Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mélyvízben a tehetséges székesfehérvári kempos Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 10.

ImageSuper GP versenyen indult a Székesfehérvári Kempo SE egyik sportolója. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől - A mindössze huszonkét esztendős Gábor Péter a Dunaújvárosban rendezett viadalon a tavalyi Thai-box Magyar Bajnokság döntőse ellen lépett szorítóba. A fehérvári kempos kemény küzdelemben pontozással maradt alul budapesti ellenfelével szemben. A Székesfehérvári Kempo SE versenyzőinek zsúfolt lesz a februárjuk, mivel 25-én Gábor Péter ismét ringbe száll, 27-én pedig másik négy kempos ketrecharc-gálán indul.

Tovább...
 
A nyolcévesek is elsők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 10.

ImageA 2001-es korosztály szivacs-kézilabda Fejér megyei döntőjére került sor nemrég az Adidas Országos Utánpótlás-bajnokság keretében. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az ötcsapatos tornán az Alcoa FKC végzett az első helyen, és jutott a régiódöntőbe; Csernus Krisztina tanítványai minden mérkőzésüket megnyerték.

Tovább...
 
Ladányi Balázs: "Ez a mi betegségünk, hogy felhozzuk az ellenfelet" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 09.

ImageA Salzburg elleni sikert követően - teljesen érthető módon - jó hangulat uralkodott a Sapa Fehérvár AV19 öltözőjében. A főszereplők ugyanakkor nem rejtették véka alá kritikus megjegyzéseiket sem. Vas János két góljával oroszlánrészt vállalt a győzelemből. A szélső azonban nem elsősorban saját teljsítményével volt elfoglalva, hanem a jövő szempontjából fontos tanulságokkal...

Tovább...
 
"Ránk fért már egy kis siker" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 09.

ImageVincze Melinda tíz gólt szerzett Kiskunhalason, így jelentős szerepe volt az Alcoa FKC idegenbeli győzelmében. A fehérváriak balszélsője novemberben a válogatott világbajnoki felkészülése során szenvedett kézközépcsont-törést, és a felépülése óta a legjobb mérkőzését játszotta a nyolcgólos FKC-sikerrel végződött hétközi bajnokin.

Tovább...
 
Videoton FC - Shandong Luneng 3-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 09.

ImageMásodik felkészülési mérkőzésén is győzelmet aratott a Videoton a törökországi Belekben. Az ellenfél a kínai Szuperliga 4. helyezettje, a Shandong Luneng együttese volt.- Az egész nap szakadó eső ellenére kiváló talajú pályán kedződött a játék az osztrák bíró sípszavára. Az első félidőre dr. Mezey György vezetőedző a Tujvel - Andics, Milanovic, Horváth, Fejes - Szakály, Ponczók, Sándor - Farkas II, Vujovics, Nikolics kezdőtizenegyet jelölte ki. Nem kellett sokáig várnunk az első találatra, Vujovics a 14. percben Marko Andics jobboldalról középre küldött ívelését 20 méterről vágta a hosszú sarokba (1-0).

Tovább...
 
Évértékelő után, ajánlócédulat-gyűjtés előtt - futsal-meccs a Főnixben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 09.

ImageA női futsall bajnokságot vezető Vesta 5:3-ra legyőzte a Fidesz Elnöki Stábját a Székesfehérváron megrendezett mérkőzésen. A Fidesz csapatát Szijjártó Péter vezette, s „szurkoló politikusokból” sem volt hiány: több önkormányzati képviselő is helyet foglalt a lelátókon, hogy bíztassa a fiúkat. A meccs kétszer fél órás volt. A mérkőzést Arany Tamás, és a férfi futsal Eb-döntőt dirigáló Kovács Gábor vezette.

Tovább...
 
A "barátságos" 2-3 Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. február 08.

ImageJogosan aggódhattak a röplabdarajongók, hogy sikerül-e megtartani a székesfehérvári helyszínen megrendezendő MÁV Előre - Békéscsaba találkozót, az ismét kialakult „hó helyzet” miatt. Szerencsére, a BRSE - busz időben befutott, így megrendezésre került a mérkőzés, ráadásul nagyon baráti állapotok uralkodtak, – már ami a két ellenfelet és a szurkolótáborokat illeti. Nem volt fagyos a hangulat, bár a termet most leginkább a játék melegítette fel…, mert izzott a levegő, pörgött a labda, jó kis „erőmérő” volt ez.

Tovább...
 
Folytatta győzelmi szériáját a Kodolányi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageA Sümeg elleni hazai győzelmet követően a Debrecen otthonából is nyertesen távozott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE. Az NB I-es férfi röplabda-bajnokság szombati mérkőzésén 3-1-es sikert aratott a Nagy-csapat. Pecsuvácz Péter sajtóreferens meglátása szerint a találkozón kiemelkedő játékot produkált Takács Zoltán, a Kodolányi 37 éves ütője, valamint Deli Gábor, a Fehérváron első szezonját töltő feladó.

Tovább...
 
Sítájfutó Budapest Sprint, Éjszakai és Középtávú Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageA hétvégén rendezte meg a Budapesti Tájfutó Szövetség János-hegyen a 2010. évi Sítájfutó Budapest Sprint, Éjszakai és Középtávú Bajnokságát. A versenynek több székesfehérvári résztvevője is volt. A szombati sprint versenyen a női Masters kategóriában az ARAK Tájfutó Szakosztályának versenyzője, Vékonyné Árva Kati bajnokságot nyert. Még ugyanaznap este került megrendezésre az éjszakai sítájfutó bajnokság, ahol a felnőtt nők mezőnyében a szintén fehérvári tájfutó, Vékonyné ezüstérmet szerzett.

Tovább...
 
Ivett a felnőttben is visszatért Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 08.

ImageA Kiskunhalas elleni mérkőzésen is két ifjúsági és három serdülő korú játékos lépett pályára az Alcoa FKC csapatában. Közülük Kaszás Ivett szereplése azért jelentett külön örömet, mert a korosztályos válogatott átlövő a tavaszi térdsérülése óta először játszott a felnőttek között. Ivett jó védekezéssel és pályafutása első NBI-es góljával hálálta meg Mihály Attila bizalmát.

Tovább...
 
1-0-ra győzött a Vidi a Korona Kielce ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 07.

ImageKegyes volt hozzánk az időjárás ma délután, hiszen az eddig minden nap fújó szél abbamaradt a mérkőzés kezdetére, s egy-két fokot emelkedett a hőmérséklet is. Mint ahogy azt dr. Mezey György a délelőtti megbeszélésen kihirdette, csapatunk a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics -Szakály, Farkas I, Elek - Nagy, Alves, Vujovics összeállításban futott ki. A mérkőzés eleji néhány perces "tapogatózás" után a Vidi szerzett vezetést a 7. percben: Nagy Dani jobboldali beadását Vujovics készítette le, amit Alves mintegy 14 méterről kíméletlenül a bal felső sarokba bombázott (1-0).

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6029 - 6039 / 7426