Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sok hiányzó és némi hiányérzet Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 30.

ImageBár szinte a tavalyi ifjúsági csapatunk mérkőzött meg Dél-Amerika bajnokával, Sótonyi Lászlónak hiányérzete maradt a tanítványai teljesítményét illetően. Az Alcoa FKC trénere úgy érezte, a második félidőben többen feladták a mérkőzést. Erről, a valamint a következő hetek programjáról, illetve a hiányzók várható visszatéréséről is mesélt Só a meccs utáni interjúban.

Tovább...
 
Eger Kupa vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 28.

ImageEgy hete még grappling versenyen vettek részt a székesfehérvári kemposok (ez a birkózás egyik válfaja), most vasárnap viszont már saját szabályrendszerük egyik legnagyobb megmérettetésén kell bizonyítaniuk: az Eger Kupán, amelyen csak küzdelmi számok lesznek. A Székesfehérvári Kempo SE a viadalon 31 sportolóval indul, ami országos szinten a legnagyobb csapatlétszámot jelenti. A Heves megyei felnőtt versenyen összesen több, mint száz kempos küzd majd.

 
Visszavágtak a sümegiek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 28.

ImageKikapott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE Sümegen az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 10. fordulójában. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: A vendéglátó újonc 3-1-re múlta felül a fehérvári gárdát. Érdekesség, hogy ugyanilyen arányban nyerte a Kodolányi a két együttes 3. fordulóbeli összecsapását. Sümegi RE - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 3-1 (-25, 19, 19, 23) Fehérvári kezdő: Takács, Deli, Sejben, Madácsi, Halász, Popovits Cserék: Csizmadi (libero), Bende, Neukum, Gazsi

Tovább...
 
Ligakupa: Kaposvár - Videoton 0-2 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 28.

ImageA Ligakupa B-csoportjának 9. fordulójában a Tujvel - Lázár, Radovics, Sifter, Présinger - Milanovics, Demjén, Szakály - Móri, Vujovics, Farkas II összeállításban játszó Videoton 2-0-ra győzött Kaposváron. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, amelyben azért a Videotonnak volt több lehetősége. Míg a Rákóczi inkább a rögzített játékhelyzetekben, a szögletekben és szabadrúgásokban bízott, addig a vendégek több jó kontratámadást vezettek - volt amit helyzettel sikerült befejezni, góllal azonban egyelőre nem.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 81 - 80 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 28.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 81 - 80 (24-23, 20-20, 17-18, 20-19) Szolnok 2500 néző Játékvezetők: Ádám, Kapitány, Frányó Albacomp: Simon 11/3, Hanga 8, Radovic 15/6, Lee 16/3, Banks 16/9 Cs: Keller, Bódi 2, Farkas 6, Madár, Fodor, Toya 6/3 Szolnok: Fodor 9/3, Frazier 11, Vesztergom 5, Barro 13, Rice 21/15 Cs: Szabó 2, Grebenár 1, Cseh 2, Aleksic 17/6

 
Argentin győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 28.

ImageA pánamerikai bajnokként a világbajnokságra kijutó és az eseményre Székesfehérváron készülő argentin válogatott hétgólos győzelmet aratott a szinte a teljes első sorát nélkülöző Alcoa FKC ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a mérkőzéshez jótékonysági gyűjtés is kapcsolódott, melynek sikeréhez a szurkolókon kívül az Alcoa FKC és az Újbuda TC játékosai is hozzájárultak.

Tovább...
 
Megszakadt a pontszerző sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 28.

ImageA Villach az első harmad derekán három perc alatt három gólt szerzett a Sapa Fehérvár AV19 ellen, és a folytatásban sem állt le a támadással, így hiába nyitott a végén nagy hajrát csapatunk, vesztesen kellett elhagyni a a jeget. - Ideges hangulatban kezdõdött a találkozó, és ebbõl a Sapa Fehérvár AV19 jöhetett volna ki jobban. Már az elsõ percekben kettõs emberelõnybe kerültünk, amely hiába tartott 75 másodpercen át, nem tudtunk belõle vezetéshez jutni. Ez hamar megbosszulta magát, a Villachnak ugyanis egy szimpla fór is elég volt a gólszerzéshez.

Tovább...
 
dr. Mezey: A kiállítás a szó szoros értelmében kinyírt minket Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 27.

ImageA Magyar Kupa negyeddöntőjében két érdekesnek nevezhető mérkőzést vívott csapatunk az Újpest ellen. A múlt heti találkozón a ködön kívül az is nehézséget jelentett, hogy játékosaink valahogy nem találtak magukra. Mi történt? Beszéljen erről dr. Mezey György vezetőedző.

Tovább...
 
Az argentin válogatottal a gyerekekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 27.

ImageImmár hagyománnyá vált, hogy az Ádvent közeledtével az Alcoa FKC gyűjtést szervez a család nélkül nevelkedő gyerekek javára. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy ezúttal a pánamerikai bajnok Argentína elleni mérkőzés előtt várják a szurkolók ruha-, játék-, sportszer-, könyv- és élelmiszeradományait. A találkozó ma, 18 órakor kezdődik.

Tovább...
 
Junior bajnokság: a lila-fehéreket is kiütöttük Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 27.

ImageToronymagasan vezeti a bajnokságot csapatunk, s ennek megfelelően a legutóbbi játéknapon sem kegyelmeztek aktuális ellenfelüknek: az Újpest 9-0-s vereséggel távozott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokból…

Tovább...
 
Magyar Kupa: Újpest - Videoton 1-0 (összesítésben 2-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 26.

ImageNem sikerült a bravúr, az ősszel remekül teljesítő, a Soproni Ligában listavezetőként telelő Videoton nem tudta ledolgozni Újpesten az első mérkőzésen, Sóstón szerzett egygólos hátrányt és – újabb 1-0-ás vereséggel – kiesett a Magyar Kupából. Két, nagyjából azonos tudású csapat került a legjobb nyolc között ebbe a párba, így már a párviadal előtt is szoros, kiélezett csatára számítottunk. A Videoton – a vártnál jobb őszi bajnoki szereplése egyik legszebb ékköveként – éppen nem sokkal a kupacsata előtt győzött 1-0-ra Újpesten, így okkal reménykedhettünk benne, hogy sikerül bejutni az elődöntőbe.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6183 - 6193 / 7421