Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Rossz kezdés után késői hajrá Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 30.

ImageSajnos a Graz elleni mérkőzés kisértetiesen hasonlított a vasárnapi, zágrábi találkozóra: bő tíz perc alatt három gólos hátrányba kerültünk, ezt követően csak szépíteni sikerült az álláson. - Aktívabban kezdett a Graz, a két Harand-fivér révén az első két emberelőnyüket gólra is váltották (2-0). Nagy Gergő közel állt a szépítő találatunk beviteléhez, ám kimaradt a ziccere, a másik oldalon Day viszont nem hibázott (3-0), így az első harmadban megismétlődni látszott a zágrábi forgatókönyv.

Tovább...
 
Önök kérdeztek, Bekő Balázs válaszolt Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 26.

ImageA múlt héten olvashattak interjút Bekő Balázzsal, aki a pro-licences edzői képzés keretében egy hetet töltött az angol Fulham FC csapatánál. Akkor megígértük, hogy az edzőnkhöz címzett kérdésekre a héten Bekő Balázs válaszolni fog. Íme.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Köszönet a szurkolóinknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 26.

ImageFantasztikus mérkőzésen győzött csapatunk a Vienna Capitals ellen, s Énekes Lajos másodedző honlapunknak elárulta: jelen pillanatban túl is szárnyalták a tervezett realitásokat…

Tovább...
 
Gelencsér újra a pályán, Nagy a kispadon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 23.

ImageGelencsér Balázs, a Kodolányi-Masita-Hellotel röplabdacsapatának edzője ismét felveszi a kesztyűt, és januártól újfent játékosként segíti a gárda szereplését. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az együttesbe remélhetőleg már a következő fordulóban visszatérő Gelencsér november óta készül az újabb játékra, amihez nem elhanyagolható módon az is kellett, hogy egészségügyi állapota - ami miatt korábban felhagyott az aktív röplabdázással - javuljon.

Tovább...
 
"Megérdemelten maradtak a trónon" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 23.

ImageA kínai Jiangsu tartományban megrendezett világbajnokság minden játéknapján Siti Bea kommentálta honlapunkon az eseményeket és eredményeket. A sorozat zárásaként a döntőben és a bronzmeccsen látottakat értékelte az Alcoa FKC technikai igazgatója, aki szerint az oroszok a VB-n egyértelművé tették, hogy jelenleg ők a világ női kézilabda-sportjának élcsapata.

Tovább...
 
Megszakadt a rossz sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 eddig soha nem tudta legyőzni a Vienna Capitalst az EBEL küzdelemsorozatában. Eddig a napig. Tegnap este ugyanis egy fantasztikusan izgalmas mérkőzésen két vállra fektettük a sárga-feketéket. - A Vienna Capitals eddig mindig borsot tört a Sapa Fehérvár orra alá, így a mieink azzal a határozott szándékkal léptek jégre, hogy megtörik a sárga-feketék immáron 13 mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát.

Tovább...
 
Cristiano Ronaldo a FIFA Puskás-díj első kitüntetettje Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 22.

ImageCristiano Ronaldo a FIFA Puskás-díj első kitüntetettje! A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség zürichi gáláján George Weah és Puskás Ferencné hirdette ki a több mint ötmillió szavazó véleménye nyomán kialakult végeredményt: a tíz valóban pazar gól közül, a portugál Cristiano Ronaldo találatára szavaztak a legtöbben. Az élet, pazar forgatókönyvet írt: a magyar Arancsapat kapitányáról, a Real Madrid történetének elsőszámú gólvágójáról elnevezett díjat a jelen Real Madridjának elsőszámú csillaga kapta!

Tovább...
 
Kitűnő játék, remek győzelem, fontos két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 22.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 egy rövid időszakot leszámítva abszolút uralta a mérkőzést az Olimpija Ljubljana ellen, és nagyszerű játékunknak köszönhetően nagy gólkülönbséggel győztük le riválisunkat. - Farkasordító hideg köszöntött Székesfehérvárra, ám ez nem szegte szurkolóink kedvét, akik örömtelien nagy számban látogattak ki a rangadóra. A kezdõ bedobást egy pici lány, Németh Zorka Sára végezte el, aki egy rendkívül agresszív daganatos betegségben szenved.

Tovább...
 
Fantasztikus élmény Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 21.

ImageKözel két héten keresztül drukkolhattunk a magyar válogatottnak a világbajnokságon, amit Mátéfi Eszter csapata nagyon szimpatikus hozzáállással és a jövőre nézve bizakodásra okot adó játékkal hálált meg. Kínai élményeit Pastrovics Melinda, az Alcoa FKC egyetlen VB-résztvevője osztotta meg olvasóinkkal.

Tovább...
 
Kiénekelték a sajtot a szánkból Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 20.

ImageA magyar U20-es válogatott többször vezetett a Nagy-Birtannia elleni döntő mérkőzésen a debreceni divízió 2-es VB-n, ám a szigetországiaiak több erősen vitatható góllal egyenlítettek, majd büntetőkkel kiharcolták a feljutást. - A magyar válogatott jól kezdett, alig egy perccel a kezdés után megszereztük a vezetést Popovics révén (1-0). Aztán egy magas bottal elért, majd egy nyilvánvaló kisles után bevitt góllal megfordította az állást Nagy-Britannia (1-2) - érthetetlen döntéseket hozott Loksik játékvezető.

Tovább...
 
Isten hozott, Horváth Lotti! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 20.

ImageAligha lesz boldogabb 2009 Karácsonya bárhol is a Vidi-családban, mint a Horváth famíliában! Szombatra virradó éjjel, fél tizenkettőkor megszületett az 53 centis, 3080 grammos Horváth Lotti. Amint azt a büszke apa, válogatott védőnk, Horváth Gábor beszámolójából megtudtuk, Lotti és Édesanyja egyaránt jól vannak, és gyönyörűek! Lottit és szüleit - no, meg természetesen a mindenkinél büszkébb nagypapát, idősebb Horváth Gábort - klubunk, szurkolóink nevében ezúton is köszöntjük!

 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6139 - 6149 / 7431