Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Marso-Vagép NYKK - Albacomp 62-84 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 17.

ImageKommentár nélkül: Marso-Vagép NYKK - Albacomp 62-84 (24-18, 12-22, 20-18, 6-26) Nyíregyháza, 900 néző Játékvezetők: Dr. Valovics, Király, Frányó Albacomp: Simon 15, Hanga 5, Radovic 15/6, Lee 9, Banks 12 Cs: Bódi 10/3, Toya 18/9 NYKK: Gennie 26, Siska, Dasic 8, Sitku 8, Wiley 16/3 Cs: Nagy, Szarvas, Mohácsi, Henderson 4

 
Újabb idegenbeli fellépés előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 17.

ImageVasárnap Grazban pontot tudott szerezni a Sapa Fehérvár, de sokáig nem lehet ülni a babárokon. Kedden az Olimpija Ljubljana ottonában újabb kulcsfontosságú találkozó vár a fiúkra.

Tovább...
 
Alisont áttették a második keretbe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 17.

ImageRöviden: Alison Silva olyan magatartást mutatott pénteken, a Paks elleni Ligakupa mérkőzésen (miután lecserélték), hogy a Videoton FC vezetősége úgy döntött: a sportoló egyelőre csak a második keretben rúghatja a bőrt.

 
Fehérvár Rugby Club Akadémia - Pécs 26 - 13. /7 -8/ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 16.

ImageVasárnap rendezték meg a kadet Magyar Bajnokság őszi utolsó fordulóját a székesfehérvári Köfém rögbi pályán. A Fehérvár Akadémia most, első alkalommal fogadta be a Velence Tavi Vikingek rögbi csapatát. A következő bajnokságban önállóan induló Velence Tavi Vikingek csapata rutin szerzés céljából szerepelt az FRC kadet csapatában.

Tovább...
 
Bravúros pontszerzés Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 16.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 újabb szép sikert ért el, ezúttal a listavezető otthonából hoztunk el pontot. Bár kétgólos vezetésünk a végére elfogyott, az emiatti keserűség csak kérészéletű szabad, hogy legyen, hiszen ez a pont még rengeteget érhet. - A Graz 99ers kedvezõ elõjelekkel várhatta a Sapa Fehérvár elleni találkozóját, hiszen amellett, hogy hazai pályán hagyományosan erõsek, ismét visszatéert a soraikba a sérülésébõl felépülõ Martin Oraze, míg Mark Brunegger a 300. fellépését ünnepelhette a sárga-feketék színeiben.

Tovább...
 
Komoly kihívás Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 15.

ImageA Zágráb ellen győzelmet tudott aratni a Sapa Fehérvár AV19. Vasárnap Grazban lépnek fel a fiúk, ahol már a pontszerzés is siker lenne, hiszen a listavezető otthonáról van szó. - Pénteken meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő a fiúk, ez jó alap lehet a grazi mérkőzésre.

Tovább...
 
Lengyelországból a műtőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 15.

ImageNem mindennapi körülmények között mutatkozott be Németh Nóra az európai kupaporondon. A 17 éves balszélső két nappal az utazás előtt tudta meg, hogy Laima Bernataviciute eltiltása miatt ő is a csapattal tarthat Lublinba. A mérkőzésen pályára is léphetett Nóri, rögtön helyzetbe került, de szerencsétlen talajfogást követően olyan csúnyán törött el az ujja, hogy műteni kellett a kezét.

Tovább...
 
Fölényes győzelem, két Vujovics-góllal Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 15.

ImageA Ligakupa B-csoportjának 8. fordulójában a Videoton a vártnál lényegesen könnyebb, háromgólos győzelmet aratott a Paksi FC felett. Ha a mérkőzés előtt az összeállításokra néztünk, akár meg is ijedhettünk volna, hiszen a zöld-fehérek szinte komplett NB I-es csapatukkal álltak ki, míg dr. Mezey György inkább a keddi Magyar Kupa-találkozóra való felkészülés fontos állomásának szánta a meccset: a válogatottakban szereplők mellett nem öltözött át Sebők, Sitku, Alves, Polonkai, Lipták, Varga és Nagy Dani sem, Farkas Balázs pedig sérült.

Tovább...
 
CEBL Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 15.

ImageMegvannak a CEBL-időpontok! Az Albacomp kosárlabda csapata november 30-án, hétfőn, 19 órakor lép pályára a Közép Európai Kosárlabda Ligában. Az ellenfél a Prostejov lesz. A fehérvári sportolók a CEBL-ben a következő meccseken bizonyíthatják ügyességüket: 2009. december 15. kedd, 18.00 U-Mobitelco-Cluj - Albacomp 2010. január 12. kedd, 17.30 Prostejov - Albacomp

 
Igazi rangadóval folytatódik az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 13.

ImageAz EBEL alapszakaszának igen kemény elsõ harmada már lement, de a Sapa Fehérvár AV19 játékosai számára még a pihenõ is munkával telt, hiszen a hétvégén 17 hokisunknak a válogatottnál volt jelenése. Pénteken újabb erőpróba: négypontos meccs a Zágráb ellen.

Tovább...
 
"Világverő tehetség" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 13.

ImageDancsecs Bojána, a MOL tehetségtámogató pályázat egyik idei győztese 19 éves kora ellenére klasszis sikereket arat a kick-boksz mindkét szabályrendszerében. A legutóbb Villachban megrendezett felnőtt light-contact világbajnokságon a dobogó legmagasabb fokára állhatott, most hétvégén pedig toronymagasan verte a mezőnyt a semi-contact OB-n. Bojána amennyiben az Olaszországban november végén megrendezendő semi-contact Vb-n is aranyérmet szerez, a sportág első olyan felnőtt női versenyzője lehet, aki 19 évesen mindkét szabályrendszerben világversenyen diadalmaskodik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6216 - 6226 / 7421