Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Vujovics is kezdő a "fakóban" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 18.

ImageNB II-es csapatunk ma Győrben vendégeskedik, az ETO tartalékcsapata ellen igyekszik feljebb lépni a tabellán. Varga István nincs könnyű helyzetben, a győri csapat ugyanis elhalasztotta az erre a hétvégére kisorsolt NB I-es bajnokiját, ezért a hírek szerint a csapat több alapjátékosa - Molnár, Dorogi, Jäckl, Copa, Csermely - pályára lép a Vidi ellen is. A Videoton FC II mestere a Tujvel - Rása, Radovics, Sifter, Fejes - Szabó, Kerékgyártó, Kovács T., Móri - Kocsis D., Vujovics kezdőcsapatot küldi pályára.

Tovább...
 
Két sorozat között Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 18.

ImageA törökországi túrával sikeres időszakot zárt le az Alcoa FKC, hiszen két hét alatt négy győztes mérkőzést vívott. A válogatott program miatti rövid szünet után aztán újabb fontos sorozat vár a fehérváriakra: jövő szerdától november 11-ig – azaz három hét alatt – hét tétmérkőzést játszanak. Kovács Angélával, a csapat jobbszélsőjével vissza- és előre tekintettünk…

Tovább...
 
Albacomp - Dombóvár KC 104-100 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 18.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Dombóvár KC 104-100 (32-22, 26-31, 23-21, 23-26) Székesfehérvár, 2300 néző Játékvezetők: Benczur, Király, Gorka Albacomp: Simon 23/9, Hanga 19, Radovic 28/3, Lee 21/9, Keller 2 Cs: Antal, Bódi 5/3, Bonner 6/6, Fodor Dombóvár: Legrange 25/6, Deák 2, Walker 22, Panta 14/6, Jones 26 Cs: Spencer, Szőke 11/3, Balogh, Csirke

 
Ismét az aktuális listavezető ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 18.

ImageSalzburgban jó teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19 csapata, ám pontot nem sikerült szerezni. Vasárnap, a tabella élén álló Linz ellen is szükség lesz a fiúk minden tudására ahhoz, hogy sikert lehessen elérni. "Salzburgban nem mindig elég a jó játék a győzelemhez" - kommentálta Énekes Lajos, pályaedző a pénteken történteket. "Az első harmadban többet volt a korong a hazaiaknál, de tulajdonképpen kiegyenlített volt a találkozó. A középső felvonásban egyértelműen mi voltunk a jobbak, külön örömteli volt, hogy hamar válaszoltunk a Red Bull második találatára."

Tovább...
 
Megjött a válogatott, itthon van Présinger! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 18.

ImageJóval több, mint ezer ember várta Ferihegyen a Rómán keresztül hazaérkező világbajnoki bronzérmes junior-válogatottat. A 2A terminál előcsarnoka kicsinek bizonyult, rengetegen vacogtak kint a szabad levegőn, türelmesen kivárva a gép félórás késését is. „Amikor indultak, hárman voltunk itt" - mondta az egyik szurkoló, aki, bár alkalmasint kritikának szánta a szavait, beletrafált a lényegbe: láttatta, hogy a magyar futball szurkolói mennyire kiéhezettek a sikerre, de azt is, Egervári Sándor csapata az elmúlt bő két hétben az ország kedvence lett.

Tovább...
 
Hosszú túra Salzburgba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 16.

ImageKedden remek játékkal győzte le a Villach csapatát a Sapa Fehérvár. Pénteken újabb idegenbeli próbatétel vár a mieinkre, a tabellán éppen mögöttünk álló Red Bull Salzburg otthonában. Jarmo Tolvanen vezetőedző - érthető módon - jó emlékeket őriz a hét eleji fellépésről. "A csapat jól teljesített, megmutattuk, hogy bárki ellen eséllyel vehetjük fel a küzdelmet ebben a ilgában. Eddig az idény során általában nem sikerült sok gólt szereznünk, így az öt találatunk mindenképpen előrelépésnek számít. Ráadásul az átlagosnál többször is alakítottun kki gólszerzési lehetőséget."

Tovább...
 
"Rengeteg tartalékunk van" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 15.

ImageA szombati EHF-kupamérkőzés és az azt követő egynapos „nyaralás“ után csak hétfő este érkezett haza Izmirből az Alcoa FKC. A sikeres törökországi túra tapasztalatairól már itthon kérdeztük a kettős győzelemmel továbbjutott fehérváriak vezetőedzőjét, Sótonyi Lászlót, akinek nagy örömet szereztek tanítványai a játékukkal és hozzáállásukkal.

Tovább...
 
Oldott hangulatú szurkolói ankét Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 15.

ImageKötetlen hangulatú beszélgetésre invitálta a fehérvári hoki klub vezetősége a hűséges Volán-drukkeret, aki közel másfél órán keresztül faggatták a jégcsarnok VIP termében megrendezett ankéton Tokaji Viktorékat. Szó esett múltról, jelenről, jövőről. A 18.30 órára meghirdetett összejövetelen számos érdeklődő szurkoló jelent meg -többeknek már ülőhely sem jutott. A klub részéről ott volt Ocskay Gábor szakosztály-igazgató, Elekes Blanka nemzetközi menedzser, Jarmo Tolvanen vezetőedző, Énekes Lajos másodedző. 

Tovább...
 
Gyenge első félidő után, hősies küzdelemben kapitulált a magyar válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 14.

ImageVédelmi hibából kapott góllal került hátrányba a magyar junior-válogatott az egyiptomi világbajnokság elődöntőjében. A 32. percben Dominic Adiyiah fejelt is egyet: 0-2. Futács szépítése után egymás után alakította ki a magyar csapat a helyzeteket, de Quansah kihasználta, hogy kitámadtak a védők is. Ám nem volt vége: Balajti szépített ismét. Végül, gyenge első félidő után, hősies küzdelemben, emelt fővel kapitulált a magyar válogatott, amely pénteken 17 órától Costa Rica ellen játszik a bronzéremért.

Tovább...
 
Nemcsak a kapuban képes bravúrra Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 14.

ImageAz izmiri visszavágó első félidejében 58%-os hatékonysággal védő Pastrovics Melinda nyári sérüléséből felépülve újra meghívót kapott a válogatottba, és ezen a héten tagja a két VB-selejtezőt játszó keretnek. Pasi azonban nemcsak a kapuban képes bravúrokra: eltalálta az Alcoa FKC következő EHF-kupa ellenfelét, így megnyerte a csapat tippversenyét.

Tovább...
 
Örülni lehet, a földön maradni kötelező Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 14.

ImageÉrthetően jókedv uralkodott tegnap este csapatunk öltözőjében, hiszen a kék-fehérek kitettek magukért: kitűnő játékkal padlóra küldték a listavezető Villach együttesét. A legboldogabb talán Kóger Dániel volt. Nem véletlenül…

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6304 - 6314 / 7437