. E szerint a Sebők - Lázár, Milanovic, Horváth, Elek - Sándor, Farkas I, Polonkai - Nagy, Sitku, Alves összeállításban fut ki a csapat a pályára. Az elmúlt napok szerencsés időjárásának köszönhetően biztossá vált, hogy a találkozót a Sóstói Stadion centerpályáján tudjuk megrendezni. A szurkolók a fél háromkor kezdődő találkozót a fedett főlelátón ingyen tekinthetik meg.

 
J. Tolvanen: "A játékvezetők kis híján tönkretettek mindent!" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 nagyszerű sikert ért el vasárnap este Bécsben. A találkozóról Jarmo Tolvanen, Tommi Satosaari és Palkovics Krisztián véleményét kérdeztük. - Jarmo Tolvanen igen feszült hangulatban volt a lefújást követően, hevesen adott hangot véleményének: "5-5 és 4-4 elleni játékban legalább olyan jók voltunk, mint ők. Minden statisztika ezt mutatja, beleértve a kapura lövéseket is. De nyilván a rengeteg emberelőny, amit kaptak, lendületbe és helyzetbe hozta őket, és csak emiatt lőttek többet kapura, mint mi."

Tovább...
 
"Tavasszal még akármi is lehet" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 23.

ImageAz Alcoa FKC színeiben öt egykori dunaferres játékos – Azari Fruzsina, Kovács Angéla, Rádl Tímea, Tilinger Tamara és Vincze Melinda – összesen 23 gólt szerzett szombaton Dunaújvárosban. Közülük a meccs után Ticsyt kérdeztük a benyomásairól. A fehérváriak beállója a második félidőben lépett pályára, és nagy szerepe volt a pontszerzésben.

Tovább...
 
Debreceni Egyetem KE - Albacomp 78-99 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 22.

ImageKommentár nélkül: DEKE - Albacomp 78-99 (24-20, 19-32, 15-24, 20-23)/ Debrecen: Szavics 14/6, Kaluha 6/6, Tóth G. 5/3, Boldizsár 6, Fülöp 20/3. Csere: Takács D. 11/3, Boros G., Erdei 14/12, Balogh A. 2, Kóthay. Edző: Fodor Péter. / Albacomp: Simon 9, Toya 9/3, Radovics 14/3, Lee 21/6, Farkas A. 2. Csere: Hanga 26/12, Keller Á. 6, Bódi 10/6, Madár 2, Fodor K., Antal. Edző: Szrecsko Szekulovics.

 
Ifik: Újabb idegenbeli győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 22.

ImageKilencedik idegenbeli bajnokiján negyedik győzelmét aratta az Alcoa FKC ifjúsági csapata. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a Dunaújvárosi NKKSE elleni mérkőzésen a hatgólos Kerekes Petra és Várkonyi Viktória bizonyult a fehérváriak legeredményesebb játékosának.

Tovább...
 
Egy győzelem és egy döntetlen akadémiai csapataink szombati mérlege Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. február 22.

ImageA horvátországi Umagból pénteken hazatérő U17-es és U19-es csapat nem kapott sok pihenőt az edzőtábor után, mindkét gárda már szombaton pályára lépett felkészülési mérkőzésen. A Videoton FC-Puskás Akadémia U19 Pozsonyban, a Slovan Bratislava vendégeként nyert 2-0-ra, Disztl László együttesében Elek és Gyurcsó bizonyult eredményesnek. A 17 évesek a Martonvásárral találkoztak Felcsúton, és a vendégek két gólos előnyét ledolgozva 2-2-es döntetlent értek el. A csapatu góljait ezen a találkozón Hosszú és Magyar szerezte.

 
Bravúros győzelem Csepelen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 22.

ImageZsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 10-14. helyért zajló keresztjátékának utolsó fordulójában. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérvári együttes kétszer állt fel vesztes állásból a találkozón és egységes csapatként megérdemelt győzelmet aratott. A csereként beálló Bende Attila az összecsapás egyik legjobbjának bizonyult.

Tovább...
 
SZENZÁCIÓS GYŐZELEM BÉCSBEN! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 22.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 egy hallatlan izgalmas mérkőzésen, hosszabbításban legyőzte a Vienna Capitals csapatát - elképesztő, leírhatatlan meccs volt! - Eljött a történelmi pillanat, vasárnap este megkezdte szereplését az EBEL-rájátszásában a Sapa Fehérvár AV19. Mintegy 300 drukker kísérte el Bécsbe a mieinket, így fantasztikus hangulatban indult útjára a korong. A játékvezetők érdekes felfogása már az első percben egyértelművé válhatott mindenki számára: Feketét egy páros kiállítás alkalmával még 10 perc fegyelmivel is büntették.

Tovább...
 
Pontosztozkodás Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageIzgalmakban és fordulatokban gazdag mérkőzést vívott egymással a két Fejér megyei rivális. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta holnapunknak, hogy az Alcoa FKC már hét góllal vezetett a második félidő elején, de a 33. perc utáni negyedórát 12-2-re nyerték a hazaiak. A fehérváriak hiába vették vissza a vezetést, a hajrában újra többször az Újvárosnál volt az előny, majd végül 36-36-os döntetlen született.

Tovább...
 
Győr - Videoton 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 21.

ImageA Videoton kétgólos vereséget szenvedett Győrben az ETO-tól. Tarmo Kink, a hazaiak 25 éves észt csatára, két hatalmas szabadrúgás gólt lőtt. A Vidi a Sebők - Andic, Horváth, Lipták, Elek, Polonkai, Sándor, Farkas I., Nagy, Alves, Vujovic csapattal kezdte a találkozót. Mivel a mérkőzés előtt folyamatosan esett az eső, ezért végül műfüves pályán rendezték meg a felkészülési mérkőzést. A hazai biztonságiak az első félidőben nem engedték fényképezni a Videoton fotósát, csupán a második játékrészben készíthetett fényképeket a klub alkalmazottja. Az első 25 percben három helyzetet is kidolgozott a csapat.

Tovább...
 
Indul a show! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 21.

ImageAz EBEL alapszakasza immáron történelem - elérkezett a rájátszás. Vasárnap a Sapa Fehérvár is megkezdi a küzdelmet az EBEL-playoffban a Vienna Capitals együttese ellen. - A Medvescsak elleni találkozó után eldõlt, hogy a Sapa Fehérvár AV19 a 6. helyen fejezte be az alapszakaszt, ezzel a magyar bajnoki címvédõ megelõzte az EBEL címvédõjét! A horvátok elleni meccsbõl mindazonáltal nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5996 - 6006 / 7426