Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
CEBL 2009/2010 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageMegérkezett a Central European Basketball League (CEBL) hivatalos programja és csoportbeosztása. Az első körben a cseh BK Prostejov és a román U-Mobitelco Cluj lesz az ellenfele az Albacomp kosárlabda csapatának. A pontos időpontok egyeztetésére várhatóan ezen a héten kerül sor, a mérkőzések pedig a tervek szerint november közepén kezdődnek majd el.

Tovább...
 
Kikapott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageKikapott a Dág otthonában a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 4. fordulójában. Pecsuvácz Péter sajtóreferens arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Popovits Tibor megsérült a mérkőzésen: a második játszma közepén ráesett a könyökére, s ezt követően már nem is tudta folytatni a játékot. Dág SE - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 3-0 (19, 15, 13) Fehérvéri kezdő: Takács, Sejben, Madácsi, Deli, Pletser, Popovits Cserék: Csizmadi (libero), Bende, Nagy R., Nagy B., Czimeth

 
Klasszisok a jégen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 13.

ImageHogy is mondta Jarmo Tolvanen vezetőedző? „Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Villach színeiben klasszisok játszanak, akik egyetlen villanással eldönthetik az összecsapás sorsát.” Nos, utánanéztünk, kikre is kell annyira figyelni… Ha egy csapat 13 mérkőzést követően vezeti a tabellát, az sosem a véletlen műve, s nincs ez másként ma esti ellenfelünk, a Villach esetében sem. A „Sasok” parádésan kezdték az idei szezont, 13 bajnokin 19 pontot gyűjtöttek.

Tovább...
 
Kempós sikerek a Thai-Box ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageNégy számból háromban érmet szereztek a székesfehérvári kempósok a múlt hétvégén, Budakalászon rendezett Thai-Box Országos Bajnokságon. - A meghívott fehérvári versenyzők közül Ács László a 81-86 kilogrammosok között nyerte meg a nemzeti bajnokságot. A két ezüstérmet Szűcs Gergő a 67-71, illetve ifj. Lévai László a junior 71-75 kilogrammosok súlycsoportjában szerezte. Előbbi súlykategória felnőtt mezőnyében Denzinger Dávid is megmérkőzött, neki viszont kevesebb szerencséje volt: az első körben búcsúzott a színvonalas bajnokságtól.

Tovább...
 
Jó iramú mérkőzésen győzte le a Vidi II a zalaegerszegieket Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 12.

ImageSűrű esőfelhők gyülekeztek a felcsúti pálya felett a mérkőzést megelőző percekben, végül azonban nem volt szüksége esernyőre a maroknyi nézőközönségnek. Ami a találkozót illeti, meglepően gyors iramban vágtak neki a csapatok. Már a 8. percben egy tizenegyes gyanús helyzet borzolta a kedélyeket: Purovicsot kaszálták el a vendég védők a tizenhatoson belül, ám Király játékvezető továbbot intett. Mintegy 10 perccel később a zalaiak előtt adódott helyzet, ám a jobboldalról küldött lövést, amely Filipovicson túlszállt, végül Sifter tisztázta.

Tovább...
 
EHF: Gyorsan eldőlt a továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageAz egyhete szerzett háromgólos előnyét már a mérkőzés elején néggyel-öttel megtoldotta az Alcoa FKC az törökországi EHF-kupa visszvágón, és 14-9-es félidei vezetés után 25-22-re győzte le az Izmir BSB csapatát. Pálfay Károly sajtóreferens felhívta a Fehérvári Hírek figyelmét arra, hogy összesítésben 54-48-cal jutott tovább Sótonyi László együttese.

Tovább...
 
Soproni KC - Albacomp 103-98 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageKommentár nélkül: Soproni KC - Albacomp 103-98 (27-20, 25-25, 18-26, 17-16, 16-11) Albacomp: Simon 15/3, Hanga 10/3, Radovic 30/3, Lee 24/3, Bonner 6 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 3/3, Farkas 8, Fodor Sopron: Richardson 15, Brooks 39/12, Molnár 16/6, Szabó 7/3, Knight 16 Cs: Pojbics 5/3, Keresztes, Gombás 3/3, Halmai 2

 
Kiharcolt két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 12.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hihetetlenül nehéz mérkőzést vívott Zágrábban, és végül óriási izgalmak után mi örülhettünk: elhoztuk ugyanis mindkét pontot a Medvescsak otthonából. - Telt ház, fantasztikus hangulat és látványos fényjáték köszöntötte a bevonuló csapatokat Zágrábban, a Sapa Fehérvárt pedig egy maroknyi igen lelkes szurkolója üdvözölte. Még igazán be sem melegedtek a felek, amikor Nagy Gergőt kiküldte Jelinek, de az emberhátrányos védekezésünk ezúttal is remekül működött.

Tovább...
 
Olaszországot legyőzve, elődöntős a magyar válogatott! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 10.

ImageSzenzációs mérkőzésen harcolta ki a győzelmet a magyar válogatott az egyiptomi junior-világbajnokságon. A csapat az első percben már vezetett, ám a 82. percben kapott gól miatt hosszabbításra kényszerült. A plusz 30 percben megint vezetett, de egy perccel később gólt kapott. S újra tudott gólt szerezni, Koman Vladimir és Németh Krisztián a harmadik gólt is összehozták! Mind a három találatban ők ketten játszották a főszerepet. A 120 perc során négy játékost (Szekerest és három olaszt) kiállított a bíró. Az elődöntőben Ghána lesz az ellenfél.

Tovább...
 
Az utolsó negyedórára építhetünk Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 10.

ImageAz Izmir ellen lépnek ma pályára a fehérvári kézilabdások. Sótonyi László, az Alcoa FKC vezetőedzője a legutóbbi meccs kapcsán csapatának az első negyvenöt percben és az utolsó negyedórában mutatott játéka közötti éles különbséget emelte ki. A hajrában nyújtott teljesítménnyel és küzdőszellemmel elégedett volt, és reméli, ez a mentalistás jellemzi majd a fehérváriakat a mai megmérettetésen is.

Tovább...
 
dr. Mezey: A cél, hogy ne essünk ki a játékritmusból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 10.

ImageSzombaton edzőmérkőzés keretében fogadjuk azt a Paksot, amelyet legutóbb a Soproni Ligában 3-0-ra győztük le a Sóstói Stadionban. A találkozó 10.30 órakor kezdődik. - Két fronton harcolunk továbbra is, mivel vasárnap az NB-II-es bajnokságban Felcsúton, a ZTE II ellen lép pályára Varga István együttese – mondta a mai edzés után dr. Mezey György vezetőedző. – Mivel az első csapatnak nincs bajnokija ezen a hétvégén, ezért hat játékos - Filipovics, Sifter, Szakály, Elek, Alison és Purovics – Varga István rendelkezésére áll majd.

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6315 - 6325 / 7437