Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Gól nélküli döntetlen a Vasas elleni edzőmeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 18.

ImageA Videoton FC lejátszotta első idei olyan felkészülési mérkőzését, melyen az ellenfél szintén egy NBI-es csapat volt. A mérkőzés egészét figyelembe véve, nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a kidolgozott helyzetek alapján akár több gólos győzelemmel is távozhattunk volna a Fáy utcából. Az első félidőben a Sebők – Lázár, Lipták, Milanovic, Présinger, Farkas, Polonkai, Nagy, Farkas II., Sitku, Gejnrih összeállítású csapat lépett pályára, és a 3. percben már gólt is szerezhetett volna a Vidi üzbég próbajátékosa.

Tovább...
 
Ifik: Nem tudtuk megállítani a Lokit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 18.

ImageA 4. forduló óta veretlen DVSC otthonában nyolcgólos vereséget szenvedett az Alcoa FKC ifjúsági csapata, és kétpontos hátrányba került a legjobb négy közé kerülésért folyó harcban. Pálfay Károly sajtóreferens szerint a fehérváriak legeredményesebb játékosa a kilencgólos Németh Kriszta volt.

Tovább...
 
A címvédő túl nagy falatnak bizonyult Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 18.

ImageAz idén még nyeretlen EBEL-címvédő Klagenfurt vasárnap este elképesztően harcos játékkal rukkolt elő, amelynek nem találta az ellenszerét az öt védővel csatába induló Sapa Fehérvár. Így végül igazolták a papírformát az osztrákok. - Mayy Viveiros csapata 2010-ben még nem nyert, így igencsak felerősödtek a kritikus hangok a KAC környezetében. A piros-fehérek a vasárnapi találkozóra kettőzött erővel készültek, hogy bizonyítsák a károgóknak: sokkal többre képesek, mint amit eddig mutattak.

Tovább...
 
Dvéri segítőként közreműködik tovább a Vidi életében Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 16.

ImageDvéri Zsolt visszavonul, de azért mégsem egészen! Ez az egyezség született ma dr. Mezey György vezetőedző és a középpályás között: "- Nem vagyok már mai gyerek." - mondta honlapunknak a sokak által kedvelt "Drazsé" - "Átlátom a helyzetemet. Az elmúlt időszakban sok kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódtam, ezért a csapatban kevesebbet is szerepeltem, de megmondom őszintén, nem szeretnék már a mindennapos pörgésben teljes erőbedobással részt venni. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a csapatot sem akarom itt hagyni."

Tovább...
 
Nincs ok szégyenkezésre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 16.

ImageAz Alcoa FKC Debrecenbe látogatott, és a 35-26-os vereség ellenére dicséret illeti Sótonyi László csapatát. - állapította meg Pálfay Károly sajtóreferens, amikor a meccset elemezte honlapunknak - A hazaiak ugyanis már negyedóra elteltével 11-3-ra vezettek, és a mérkőzés folyamán háromszor is kettős emberelőnyhöz jutottak, a fehérváriak azonban a második félidőben három gólra feljöttek, és csak az utolsó tízpercben alakult ki a kilencgólos különbség.

Tovább...
 
Szép siker a Jesenice otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 16.

ImageA kitűnő formában levő Acroni Jesenice otthonában az EBEL számos csapata elhullajtott már pontokat, nem úgy a Sapa Fehérvár AV19 ma este. Jarmo Tolvanen tanítványai kitettek magukért, és magabiztosan fektették két vállra a hazaiakat. - Két bajnokcsapat mérte össze erejét Jesenicében - a magyar és a szlovén. A hazaiak kezdtek jobban, hamar emberelőnybe is kerültek, ám az igazán nagy helyzet mégis a mieink előtt adódott, Fekete révén.

Tovább...
 
Elkészült a juniorok sorsolása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 15.

ImageElkészült a férfi röplabda junior-bajnokság rájátszásának sorsolása. A „B” csoport országos szintű küzdelmeit Csepelen rendezik meg február 7-én. A tornát a székesfehérváriak kezdik meg a házigazda csepeliekkel. A mérkőzések sorrendje: 9.30 Kodolányi - Csepel / 11.00 Kalo Héh Kse - Szolnoki Rksi / 12.30 Kodolányi - Kalo Héh Kse / 14.00 Csepel - Szolnoki RKSI / 15.30 Szolnoki Rksi - Kodolányi / 17.00 Kalo Héh Kse - Csepel.

 
Csuhay: Örömmel jöttem az akadémiára Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 15.

ImageMint arról honlapunk is hírt adott, a keddi naptól kezdve a Videoton-Puskás Akadémia U17-es csapatának edzéseit a továbbiakban az egykori Videoton-játékos, Csuhay József irányítja. Őt kértük egy rövid beszélgetésre.

Tovább...
 
Csak teljes erőbedobással lehet esély a sereghajtó otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 15.

ImageVasárnap - ha nehezen is - de mgeszerezte a két pontot a Sapa Fehérvár AV19. Kedden ezúttal nem volt mérkőzés, pénteken viszont folytatódik a pontvadászat. A mieinkre a jó formában levő Acroni Jesenice vár.

Tovább...
 
Hazai pályán is ötven ponttal vesztettek a kincsesiek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 14.

Image„Nem tápláltunk hiú reményeket a meccs előtt. Arra azonban nem számítottunk, hogy hazai pályán is ötven ponttal vesztünk.” – nyilatkozta honlapunknak Németh Zsolt a Kincsesi Amatőrök Konstruktor elleni mérkőzése kapcsán. A kincsesi fiúk korábban a Sörmágnes ellen játszottak, s akkor sem lehettek túl boldogok az eredménytől…

Tovább...
 
Prostejov - Albacomp 71-68 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 14.

Image
.
Kommentár nélkül: Prostejov - Albacomp 71 -68 (15-16,24-19,20-17,12-16) Prostejov 1000 néző Vezette: Paulik, Matejek, Jedlicka / Prostejov: Lawrence 1, Dokopil 4, Prasil 3/3, Sleazas 23/9, Hyzy csere: Veikalas 6, Tóth 3, Skibniewsky 8/6, Veselovs 11, Krakovic 4, Bratcenkov 8/6. Edző: Peter Balint / Albacomp: Simon 10, Toya 5, Bódi 9/3, Lee 21/3, Banks 11/3 csere: Hanga 8/6, Farkas 2, Madár, Fodor 2, Keller. Edző: Szrecsko Szekulovics

 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6095 - 6105 / 7431