Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nem egy súlycsoport... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 13.

ImageA bajnok otthonában illedelmes vendégnek bizonyult az Alcoa FKC. A 2009-es esztendő utolsó bajnokiján Sótonyi László tanítványai 37-24-es vereséget szenvedtek a Győri Audi ETO-val szemben. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy utoljára két és fél éve mért ekkora verést az ETO a fehérváriakra…

Tovább...
 
XIV. Hanshi Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 13.

ImageGyönyörű eredményeket ért el Székesfehérvári Kempo SE a Hanshi Kupán - kaptuk a hírt Pecsuvácz Pétertől, a Székesfehérvári Kempo SE sajtófőnökétől. A gyerek és nő csapatverseny, valamint az egyéni versenyszámokban és a pusztakezes harcban résztvevő sportolókról, valamint az elért helyezéseikről alább közlünk pontos névsort és pozícionálást.

Tovább...
 
Pénteken, Felcsúton lesz a Ligakupa-meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 12.

ImageVáltozott következő mérkőzésünk időpontja, a Videoton - az ellenfél, a Paksi FC kérésére - november 13-án, pénteken, 13 órától lép pályára soros Ligakupa-találkozóján. A mérkőzésre Felcsúton, a Puskás Akadémia műfüves pályáján kerül sor. Horváth Gábor, dr. Mezey György sportigazgató asszisztense honlapunk érdeklődésére elmondta, az utóbbi napok csapadékos időjárása, valamint az Újpest elleni jövő keddi Magyar Kupa-mérkőzés indokolja, hogy kíméljük a Sóstói Stadion centerpályájának gyepszőnyegét.

Tovább...
 
Egy nap távlatából... Nyomtatás E-mail
Írta: Páfay Károly   
2009. november 12.

ImageA SPR Lublintól elszenvedett nyolcgólos vereséggel az Alcoa FKC elbúcsúzott az EHF-kupától. A csapat vasárnap este, a mérkőzés után hazaindult, majd hétfő reggel érkezett meg Székesfehérvárra. Sótonyi Lászlót már itthon, a hosszú utazást követőn kértük meg arra, hogy értékelje a lengyelországi túrát.

Tovább...
 
Junior bajnokság: visszavágtunk és megállítottuk a Sztárokat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 11.

ImageAzt már megszokhattuk, hogy juniorjaink hét vagy nyolc gólt lőve nyerik a meccseiket. Nem volt ez másként ezúttal sem, ám arra alighanem kevesen számítottak, hogy az eddig száz százalékos Bp. Sztárok 7-0-s verésbe szalad bele…

Tovább...
 
Lublin lett a végállomás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 11.

ImageAz Alcoa FKC csak negyedóráig tudta szorosan tartani az EHF-kupa visszavágót Lublinban. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az eltiltott Laima Bernataviciutét nélkülöző fehérváriak a szünetig hatgólos hátrányba kerültek, és végül 28-20-as vereséggel, (összesítésben 47-52-vel) búcsúztak az idei nemzetközi kupaküzdelmektől.

Tovább...
 
Több mérkőzést is játszottak a hétvégén a móri kézilabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 09.

ImageTegnap délután szépszámú közönség érdeklődése mellett ismét négy kézilabda mérkőzést játszottak a móri csapatok az NB II-es bajnokságban. Sallay Zsolttól megtudtuk, hogy a férfiak a nyugati csoportban a Ferencváros II csapatát fogadták. Az összeállítást látva voltaképpen az NB I-ben szereplő gárda ifjúsági játékosai versenyeznek ebben a bajnokságban, erőt és tapasztalatot gyűjtve az első osztályban rájuk váró feladatokhoz.

Tovább...
 
Kikaptak a fehérvári röplabdázók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 09.

ImageIsmét nem sikerült legyőzni a Debrecent, kikaptak idegenben a székesfehérvári férfi röplabdázók. Pecsuvácz Péter sajtóreferens arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy az NB I-es férfi röplabda-bajnokság nyitófordulójában 3-2-es győzelmet aratott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Debrecen ellen hazai környezetben. Vasárnap újabb győzelemre készültek a fehérváriak a DEAC ellen, ezúttal viszont a hajdúsági városban találkoztak a felek.

Tovább...
 
Egyéni csúcs Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 09.

ImageAz ASA-Consolis HNKC elleni bajnokin pályafutása eddigi legeredményesebb mérkőzését játszotta Kovács Angéla, az Alcoa FKC jobbszélsője, aki hat góllal terhelte meg a hódmezővásárhelyiek kapuját. Angi korábban kétszer lőtt öt gólt az élvonalban: tavaly a Nyíradony ellen (a 6. fordulóban) és 2006-ban a Kiskunhalas játékosaként az alsóházi rájátszásban.

Tovább...
 
Őszi első a Videoton! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 09.

ImageA Soproni Liga 14. fordulójának zárómérkőzésén a Győri ETO - a Videoton következő bajnoki ellenfele - 1-0-ra legyőzte a Debreceni VSC-t, és ezzel a Vidi már matematkailag is őszi első. Csapatunk egy fordulóval az idényzárás előtt, a vesztett pontokat tekintve négy ponttal vezet a Loki, hattal az Újpest és a Zalaegerszeg, héttel a Győri ETO előtt.

Tovább...
 
Maklári Erik Miskolcon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 09.

ImageÚjabb székesfehérvári játékos került kettős igazolással a Miskolci Jegesmedvékhez, hiszen miután a borsodi alakulat szerződést bontott a szlovák Emil Hornikkal, sikerült megszerezniük csapatunk védőjét, Maklári Eriket. Úgy tűnik, nagyszerű lehetőség tehetséges fiataljaink számára a miskolci szereplés: a kapus Bálizs Bence mellett Tóth Adrián, Hajós Roland és Hetényi Péter is a MOL Ligában érdekelt Miskolci Jegesmedvéket erősíti immár hónapok óta, és a sor most egy újabb Sapa Fehérvár AV 19-korongossal bővült, aki nem más, mint Maklári Erik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6227 - 6237 / 7421