Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sándor György a Videoton játékosa! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 10.

ImageSándor György, az Újpest FC 25 éves, négyszeres válogatott középpályása szerdán, két és féléves szerződést kötött a Videotonnal. A legutóbbi válogatott mérkőzésen is lehetőséget kapott játékos Zuglóban, a BVSC-ben nevelkedett, majd 2001-ben igazolt Újpestre. A lilákon kívül – a fiókcsapatnak számító Fót mellett – a Győri ETO-ban futballozott, a 2004-2005-ös szezonban. A hazai élvonalon kívül külföldön is játszott, 2008 tavaszán az angol Plymouth Argyle, majd a 2008-2009-es szezon második felében a bolgár Liteksz Lovecs játékosa volt.

Tovább...
 
A 2. és a 3. nap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 09.

ImageA második napon a várakozásnak megfelelően nagy különbséggel nyert válogatottunk az elmúlt hetekben hazánkban készülő chileiek ellen – akik bár teljesen amatőrök, remekül fociznak, és hősök hazájukban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy öt csapat a harmadik napon kvalifikálta magát a középdöntőbe: Oroszország, Korea, Spanyolország, Norvégia és Románia helye biztos a VB legjobb 12 csapata között. Utóbbiak épp a magyarok legyőzésével vívták ki a továbbjutást.

Tovább...
 
Pontszerzés fáradt játékkal Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 09.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 jól kezdett a Jesenice ellen, ám a szlovének kétszer is egyenlíteni tudtak a mérkőzés folyamán. A hosszabbításban pedig elvitték a bónuszpontot Székesfehérvárról. A mieink játéka sajnos ma nem volt elég jó a győzelemhez. - Rossz előjelekkel kezdődött a meccs, nem tudta vállalni a játékot a belázasodott Ladányi és a pénteken szemsérülést szenvedett Kovács. A két kulcsember nélkül is jól indult a találkozó, a Jesenice veterán klasszisa, Elik már az első percben a büntetőpadon találta magát.

Tovább...
 
Aranyat hoz a víz Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. december 09.

ImageKiváló eredményekkel, története egyik legjobb esztendejét zárhatta évbúcsúztatóján a megyei fenntartású VVSI. Mint Döbrentei Gábor igazgató elmondta, ilyen, egyéb bajoktól is sújtott időkben különösen nehéz volt az átalakult egyesület dolgainak egyenesben tartása, de szerencsére – továbbá a fenntartónak, a sportolóknak, a szakembereknek és a szülőknek köszönhetően – sikerült, sőt sportsikerek özönét hozta az év.

Tovább...
 
Egy szettre volt jó a Kodolányi Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 08.

ImageBár nem sok kellett volna ahhoz, hogy az első szettet megnyerje a vendég Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Nyíregyháza elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen - 15-15-ig szoros volt a felvonás -, végül mégis a hazaiak örülhettek a kezdő játszma megnyerésének. Pecsuvácz Péter sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a második felvonásban viszont összejött az, ami az elsőben elmaradt: a Fehérvár szettet rabolt, de ennél többre sajnos nem futotta Csizmadiék erejéből az NB I vasárnapi találkozóján.

Tovább...
 
Éleződik a küzdelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 08.

ImageKedden 19:15-kor az Acroni Jesenice vendégeskedik Székesfehérvárott. Bár a szlovének a tabella utolsó helyén szerénykednek, legkevésbé sem szabad leírni őket. Új edzőjükkel, valamint a frissen igazolt zsenivel, Elikkel bárkire veszélyesek lehetnek. - Klagenfurtban izgalmas mérkőzést vívott a Sapa Fehérvár AV19, amely tele volt fordulattal. Ám a végén az osztrák bajnok jött ki jobban az adok-kapokból, és legyőzte a magyar bajnokot.

Tovább...
 
"Mindenki többet nyújtott, mint amit vártam tőle" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 07.

ImageA 2009-2010-es bajnoki év őszi szezonjában a Videoton három sorozatban volt érdekelt: a Soproni Ligában, a Magyar Kupában és a Ligakupában. A csapat szezon eleji célkitűzései között a Magyar Kupában a döntőbe jutás, míg a Soproni Ligában az első három hely valamelyikének megszerzése szerepelt. A szombati mérkőzést követően arra kértük dr. Mezey György vezetőedzőt, értékelje az őszt.

Tovább...
 
Az 1. nap Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 07.

ImageMagyarország nyolcgólos győzelemmel kezdte a világbajnokságot – Siti Bea szerint ideális első ellenfél volt Tunézia. A nap meglepetését Brazília okozta Franciaország legyőzésével – a meccsről Adriana és Szabina osztja meg velünk a benyomásait.

Tovább...
 
Óriási küzdelemben maradtunk alul Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. december 07.

ImageSapa Fehérvár AV19 fordulatos, izgalmas találkozót vívott az EBEL címvédőjének, a Klagenfurtnak az otthonában, amelynek végén az osztrákok végül otthon tartották mindkét pontot minden erőfeszítésünk ellenére. - Klagenfurt meglehetõsen messze van Székesfehérvártól, és a hosszú utazás hatásai meg is látszottak az elsõ percekben a fiúkon. A KAC hamar meg tudta szerezni a vezetést Gregor Hager góljával (1-0).

Tovább...
 
Ligakupa: Videoton FC - Lombard Pápa 5-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2009. december 06.

ImageMagabiztos, gólzáporos győzelemmel búcsúzott a Vidi 2009-től. Csapatunk erős összeállításban lépett pályára, hiszen ez a mérkőzés döntően befolyásolta az első hely sorsát a Ligakupában, amit végül a Videoton meg is szerzett, hiszen a Győr - otthon - 1-0-ra kikapott a Pakstól. Sitku korai gólja adta meg a mérkőzés alaphangulatát. Ezt követően futószalagon dolgozta ki a Vidi a helyzeteket, azonban ekkor ezek még kimaradtak. A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért.

Tovább...
 
Albacomp - ASE 79-77 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 06.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Atomerőmű SE 79-77 (22-18, 21-23, 25-17, 11-19) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Dr. Valovics, Király, Balog Albacomp: Simon 13/3, Hanga 15, Radovic 6, Lee 17/3, Banks 22/6 Cs: Keller, Antal, Bódi, Farkas, Madár, Toya 6 ASE: Horváth 22/9, Clark 3/3, Dill 13, Kiss 3/3, Mészáros 2 Cs: Körtélyesi 4, English 8/3, Medve, Martin 18, Gulyás 4

 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6161 - 6171 / 7421