Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egy gól döntött a Linz javára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kiegyenlített mérkőzést vívott a nagyszerű játékosokból álló Linz otthonában, ám a befejező harmadban a hazaiak be tudták vinni a győztes találatot. - Nagy lelkesedéssel kezdett mindkét csapat, és ebből a hazaiak jöttek ki jobban: Matthiasson a 9. percben Purdie átadását vágta Satosaari mögé (1-0). Három perc múlva újra hatalmas helyzetbe került a svéd csatár, de ezúttal elhibázta a lehetőséget. A mieink viszont könyörtelenül kihasználták az első emberelőnyüket: Ladányitól Bornhammar elé került a pakk, akinek a lövését nem védhette Westlund (1-1).

Tovább...
 
Gyölcsös Mária - az év legjobb női rugby játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 18.

ImageA Fehérvári Rugby Club sportolója, Gyölcsös Mária nyerte el idén az „Év rugby játékosa” címet. A férfiak közül Gyurcsik Achilles, a Battai Bátor Bulldogok sportolója örülhet hasonló kitüntetésnek, s csapatának egy másik tagja is bekerült a legjobb három közé: Dobai Miklós második helyen végzett, az Esztergomi Vitézektől pedig Bíró Gábor harmadik lett.

Tovább...
 
A rock 'n' roll-tól a kézilabdáig Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 18.

ImageChile ellen mutatkozott be az Alcoa FKC felnőtt csapatában, játszott a téli felkészülési mérkőzések mindegyikén, és kedden tétmeccsen is szerepelt, sőt gólokat lőtt Gazdag Kitti. A 17 éves balszélsőt – aki 2007-ben tagja volt a magyar bajnok korosztályos csapatunknak – arra kértük, hogy a győri, győztes MK-mérkőzésről és magáról is meséljen.

Tovább...
 
Ozsváth Ádám, Tóth Adrián és Bálizs Bence az U20 VB-ről Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 18.

ImageEddig hibátlen teljesítményt nyújt a magyar junior válogatott a debreceni divízió 2-es világbajnokságon. A keretben hat játékos képviseli a Sapa Fehérvár AV19-et. A csütörtöki szünnapon Ozsváth Ádámmal, Bálizs Bencével és Tóth Adriánnal beszélgettünk.

Tovább...
 
"Nem teszem le a sípot!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 17.

ImageA Hivatásos Labdarúgók Szervezete (MLSZ) a nyáron ismét megszavaztatta azt a nyolcszáz profi játékost, akik az első- és a másodosztályban fociznak. Szerintük Arany Tamás az ország legjobb játékvezetője. Néhány nappal ezelőtt a magyarországi sportújságírók is őt kiáltották ki a legjobbnak. Az MLSZ most mégis el akarja küldeni egy hiba miatt. A Móron élő játékvezetőt meglepte e döntés, ám ígéri: bármi is történik, nem teszi le a sípot!

Tovább...
 
A fiatalok megoldották a feladatukat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 17.

Image2009 utolsó tétmérkőzésén az NBI/B-s VKLSE Győr otthonában nyert magabiztosan az Alcoa FKC. A Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé jutásért vívott találkozót követő értékelésében Sótonyi László egyrészt hiányérzetének adott hangot, másrészt kiemelte a kapusok jó teljesítményét és a fiatalok fegyelmezett és hasznos játékát.

Tovább...
 
U-Mobitelco Cluj-Napoca - Albacomp 109-82 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImageKommentár nélkül: U-Mobitelco Cluj-Napoca - Albacomp 109-82 (25-19, 23-16, 24-30, 37-17) Albacomp: Hanga 11, Toya 4, Radovic 18/12, Bódi 14/6, Banks 5/3 Cs:Simon 6, Keller 10, Antal 7/3, Madár 2, Fodor 3/3, Kertész 2

 
A Videoton az NB I-ben és a másodosztályban is az ősz legsportszerűbb csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 16.

ImageAz NB I-ben és az NB II-ben egyaránt a Videoton vezeti a bajnokság Fair Play-ranglistáját. Az élvonalban és a másodosztályban - az ellenőri jelentések alapján - is a Vidi bizonyult ősszel a legsportszerűbb csapatnak. A Videoton a Soproni Ligában az MTK-t és a Kecskemétet előzi meg, míg - a Keleti-csoport legjobbjánál, a REAC-nál is jobb mutatóval álló - Videoton FC II mögött az Ajka és a Kozármisleny végzett.

 
Ifik: Tornagyőzelem  ezúttal Siófokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

ImageAz Alcoa FKC ifjúsági csapata 100%-os teljesítménnyel nyerte az Instromet Kupa elnevezésű négycsapatos tornát. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a második helyezett Dunaújvárost hat, a harmadik Siófokot öt, a negyedik Veszprémet tizenegy góllal győzte le Mihály Attila csapata. A torna legjobb játékosának járó különdíjat Gorza Kata érdemelte ki.

Tovább...
 
Utánpótlás: fordulatos mérkőzések Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 16.

ImageA hétvégén az ifik és a serdülők vívtak mérkőzést, s előbbiek ugyan értékes győzelmet arattak Miskolcon – 0-3-ról 4-3 !!! -, a listavezető serdülőink viszont némi meglepetésre „csak” 3-3-as döntetlent értek el itthon a Dunaferr ellen.

Tovább...
 
A Vidi és Fehérvár sikere Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 14.

ImageSzombaton volt két éve annak, hogy Garancsi István lett a többségi tulajdonosa az akkor még FC Fehérvár, ma Videoton FC néven szereplő sikeres csapatnak. Az évfordulóra médiapartnerünkkel, a Fejér Megyei Hírlappal közösen emlékezünk. Két év a sportklubok történetében általában rövid epizód, de a Videoton FC elmúlt két éve hosszú távon meghatározza a klub jövőjét. Mi is történt ebben az időszakban? 

Tovább...
 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6150 - 6160 / 7429