Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Vidi megérkezett Belekbe, Mezey dr. már edzést is vezényelt Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 04.

ImageTegnap délután szerencsésen megérkezett a Vidi küldöttsége a törökországi Belekbe, s a játékosok elfoglalták szobáikat a Calista Hotelben. Dr. Mezey György még a vacsora előtt átmozgató edzést vezényelt a csapatnak - mire a fiúk bekvártélyozták magukat a szállodába. Az "előörs" tagjai (Horváth Gábor, Varga Endre és Debreczeni Tibor) már mindent előkészítettek, így profi körülmények várták a játékosokat.

 
Albacomp - Atomerőmű SE 76-66 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Atomerőmű SE 76-66 (16-19, 20-18, 22-18, 18-11)/ Albacomp: Simon 7, Toya 9/3, Bódi, Lee 16/6, Banks 33/18 / Csere: Keller, Hanga 5, Radovic 6. / ASE: Mészáros 12, Kiss 3/3, Horváth 5/3, Körtélyesi 10, Dill 15 / Csere: Clark 7, Legrange 9/3, Medve, Gulyás 5.

 
Edzősors Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 03.

ImageA hétfőn kinevezett Mihály Attila az Alcoa FKC negyedik vezetőedzője az elmúlt hat szezon alatt. Ha Guy Roux-t, az AJ Auxerre labdarúgó-csapatának legendás trénerét – aki több mint negyven (!) éven át ült a francia gárda kispadján – vesszük alapul, akkor soknak tűnhet ez a szám, ám a magyar női kézilabda-klubok összehasonlításában más a helyzet…

Tovább...
 
Nehézzé tettük, de megvan a két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tekintélyes előyt épített fel az Acroni Jesenice ellen, ám néhány védelmi kihagyás miatt kis híján kiegyenlítettek a szlovének. Végül azonban miénk lett a győzelem. - Mezőnyjátékkal indult a találkozó, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. Az első igazi helyzet a vendégek előtt adódott, ekkor Palkovics szabálytalansága kellett, hogy elháruljon a gólveszély. Az emberhátrányunk alatt kis híján mi jutottunk vezetéshez: Martz szemfülesen korongot szerzett és egyedül mehetett Grumet-Morrisra.

Tovább...
 
Ismét érezték a győzelem ízét a Kodolányi röplabdásai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

ImageA Sümeg ellen megtört a jég: a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE először nyert bajnoki mérkőzést a 2010. esztendőben. Pecsuvácz Péter sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy az NB I-es férfi röplabda-bajnokság keresztjátékának legutóbbi összecsapásán a fehérvári klub azt a Sümeget fogadta, amellyel vélhetően a kiesés elkerüléséért is nagy harcot vív majd. A mérkőzést hátrányból felállva nyerte meg a Kodolányi. A két együttes egymás elleni mérlegét hűen tükrözi, hogy a legutóbbi, veszprémi találkozásuk szintén a pályaválasztó sikerét hozta.

Tovább...
 
Nemanja Nikolic a Vidi játékosa! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. február 02.

ImageTegnap este megérkezett Felcsútra Nemanja Nikolic, akit a Kaposvári Rákóczitól igazolt le a klub. A 22 éves támadó 3,5 évre kötelezte el magát a piros-kékeknél. A zentai születésű játékos 2008-ban éppen a Videoton mutatkozott be az NB-I-ben, sőt mindjárt gólt is lőtt első mérkőzésén. A Soproni Liga góllövőlistájának jelenlegi 2. helyezettje - aki a csapattal utazik szerdán Törökországba - eddig 10 találatot jegyez a bajnokságban.

 
Szerződést bontott az Alcoa FKC Sótonyi Lászlóval Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

ImageKözös megegyezéssel szerződést bontott az Alcoa FKC Sótonyi Lászlóval, a csapat vezetőedzőjével. A "szakításra" a tegnapi napon került sor. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a szezon végéig a klubban eddig másod- és junioredzőként dolgozó Mihály Attila veszi át az együttes irányítását; munkáját Siti Bea másodedzőként segíti.

 
Peterdi Imre a Vasas Bp.Starsban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 01.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 menedzsmentje hozzájárult ahhoz, hogy a csatár Peterdi Imre január 31-el a Vasas Bp. Stars együttesében folytassa pályafutását. A 30 éves válogatott támadó tavaly nyáron igazolt csapatunkhoz, ám az utóbbi időben kevés jégidőt kapott az EBEL-ben.A 77-es mezben korongozó játékos a Volán házi pontlistáján a 18. helyet foglalja el, 43 mérkőzésen 3 gól és 4 gólpassz fűződik a nevéhez. Peterdi Imrének köszönjük eddigi játékát, s a továbbiakban sok sikert kívánunk a pályafutásához.

 
Két nagyon különböző vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 01.

ImageKözel tíz év elteltével újra fehérvári mezben szerepelt NBI-es bajnokin Gabnai Melinda. A rutinos átlövő már a szerdai MK-mérkőzésen is pályára lépett, így belülről értékelte az Alcoa FKC két eheti vereségét: míg a kupában kötelező győzelmet szalasztott el a csapat, szombaton olyan meccsen maradt alul, melyből sok pozitívum menthető át a Kiskunhalas elleni bajnokira.

Tovább...
 
Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 31.

ImageA mérkőzés előtt nagy mennyiségű hó esett a pályára, ám végül elkezdődhetett a találkozó. Csapatunk a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas I., Sándor - Nagy, Sitku, Alves kezdővel szaladt ki a pályára. Felcsúton viszont nem játszották le a Videoton FC II - Tököl edzőmeccset a nagy hó miatt. Az első 20 perc mezőnyjátékot hozott az irreális talajú pályán. Igazi helyzet egyik kapu előtt sem alakult még ki, de a Vidi játszik eddig jobban. A 25. percben gólnak örülhetett a mintegy 120 néző.

Tovább...
 
RÁJÁTSZÁSBAN!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 31.

ImageCsapatunk már az első harmadban eldöntötte a Ljubljana elleni mérkőzést, s az 5-3-es győzelem azt jelenti, hogy különösebb izgalmak nélkül sikerült hozni a mai meccset, s a cél teljesült: a Volán hat fordulóval a vége előtt bejutott a rájátszásba. - Az Olimpija Ljubljana együttesében a nehéz anyagi körülmények miatt csak mutatóban maradtak meghatározó korongosok, ami alapvetően befolyásolta a Volán elleni bajnoki kilétét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6051 - 6061 / 7429