Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Győztes idényzáró Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 08.

ImageKüzdelmes mérkőzésen sikerült győznie a Videoton FC II-nek az NB II Nyugati Csoportjában. Az utolsó őszi meccsünkön a kilencvenegyedik percben rúgtuk a győztes gólt. Az első félidőben, sőt, a találkozó legnagyobb részében nézőriasztó játék folyt a pályán. A pénteken este még Sebők mögött kispadozó Tomas Tujvel kapusnak köszönhettük, hogy kapott gól nélkül úsztuk meg az első félidőt, sőt, az egész mérkőzést. Közelről, távolról, fejesből, lövésből – kivétel nélkül minden kapura menő labdát hárított a kapus. A szünetben kissé átrendezte a csapatot Varga István vezetőedző.

Tovább...
 
Ivett győztes visszatérése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 08.

ImageAz Alcoa FKC félidei hétgólos vezetéséből a Hódmezővásárhely ötöt ledolgozott a második játékrész közepéig, de ekkor a féléves kihagyást követően ezen a mérkőzésen visszatérő Kaszás Ivett sorozatban elért három találatával újra megnyugtató előnyt szereztek, és végül 24-20-ra nyertek a hazaiak. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Albacomp - DEKE 93-77 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 08.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - DEKE 93-77 (18-20, 30-21, 25-15, 20-21) Albacomp: Simon 15, Toya 18/6, Radovic 16/9, Lee 25/6, Keller 3 Cs: Antal, Bódi, Madár 3, Bonner 13/3, Fodor. Edző: Szrecsko Szekulovics. DEKE: Cziczás 7/3, Farmer 18/3, Mali 16/3, Boldizsár 7/3, Nuhanovic 11 Cs: Fülöp 9/3, Gaál 7/3, Erdei, Balogh, Takács 2. Edző: Fodor Péter.

 
A horvátok is kipipálva Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 08.

ImageA magyar jégkorong-válogatott a Pannon Hoki Torna második játéknapjára alaposan megfiatalodott, ám ez az eredményen nem látszott. A mieink nagy becsvággyal küzdve, helyenként jó játékkal simán elintézték Horvátország nemzeti csapatát. Hasonló show vezette fel a magyar csapat szombati mérkőzését, mint a péntekit - a fülsüketítő (helyenként playbacknek tűnő) dobolás amikor végre véget ért, jöhetett a lézershow és a sötétben bevonulás.

Tovább...
 
Sikeres költözés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageAz igazi otthonától néhány kilométerre nyerte meg hazai meccsét az Alcoa FKC az ASA-Consolis HNKC ellen. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A Videoton Oktatási Központban az egy tucat gólt szerző Kristina Trishchuk vezérletével egygólos félidei vezetés után 36-29-re győztek a fehérváriak. A vendégeknél a volt cornexis Wolf Alexandra tizenegyszer talált az FKC kapujába.

Tovább...
 
Alves és Kabát - "ikertestvérek" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 06.

ImageA Soproni Liga góllövőlistáját jelenleg – azonos teljesítménnyel, 10-10 góllal – Andre Alves, a Videoton, és Kabát Péter az Újpest gólvágója vezeti. Érdemes lajstromozni kettejük góljait – kiderül, párhuzamos pályán haladnak. Kettejük közül a 32 éves, 1977. szeptember 25-én született Kabát az idősebb. Andre még harmincon innen van, brazilunk 1983. október 15-én született. Érdekesség, hogy – a külföldön töltött évek miatt – nincs nagyságrendi különbség az NB I-es meccsek száma között: Kabát Péter 1994-ben, a Kispestben mutatkozott be az élvonalban.

Tovább...
 
Szélig Viktor a válogatott csapatkapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 06.

ImageA keretszűkítés után megválasztották a magyar válogatott tagjai a csapatkapitányokat és a kapitány-helyetteseket. A szavazás értelmében a „C” betűt Szélig Viktor mezén olvashatjuk majd, az „A” –t pedig Ladányi Balázs és Tokaji Viktor viselheti.

 
Junior bajnokság: ezúttal is fölényes győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 04.

ImageÚgy tűnik, juniorjaink ugyancsak elkapták a fonalat, hiszen egyetlen kisiklást leszámítva győzelmet győzelemre halmoz Kóger István legénysége. A szenvedő fél ezúttal a Crvena Zvezda volt, amelyet 7-2-vel küldtek haza.

Tovább...
 
Az Újpest a következő ellenfél a kupában is Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 04.

ImageHétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait: a Videoton ellenfele az Újpest lesz, míg a Debrecen az MTK-val, a Honvéd a Győrrel, a Szigetszentmiklós pedig a ZTE-vel küzd meg a legjobb négy közé kerülésért. A továbbjutás ezúttal is két mérkőzésen dől el, az első találkozókat november 11-én, illetve 17-én rendezik, a visszavágókra 18-án és 25-én kerül sor.

Tovább...
 
Kemény, de sportszerű csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 04.

ImageSiti Bea, az Alcoa FKC technikai igazgatója aktív játékosként volt már részese Lublin elleni összecsapásnak, sőt akkori ellenfelei közül néhány most is tagjai a lengyel bajnokcsapatnak. Kicsi így nemcsak a szombati mérkőzés tapasztalatairól és a visszavágó esélyeiről, hanem a múltbeli benyomásairól is mesélt.

Tovább...
 
Finta Botond marad a Sapa Fehérvár AV19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hosszú távú megállapodást kötött a fiatal hátvéddel, Flinta Botonddal. Az ifjú tehetség az idényben már bemutatkozhatott az EBEL-ben is. – Nyáron igazolt Székesfehérvárra, és október végéig szólt a szerződése. A klub szakvezetése és a menedzsment viszont úgy döntött, hogy továbbra is a csapat tagjai között akarja látni a csíkszeredai nevelésű Botondot. Ő pedig elfogadta az ajánlatot. Így hamarosan megindítják a magyar állampolgársághoz adminisztrációt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6238 - 6248 / 7421