Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
EHF: Újra háromgólos előnyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 03.

ImageAz idei EHF-kupasorozatban harmadik mérkőzésén is háromgólos győzelmet aratott az Alcoa FKC – ezúttal a lengyel bajnok SPR Lublin ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy végig nagyon szoros összecsapáson a szünetben egy góllal vezettek Sótonyi László tanítványai, a második félidőben váltakozva kerültek előnybe a csapatok, végül a hajrát a hazaiak bírták jobban.

Tovább...
 
Világbajnoki címet szerzett Ács László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 02.

ImageVilágbajnoki címet szerzett Ács László, a Nemzetközi Ke mpo Szövetség (IKF) romániai világbajnokságán. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hgy az 1985-ös születésű székesfehérvári versenyző a -90 kg-os súlycsoportban végzett az élen. A 39, nemzet legjobbjait felvonultató bukaresti vb-n a magyar színeket összesen négy fehérvári sportoló képviseli.

Tovább...
 
Vasas - Videoton 2-4 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. november 02.

ImageDr. Mezey Györgynek ebben is igaza lett... Sportigazgatónk azt mondta a találkozó előtt, nincs előzetesen könnyű, vagy nehéz mérkőzés, csak mérkőzés van. A Vasas ellen, végül 4-2-re megnyert, fordulatokban bővelkedő találkozó pontosan ilyen volt. A Vidi a meccs döntő többségében jobb, sokkal jobb volt ellenfelénél, végül idegenben feltétlenül tekintélyt parancsoló különbséggel győzött, de a fordulatos meccsre senki nem mondhatja, hogy nem kellett izgulnunk. Szűk negyedórával, bő tíz perccel a vége előtt még vezetett a Vasas, de végül a mentálisan nagyon erős Videoton győzött.

Tovább...
 
Szép győzelem Jesenicében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 02.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 végig vezetve, jó teljesítményt nyújtva fektette két vállra a Jesenice csapatát, így rendkívül értékes győzelmet aratott riválisa otthonában. - A mieink tökéletesen kezdték a találkozót, már a 42. másodpercben nálunk volt a vezetés. Mihály Árpád a frissen visszatért Nathan Martz átadását váltotta gólra. Ez ám a bemutatkozás! (0-1) Nem sokkal késõbb emberhátrányba kerültünk, de a hazaiaknak csak egy komoly helyzetre futotta az erejébõl Hebar révén.

Tovább...
 
Nem babra megy a játék Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. november 01.

ImageAz Acroni Jesenice otthonában egyszer már vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL idei kiírásában. Mivel a szlovénekkel nagy harcban leszünk a rájátszást érő helyekért, egy újabb fiaskó nehéz helyzetet eredményezne. Csütörtökön a Sky TV nyilvánossága előtt is bemutatkozot a Sapa Fehérvár AV19, ám a Red Bull Salzburg kiváló teljesítményt nyújtva 6-2-re nyerni tudott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Tovább...
 
Pécsi VSK-PANNONPOWER - Albacomp 77-73 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 31.

ImageKommentár nélkül: Pécsi VSK-PANNONPOWER - Albacomp 77-73 (21-15, 19-11, 16-22, 21-25) Pécs: Ross 4, Lakatos 10, Bojovics 20/12, Eilingsfeld 2, Helbich 11. Csere: Vay 23, Ruják 3, Hosszú, Czigler 4, Kovács P., Lepsényi. Edző: Kmézics Zorán. Albacomp: Simon 27/3, Hanga 11/3, Radovics 9, Bódi 5, Lee. Csere: Farkas 5/3, Fodor, Keller 2, Bonner 14/9. Edző: Srecsko Szekulovics.

 
EHF: Kupagyőztesek párharca Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 31.

ImageSzombaton 18 órakor két EHF-kupagyőztes párharcának első felvonását láthatja a Köfém Sportcsarnok közönsége. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az Alcoa FKC és SPR Lublin mérkőzésén a fiatalság és a rutin csap majd össze, hiszen a lengyel bajnok számos a 30. életévéhez közeli, sőt néhány afeletti volt és jelenlegi válogatott játékossal érkezik Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Dr. Mezey: Nincs könnyű és nehéz mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 31.

Image"- A bajnokságban eddig nem éreztem különbséget „nehéz” és „nem nehéz” meccs között, mert bizonyos szempontból minden esetben ugyanolyan nehézségekkel kellett megküzdenünk akár Kecskeméten, akár Szombathelyen, vagy akár a DVSC ellen." – kezdte a szokásos mérkőzés előtti beszélgetésünket dr. Mezey György vezetőedző. - "Nyilván minden meccs azért más, mert mindegyik összecsapásnak megvannak a maga lehetőségei, vagy veszélyei, s ebből a szempontból egy mérkőzés tolódhat egyik, vagy másik irányba. Mindegyik ellenfélnél másmilyenek a védekezés, a támadás és a gólszerzés lehetőségei."  

Tovább...
 
Balatoni hidegzuhany Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 30.

ImageTovábbra is a páratlan fordulókban nyeri, a párosokban veszíti mérkőzéseit az Alcoa FKC az idei bajnokságban.  - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A fehérváriak ezúttal az újonc Siófok KC otthonában szenvedtek váratlan és igen fájó egygólos vereséget, holott a második félidőben többször is két góllal vezettek.

Tovább...
 
Junior bajnokság: Újabb kiütéses győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 30.

ImageÖtödik meccsén negyedik győzelmét aratták juniorjaink, ezúttal a Dunaferr látogatott Fehérvárra, s távozott 7-1-es vereséggel. Érdekes, hogy a négyből háromszor is nyolc gólt ütve győztünk, most „csak” hét sikerült.

Tovább...
 
Itt az új Életek másodpercekért MotoGP 2009 könyv Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 29.

ImageIsmét eltelt egy év, de micsoda év! Visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéjért. Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát. Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere elbocsátását követően?

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6249 - 6259 / 7421