Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ifik: A csapategység diadala Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 29.

ImageA nyolcadik fordulóban a hatodik győzelmét szerezte az Alcoa FKC ifjúsági csapata, miután idegenben 31-27-re győzte le a Siófok KC-t. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérváriak az első félidő közepén egy 6-0-s sorozattal vették át vezetést, amit – a kapus Dancs Nóra és a kilencgólos Gazdag Kitti vezérletével – a meccs végéig meg is tartottak.

Tovább...
 
Az első mérkőzésen dölt el a továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 29.

ImageA fehérváriak megnyugtató – három gólos – előny tudatában léphettek pályára ma este Pápán. A Vidi játékosainak önbizalmát tovább növelhette az a tény is, hogy vasárnap nagyon simán verték a bajnok Debrecent. A pápaiak is erőt meríthettek a hétvégi bajnokijukból, ugyanis 0:1-es félidő után 5:1-re ütötték ki a Nyíregyházát. Azonnal a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, akik már az első percekben csökkenthették volna hátrányukat, ám Sebők eszén nem sikerült túljárniuk.

Tovább...
 
Kiizzadt győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 28.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 nem sziporkázott az Acroni Jesenice ellen, de nagy küzdelemben végül sikerült kétvállra fektetni riválisunkat. Így két nagyon fontos ponttal gazdagodtak a Fehérvári Ördögök. - Két idegenbeli mérkőzés után lépett ismét jégre hazai közönsége előtt a Sapa Fehérvár, így a publikum már igencsak ki volt éhezve a jó hokira. Nem is kezdtünk rosszul, egy perc sem telt el, amikor Palkovics már helyzetbe is került, de elütött a pakk felett. Aztán Vaszjunyin tesztelte Grumet-Morris reflexeit, ám a hálóőr a helyén volt.

Tovább...
 
Szettrablás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageCsak szettrablásra futotta a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE erejéből a férfi röplabda NB I. dupla fordulós hétvége második, vasárnapi mérkőzésén. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a székesfehérvári gárda a pénteki hazai bajnoki után Csepelre látogatott, ahol mindössze egy center állt a csapat rendelkezésére, azonban Popovits is csupán a bemelegítésig: korábbi sérülése még nem jött rendbe, így nem tudta vállalni a fővárosiak elleni játékot.

Tovább...
 
Elszakadt bokaszalaggal, sántikálva - a dobogó felé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageSzögliget térségében rendezték meg idén a tájfutók nappali OB selejterző és döntő futamát. A verseny esős időben, hat fokra lehült levegőben zajlott, ami még jobban megnehezítette a versenyzők dolgát. A nehéz, sziklás-köves terep fizikailag és technikailag is sokat követelt a sportolóktól. A csákberényi Takács Csaba mégis remekül szerepelt – bár az ötödik napon már a bokája is bevérzett.

Tovább...
 
Stoneré a Shell Maláj Nagydíj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageCasey Stoner minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy ő a MotoGP egyik legzseniálisabb versenyzője. A BGP Media szerint, ha betegsége nem hátráltatja a világbajnoki szezon közepén, akkor figyelembe véve két hónapos pihenőt követő visszatérésének produkcióját, talán Malajziában most nem csak a negyedik világbajnoki futamgyőzelmét ünnepelhette volna. Az ausztrál versenyző az idei világbajnokság első kilenc versenyén ötször állt dobogóra, majd orvosi utasításra nem indult Brnóban, Indianapolisban és Misanóban.

Tovább...
 
Magyar Kupa visszavágó Pápán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image- Kényes feladat a mai Magyar Kupa visszavágó - mondta honlapunknak dr. Mezey György vezetőedző -, mivel néhány játékosunk pihenésre szorul kisebb sérülések és a szokásos, rossz idő miatti megfázások miatt. Igyekszem azonban ezen játékosok számát minimálisra csökkenteni. A vezetőedző szeretné megmutatni, hogy a Magyar Kupa minden egyes mérkőzését teljes mértékben komolyan veszi a csapat, így vonatkozik ez a Pápa elleni MK visszavágóra is, függetlenül attól, hogy 3 gólos előnnyel utazik a Vidi a holnapi mérkőzésre.

Tovább...
 
Azok a fránya emberhátrányok... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 27.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 ismét nem találta soros ellenfele emberelőnyös játékának ellenszerét, így ezúttal Bécsből kellett hazatérnünk pont nélkül. - Hiába buzdította a Sapa Fehérvár AV19 csapatát több, mint 100 fehérvári szurkoló, mindössze három és fél percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megszerezze a vezetést a hazai csapat: az első bécsi emberelőnyből Rotter volt eredményes (1-0). A vendégek nagy energiákat mozgósítottak az egyenlítésért, és ennek meg is lett az eredménye: egy kék-fehér fór során Ladányi mattolta Cassivit (1-1).

Tovább...
 
Második danos övvizsgát szerzett három fehérvári kempós Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageMásodik danos fekete övvizsgát tett a Székesfehérvári Kempo SE három versenyzője. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: Szűcs Zsolt, Kordás István, és Koncz Gábor a Salgóbányán rendezett vizsgán teljesítette a szükséges próbatételeket. Mindhárom kempós az aktív sportolás mellett már edzősködéssel is foglalkozik. Fekete övvizsgát egyébként évente egyszer tartanak, amelyen idén csak a fehérvári egyesület sportolói vettek részt.

 
Videoton FC - Debreceni VSC-TEVA 3-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 27.

ImageEz volt az a meccs, amely után, cikk helyett, akár az eredményt is elég volna leírni. Videoton FC - Debrecen 3-0! Persze a beszámoló kötelező, és azok a játékosok is megérdemlik a tények elmesélését, akik sokat tettek a fölényes győzelemért. Igen tettek, és ez a lényeg. A csapat - és ez nem vitásan dr. Mezey György és stábja érdeme - remekül felkészült a meccsre és remekül felkészült az ellenfélből. Már a hét közepétől érezni lehetett, hogy a játékosok nagyon motiváltak, nem győzni szeretnének a bajnok ellen, hanem győzni akarnak.

Tovább...
 
Ifik: Hétgólos siker a 7. fordulóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageAz Alcoa FKC ificsapata már az első félidő derekán hatgólos vezetésre tett szert a Dunaújvárossal szemben, melyből négyet tartott meg a játékrész végére. Pálfay Károlytól, a csapat sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a szünet után tovább nőtt Mihály Attila tanítványainak az előnye, akik végül 34-27-es győzelmet arattak. A fehérvári kapusok négy hétméterest hárítottak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6260 - 6270 / 7421