Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szombaton - rugby! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageA Velencei Kék Cápák, a Pusztaszabolcs (Golden Lions), a Velence Tavi Utánpótlás egyesület, a Fehérvár Rugby Club, az István Király Általános Iskola valamint a Vörösmarty Általános Iskola (Szfvár) részvételével rugby bajnokságra kerül sor szombaton. A mérkőzéseket Székesfehérváron, a Köfém rugby pályán láthatják a sportbarátok, reggel 10 órától. A Fejér Megyei utánpótlás bajnokságot mini, kölyök, kadet, serdülő lány és junior korosztályban rendezik meg.

 
Ifik: VB-résztvevő ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageA legutóbbi edzésidőpontot különleges meccsjátékra használta fel az Alcoa FKC ifjúsági csapata. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a chilei felnőtt válogatott kérésére beiktatott mérkőzésen a világbajnoki résztvevő vendégek 15 góllal győzték le az Azari Fruzsinával, de számos sérült és beteg nélkül felálló ifiket.

Tovább...
 
Kölyök bajnokság: 11 ütött gól Újpesten Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 25.

ImageHa egy csapat idegenben 11-0-ra győz, az még akkor is megsüvegelendő teljesítmény, ha éppen az aktuális sereghajtó elleni éri el a gólgazdag győzelmet. Kölykeink ezúttal az Újpest B otthonában gázoltak.

Tovább...
 
Felépült sérüléséből Neukum Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2009. november 25.

ImageBokacsont töréséből felépülve egyre jobban formába lendül a székesfehérvári Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE ifjú röplabdázója, Neukum Gábor. A 18 esztendős, serdülő válogatott játékos az elmúlt hétvégén pont a nemzeti csapat ellen - a válogatott részt vesz az NB I-es bajokságban – lépett klubjában pályára, és remek teljesítménnyel győzelemre (3-2) vezette a Kodolányit.

Tovább...
 
dr. Mezey: Nem lehetetlen az előttünk álló feladat Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 25.

ImageNehéz és fontos mérkőzés vár ma a csapatra, hiszen egygólos hátránnyal utazik a Videoton az Újpest otthonába a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára. Mennyi az esélyünk, mit várhatunk? Ezt a kérdést tettük fel a vezetőedzőnek, dr. Mezey Györgynek.

Tovább...
 
Ivett újra a pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 25.

ImageKaszás Ivett, az Alcoa FKC ifjúsági válogatott játékosa az ASA-Consolis HNKC ellen tért vissza hathónapos kihagyás után, és pályára lépését csapattársai hangos ovációja köszöntötte. Az azóta további két mérkőzésen szerepelt 17 éves átlövőt arról kérdeztük, hogy milyen formában érzi magát, de Ivett többek között a céljairól és a csapatszellemről is mesélt.

Tovább...
 
Gyönyörű eredmények rugby-körben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 24.

ImageFennállásának legjobb eredményét produlálta az Agárdi Angyalok női Rögbi csapata a Székesfehérváron megrendezett nő Magyar kupán. Az igencsak fitt sportoló hölgyek második helyezést értek el a viadalon. Mindeközben a Fehérvár Akadémia - Budapest Akadémia az év utolsó bajnoki mérkőzését vívta a budapesti Erzsébeti pályán. Juniorjaink 7-5-re nyertek!

Tovább...
 
Fehérvári győzelem Jászberényben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 24.

ImageIzgalmas mérkőzésen 3-2-re nyert a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Magyar Serdülő Válogatott ellen a férfi röplabda NB I-es bajnokság legutóbbi találkozóján. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérvári együttesben a sérülése után egyre jobban formába lendülő Neukum Gábor a válogatott ellen kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Magyar Serdülő Válogatott – Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 2-3 (22, -22, -19, 24, -13) Fehérvári kezdő: Takács, Deli, Sejben, Neukum, Halász, Pletser Cserék: Gazsi (libero), Bende, Nagy B., Nagy R., Popovits, Madácsi

 
"Nagyon fogok szurkolni itthonról!" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 24.

ImageA Pannon Kupa csütörtöki Magyarország-Hollandia mérkőzésén Vincze Melinda kézközépcsont-törést szenvedett, így az Alcoa FKC szélsőjének nagy álma foszlott szerte: biztosan nem lehet ott Kínában a két hét múlva kezdődő világbajnokságon. Ráadásul Meli szintén az utolsó pillanatban maradt le a pekingi olimpiáról; akkor a végső keretszűkítésnél került ki az utazó csapatból…

Tovább...
 
Vasárnapi bajnokverés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este is folytatta szenzációs menetelését: ezúttal a címvédő Klagenfurt ellen sikerült begyűjteni mindkét pontot. A nagy iramú találkozón végig vezettünk, ám az utolsó percek izgalmasan alakultak, de végül mi örülhettünk. - Nagy iramban kezdõdött a mérkõzés, Alén távoli lövése, majd Sofron kapu elé kanyarodása adott elõször munkát Swettének. Ekkor még megoldotta a feladatát a kapus, nem úgy a 6. percben, amikor Kovács távoli lövését saját kapujába ügyetlenkedte (1-0).

Tovább...
 
"Megmutattam, milyen a magyar virtus" Nyomtatás E-mail
Írta: Megaphone TPM   
2009. november 23.

ImageErdei sporttörténelmet írt! Óriási csatában hódította el Erdei Zsolt a WBC cirkálósúlyú világbajnoki címét az olasz Giacobbe Fragomenitől, így ő az első magyar profi ökölvívó, aki két súlycsoportban is világbajnok. - A hat éve veretlen félnehézsúlyú bajnok klubja, az Universum döntése miatt lépett egy súlycsoporttal feljebb, ahol a WBC cirkálósúlyú bajnokával, a nála nyolc kilóval nehezebb Giacobbe Fragomenivel kellett megküzdeni a cím elnyeréséért.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6194 - 6204 / 7421