Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ősszel a Vidi nézőszáma nőtt a legdinamikusabban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 05.

ImageAz egyik európai, futballstatisztikákkal foglalkozó honlap kimutatása szerint az előző idényhez képest egyelőre az őszi első Videotonnál nőtt a legnagyobb mértékben az átlagnézőszám az NB I-ben. A European-football-statistics.co.uk felmérése szerint Fehérváron több, mint másfélszer annyian nézték meg a hazai meccseket, mint a 2008-2009-es szezonban, s hasonlóan jó mutatókat produkáltak Nyíregyházán, de nőtt az érdeklődés Zalaegerszegen és Kaposváron is.

Tovább...
 
Utánpótlás: Győzelemmel kezdtük az évet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 05.

ImageA rövid szusszanásnyi szünetet követően ismét útjára indul a pakk a különböző utánpótlás-bajnokságokban. A legfrissebbek serdülőink voltak, akik hazai környezetben 9-1-re legyőzték a Miskolcot.

Tovább...
 
Fiatalok, akik meg akarják mutatni... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. január 05.

ImageAz Alcoa FKC 23 góljából 13-at Tilinger Tamara szerzett a Veszprém-Barabás KC elleni bajnokin. A fehérváriak irányítója a fájó vereség ellenére a fiatalok mentalitását dícsérte. Az FKC vasárnapi keretében Pumi a maga 20 évével és 11 hónapjával az ötödik legidősebb játékos volt, míg a csapat átlagéletkora alig egy hónappal haladta meg a 20 évet.

Tovább...
 
Ifik: Győzelmekkel kezdtük az új évet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageMindkét fronton – az ifjúságiak és a serdülők mérkőzésén egyaránt – a Veszprém-Barabás KC elleni fölényes győzelemmel kezdték a 2010-es évet az Alcoa FKC utánpótlás-csapatai. - nyilatkozta honlapunknak Pálfay Károly sajtóreferens - Asztalos Luca, Kapási Anna, Németh Nóra és Zsigmond Vivien is komolyabb sérülés után léphetett újra pályára.

Tovább...
 
2010 első bajnokija Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageJanuár 9-én kezdi meg bajnoki szereplését a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE - legalábbis, ami a 2010-es esztendőt illeti. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az NB I-es férfibajnokság keresztjátékában a Nyíregyháza vendégeként rajtol a csapat. A találkozó 18:30-kor kezdődik. Az első hazai összecsapásra mindössze egy nappal később kerül sor: január 10-én 16 órától a Debrecen ellen mérkőzik a Kodolányi, melyben feltehetően hosszú kihagyás után ismét pályára lép Gelencsér Balázs.

 
Nem tudtuk pótolni a hiányzókat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageHazai pályán elszenvedett vereséggel zárta az Alcoa FKC a bajnokság „őszi” szakaszát. Pálfay Károly sajtóreferens arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Veszprém-Barabás KC csapata egygólos félidei vezetés után 26-23-ra győzött a Vincze Melindát és Kristina Trishchukot nélkülöző fehérváriak ellen. A hazaiak legeredményesebb játékosa a tizenhárom-gólos Tilinger Tamara volt.

Tovább...
 
Most sem sikerült a pontszerzés Salzburgban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 04.

ImageA Red Bull Salzburg otthonában jól játszott a Sapa Fehérvár AV19, ám a helyzeteit jobb hatásfokkal használta ki a hazai csapat, így övék lett a győzelem. A játék képét nem tükrözi a végeredmény: kis szerencsével a pontszerzés is sikerülhetett volna. - Fantasztikus mérkőzést láthatott a mintegy 3000 néző Salzburgban. A lelátón egybehangzó volt a vélekedés: Jarmo Tolvanen nagyszerűen összerakta a Sapa Fehérvár AV19 együttesét. Pedig mesterünk dolgát Bornhammar betegsége is nehezítette - kiváló hátvédünk nem is tarthatott a többiekkel Salzburgba.

Tovább...
 
Megtörni a Salzburg lendületét Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. január 03.

ImageEgymás után érik a rangadók a Sapa Fehérvár AV19-et az újévben. A Linz elleni csata után vasárnap Salzburgban lép pályára a csapat az EBEL 39. fordulójában. - Jól kezdődött az év a Sapa Fehérvár AV19 számára, hiszen az EBEL egyik legerősebb csapatát, az EHC Linzet sikerült kétvállra fektetni egy emlékezetes, fantasztikus hangulatú találkozón.

Tovább...
 
Pastrovics Melinda az FTC-be igazol Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

ImagePastrovics Melinda, az Alcoa FKC kapusa 2010. január elsejétől az FTC-RightPhone csapatában folytatja a pályafutását. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a magyar válogatottal a kínai világbajnokságon is szerepelt játékos és a fehérvári klub közös megegyezéssel bontott szerződést.

Tovább...
 
Rossz kezdés után késői hajrá Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 30.

ImageSajnos a Graz elleni mérkőzés kisértetiesen hasonlított a vasárnapi, zágrábi találkozóra: bő tíz perc alatt három gólos hátrányba kerültünk, ezt követően csak szépíteni sikerült az álláson. - Aktívabban kezdett a Graz, a két Harand-fivér révén az első két emberelőnyüket gólra is váltották (2-0). Nagy Gergő közel állt a szépítő találatunk beviteléhez, ám kimaradt a ziccere, a másik oldalon Day viszont nem hibázott (3-0), így az első harmadban megismétlődni látszott a zágrábi forgatókönyv.

Tovább...
 
Önök kérdeztek, Bekő Balázs válaszolt Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 26.

ImageA múlt héten olvashattak interjút Bekő Balázzsal, aki a pro-licences edzői képzés keretében egy hetet töltött az angol Fulham FC csapatánál. Akkor megígértük, hogy az edzőnkhöz címzett kérdésekre a héten Bekő Balázs válaszolni fog. Íme.

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6128 - 6138 / 7429