Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Albacomp-Kaposvár 83-85 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 10.

ImageKommentár nélkül: Albacomp-Kaposvár 83-85 (21-20, 26-30, 18-19, 18-16) Székesfehérvár, 2700 néző Játékvezetők: Ádám, Király, Török / Albacomp: Simon 17/3, Hanga 4, Radovic 9, Lee 24, Banks 6 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 7, Madár, Toya 14/3 / Kaposvár: Vojvoda 15/9, Welton 14, Prejean 15/3, Hendlein 24/3, Dávid 10, Cs: Kovács, Soós 3/3, Kiss, Orosz 4

 
"Nem azért dolgoztunk eddig a szezonban..." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 10.

ImageZsinórban harmadik mérkőzésén maradt pont nélkül csapatunk, s ez érződött is a meccs után, a hazai öltöző hangulatán. A játékosok kemény, csalódott, ám annál önkritikusabb szavakkal illették teljesítményüket. Szépségdíjas gólt szerzett Kovács Csaba a mérkőzés elején, ennek ellenére természetesen ő sem lehetett elégedett a lefújás után:

Tovább...
 
Próbajátékra érkezett Vitali Gussev Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 08.

ImagePróbajátékra érkezett Vitali Gussev Tegnap délután már Bekő Balázzsal végzett különedzést az észt származású középcsatár, a 26 éves Vitali Gussev, aki tegnap délelőtt érkezett Helsinkin keresztül Tallinból. A Levadia Tallinhoz tavaly szerződött jobblábas, 186 cm magas játékos vasárnapig marad Fehérváron. Az elmúlt szezonban 36 mérkőzésből 35-ször lépett pályára az észt legmagasabb osztályban, s 26 góllal járult hozzá csapata sikeréhez. Ezzel a teljesítménnyel elnyerte az észt gólkirály címet is.

Tovább...
 
Fájó vereség kétgólos előnyről Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 08.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 szép gólokat lőve kétgólos előnyt épített fel a Villach SV ellen, ám az ellenfél rendezte sorait, és megfordította a találkozót. A gólhelyzetek kihasználásával ma hadilábon álltunk, ez pedig megpecsételte a sorsunkat. - A találkozót megelőzően Sárvári Lászlót, az Alba Volán SC ügyvezetőjét köszöntötték ünnepélyesen, aki immáron 35 éve dolgozik a sportklub vezetőjeként, ezzel minden bizonnyal rekordernek számít Magyarországon. Sofron István is elismerésben részesült, akit honlapunk olvasói az EBEL harmadik és negyedik körének legjobb Sapa Fehérvár-játékosának választottak.

Tovább...
 
A csepeli MSZP-s vezetés erkölcsi felelőse a gyilkosságnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 08.

ImageA helyi MSZP-s vezetés tisztában volt a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottjának csalássorozatával. Mégsem tettek semmit. Az erkölcsi és politikai felelősség az övék! - Minderről Németh Szilárd, a Fidesz csepeli országgyűlési képviselője beszélt a brutális gyilkosság egyéves évfordulóján. 2009. január 7-én este egy csepeli iskolában brutális kegyetlenséggel lőttek agyon két embert. Az egyik áldozat Takács József, a helyi önkormányzat MSZP-s képviselője, a másik Papp László, egy fiatal tanár volt.

Tovább...
 
Ponczók Csaba is az első kerettel készül Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 07.

ImageMint arról már beszámoltunk, nagy változások nem várhatók az első keretnél. A legutóbbi edzésen azonban a decemberben érkezett Sándor György mellett egy másik új arc is feltűnt: Ponczók Csabáé. A tehetséges, fiatal játékost tavaly nyáron az MTK-ból igazoltuk a felcsúti akadémián készülő Videoton-Puskás Akadémia U19-es együttesébe, miután szüleivel együtt úgy látta, itt jobb feltételek között fejlődhet. Sokszoros ifjúsági válogatott, a tavalyi szombathelyi ifi EB-selejtezőn minden mérkőzésen szerepelt.

Tovább...
 
Visszatérni a pontszerés útjára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 07.

ImageA győzelem reményével lépett jégre kedden a Sapa Fehérvár Ljubljanában, sajnos mégis vereséggel kellett hazatérni Szlovéniából. Csütörtökön 18:15-kor hazai pályán a Villach SV ellen lehet javítani. - Nem játszott jól a Sapa Fehérvár AV19 a szlovén fővárosban - nem tagadta ezt Énekes Lajos, csapatunk pályaedzője sem.

Tovább...
 
Huszonegyen kezdték meg az edzéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 06.

ImageKét kapus és tizenkilenc mezőnyjátékos vett részt a tegnap délelőtti első edzésen, amelyet dr. Mezey György vezetőedző a Sóstói Stadion műfüves pályáján vezényelt a sajtó képviselői előtt. Radovics, Filipvocs, Andics és Vujovics a hétvégén érkezik vissza Magyarországra. Ők a január 7-i ortodox karácsony miatt kaptak engedélyt a későbbi kezdésre, míg Alves szombaton utazik vissza Brazíliából. Itt volt viszont új játékosunk, Sándor György.

Tovább...
 
Csákvár Kupával rajtol a 2010-es év Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageMegkezdték felkészülésüket a Székesfehérvári Kempo SE sportolói a 2010-es esztendő versenyeire. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: az idei program nagyon sűrűnek ígérkezik. Az első erőfelmérő a hagyományos gyerekverseny, a Csákvár Kupa lesz február 13-án. A Kempo Harcművészeti Sport Egyesület Csákvár által szervezett eseményt immár hatodik alkalommal rendezik meg.

 
MK: A Hódmezővásárhelyt fogadjuk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 06.

ImageTegnap tartották meg a Magyar Kupa negyeddöntőinek a sorsolását, amelyen az Alcoa KC az ASA-Consolis HNKC csapatát kapta ellenfélnek. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a mérkőzés pályaválasztói a fehérváriak, a hivatalosan megjelölt játéknap pedig január 27. Az ifjúságiak kupaküzdelmeiben (OIK) a Győri Audi ETO-hoz látogat az Alcoa FKC.

Tovább...
 
Keserű pirula Ljubljanában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 06.

ImageAz Olimpija Ljubjana kellemetlen meglepetést okozva legyőzte a Sapa Fehérvárt az EBEL 40.fordulójában. - Már a felvezető cikkeinkben is kellő óvatossággal tekintettünk a tegnap esti találkozó elé, és mint a mérkőzés bizonyította, ez nem is volt alaptalan. A sztárjátékosait vesztett szlovén alakulat hazai játékosai hallatlan önbecsüléssel és lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe, minden erejükkel azon voltak, hogy igazolják mesterüknek és a szurkolóknak: lehet rájuk számítani.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6117 - 6127 / 7429