Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Videoton FC - Nafta Lendava 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 31.

ImageA mérkőzés előtt nagy mennyiségű hó esett a pályára, ám végül elkezdődhetett a találkozó. Csapatunk a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas I., Sándor - Nagy, Sitku, Alves kezdővel szaladt ki a pályára. Felcsúton viszont nem játszották le a Videoton FC II - Tököl edzőmeccset a nagy hó miatt. Az első 20 perc mezőnyjátékot hozott az irreális talajú pályán. Igazi helyzet egyik kapu előtt sem alakult még ki, de a Vidi játszik eddig jobban. A 25. percben gólnak örülhetett a mintegy 120 néző.

Tovább...
 
RÁJÁTSZÁSBAN!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 31.

ImageCsapatunk már az első harmadban eldöntötte a Ljubljana elleni mérkőzést, s az 5-3-es győzelem azt jelenti, hogy különösebb izgalmak nélkül sikerült hozni a mai meccset, s a cél teljesült: a Volán hat fordulóval a vége előtt bejutott a rájátszásba. - Az Olimpija Ljubljana együttesében a nehéz anyagi körülmények miatt csak mutatóban maradtak meghatározó korongosok, ami alapvetően befolyásolta a Volán elleni bajnoki kilétét.

Tovább...
 
Hiánycikk a gól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

ImageA szombati bajnokin a védelmek domináltak. Húsz perc után még az Alcoa FKC vezetett, de a félidőre már négygólos békéscsabai előnnyel tértek a csapatok, majd miután a második játékrészben csak ötször voltak eredményesek a hazaiak, Mátéfi Eszter csapata 21-14-es győzelemmel távozhatott a Köfém Sportcsarnokból. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Ifjúsági bajnokság: A második meccsen sem sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 29.

ImageA középszakasz második mérkőzésén sem sikerült javítania csapatunknak, hiszen a Bp. Sztárok elleni vereséget követően ezúttal az UTE-MAC együttese is jobbnak bizonyult 4-1 arányban a mieinknél. Szombaton az SC ellen lehet javítani.

Tovább...
 
Nyolc játékossal nyertek a vendégek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 29.

ImageNagy esélyt szalasztott el az Alcoa FKC a Magyar Kupa negyeddöntőjében. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az ASA-Consolis-HNKC szinte csere nélkül játszva – Gaál és Sopronyi váltotta egymást védekezésben és támadásban – aratott háromgólos győzelmet Székesfehérváron, és jutott a sorozat négyes döntőjébe.

Tovább...
 
Junior bajnokság: A megyei rivális is kipipálva Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 28.

ImageFolytatta nagyszerű szereplését a Sapa Fehérvár AV 19 listavezető juniorcsapata, miután a legutóbbi fordulóban, hazai környezetben 7-4-re győzött Kóger István EBEL-játékosokkal megerősített együttese a Dunaferr SE ellen.

Tovább...
 
Kis célok, nagy lépések Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. január 28.

ImageBár Trimmel Brigitta elmondása szerint csak rövidebb távú célokat tűz maga elé, az Alcoa FKC fiatal kapusa nagy utat tett meg az elmúlt hetekben. A volt juniorválogatott játékos az előző fordulóban, Debrecenben remek védésekkel segítette csapatát, és ezúttal a Vác elleni mérkőzésen is a fehérváriak egyik legjobbjának bizonyult.

Tovább...
 
Vitali Gussev - nem lesz újabb próbajáték Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 28.

ImageA Videoton FC lemondott Vitali Gussev szerződtetéséről. Az észt válogatott támadó korábban próbajátékon szerepelt a csapatban, és bár „egyből” nem győzte meg a menedzsmentet, esélye volt annak, hogy kap még egy lehetőséget. Lencse László szerződtetése mindezt indokolatlanná tette. A fehérvári klub írásban jelezte, nem kívánja folytatni a tárgyalásokat a balti csatár megszerzése érdekében.

 
Új szerzemény: Niklas Andersson Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 27.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 menedzsmentje örömmel ad tájékoztatást arról, hogy sikerült megegyezni a 24 éves svéd védővel, Niklas Anderssonnal, aki március 31-ig aláírta szerződését a csapathoz, segítve ezzel az idény előtt kitűzött célok teljesítését. Andersson személyében svéd korosztályos válogatott tehetséget sikerült megszereznie a csapatnak, hiszen az 1986. március 5-én született, 188 cm magas, 92 kg súlyú hátvéd minden évben tagja volt hazája utánpótlás-válogatottjának.

Tovább...
 
Megyebajnokok a tízévesek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageKét korcsoport megyei döntőinek is a Köfém Sportcsarnok adott otthont az Adidas Gyermekbajnokságban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az 1999-es korosztályban első helyen végzett az Alcoa FKC csapata. Az 1996-osok annak ellenére nem jutottak tovább, hogy ezen a játéknapon mindkét mérkőzésüket megnyerték.

Tovább...
 
Kétszer 3:0 után, "Kékeslila diadal" Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. január 26.

ImageMegtörtént az, amire senki sem tett volna. Nem, nem arra gondolok, hogy győzedelmeskedett a MÁV – hiszen „állítólag” csak hozták a kötelezőt –, hanem arra célzok, ahogyan és amilyen mellékkörülmények között nyert a „hosszúhétvége” alatt. Hat, viszonylag könnyed szettet húztak be zsinórban, két meccs alatt nem vesztettek játszmát! Kellett már ez a fajta siker, hiszen a tehetséges fehérvári lányokban benne van és benne volt erre a lehetőség. Felbátorodtak, végre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6062 - 6072 / 7431