Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
dr. Mezey: A cél, hogy ne essünk ki a játékritmusból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 10.

ImageSzombaton edzőmérkőzés keretében fogadjuk azt a Paksot, amelyet legutóbb a Soproni Ligában 3-0-ra győztük le a Sóstói Stadionban. A találkozó 10.30 órakor kezdődik. - Két fronton harcolunk továbbra is, mivel vasárnap az NB-II-es bajnokságban Felcsúton, a ZTE II ellen lép pályára Varga István együttese – mondta a mai edzés után dr. Mezey György vezetőedző. – Mivel az első csapatnak nincs bajnokija ezen a hétvégén, ezért hat játékos - Filipovics, Sifter, Szakály, Elek, Alison és Purovics – Varga István rendelkezésére áll majd.

Tovább...
 
Közel a pontszerzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 10.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kétgólos hátrányról egyenlített a Graz otthonában, ám a harmadik harmadban a hazaiak be tudták vinni a győztes találatot. Ezzel együtt ez az eredmény biztató a vasárnapi, zágrábi fellépés előtt. - Azt nem lehet mondani, hogy egymásnak estek volna a felek, tapogatózó játékkal indult a mérkőzés. Az első igazi helyzetre tíz percet kellett várni, ekkor Schwab lőtt alig mellé. Majd a Sapa Fehérvár villant Ladányi révén, de Weinhandl kapus remekül védett.

Tovább...
 
U17: Tóth Tibi két góljával, döntetlen az MTK ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 08.

ImageA 4. fordulóból elhalasztott mérkőzésen találkozott szerdán, Felcsúton a Videoton FC-Puskás Akadémia, és az MTK U17-es csapata. A sorsolás becsaphatta a Napot is, olyan erővel sütött így október elején, ahogy az eredeti időpontban, a nyárutón is becsületére vált volna. - A harminc fok (!) körüli meleg inkább a vendégekre volt jó hatással, mert a Vidi egykori sztárja, Petres Tamás által irányított kék-fehérek jobban futballoztak az első félidőben, sőt fölényüket gólra is tudták váltani.

Tovább...
 
MK: Emberemlékezet óta... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 08.

ImageA „Diáknap”-ként meghirdetett mérkőzésen olyasmi történt, amire csak az „öregek” emlékezhetnek: hazai Magyar Kupa meccset nyert az Alcoa FKC! Pálfay Károly sajtóreferens emlékeztette honlapunkat arra, hogy hat szezon alatt mindössze harmadszor játszhatott az MK-ban hazai pályán a sorozat 2006-os ezüstérmese, és míg az előző két alkalommal nem tudta kivívni a továbbjutást, ezúttal szoros mérkőzésen legyőzte a Veszprém csapatát.

Tovább...
 
Élménybeszámoló: "A Sapa Fehérvár 23. játékosa lehettem" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 08.

ImageImmáron öt szurkolónk lehetett a 23. játékos, és élvezhette a kispadról a Sapa Fehérvár AV19 soros EBEL-meccsét. A Ljubljana ellen a Blue Brothers szurkolócsoport oszlopos tagja, Mátay László volt a szerencsés, aki most megoszttja élményeit olvasóinkkal.

Tovább...
 
MK: Diáknap! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 07.

ImageMa, 18 órakor a Veszprém-Barabás KC látogat a Köfém Sportcsarnokba. Az Alcoa sajtóosztályának munkatársa, Kynsburg Zoltán felhívta honlapunk figyelmét arra, hogy a találkozót ingyen tekinthetik meg a székesfehérvári oktatási intézményekben tanuló diákok – az általánostól a főiskoláig. Ez pedig azért is örvendetes hír, mert már-már kuriózumnak számít, hogy az Alcoa FKC hazai pályán játszhat Magyar Kupa mérkőzést, hiszen ez az elmúlt öt szezonban csupán egyszer történt meg.

Tovább...
 
Pontszerzés sorozatban negyedszer Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 07.

ImageBár három ízben is vezetett a Sapa Fehérvár AV19 az Olimpija Ljubljana ellen, a hosszabbításban a bónuszpont végül a vendégeké lett. Örömteli ugyanakkor, hogy a legutóbbi négy találkozóján pontot szerzett csapatunk. - Jó iramban kezdődött a mérkőzés, ráadásul az eredmény alakulására sem lehetett panaszunk. Már a 4. percben megszereztük ugyanis a vezetést. Ackeström mélyen a támadóharmadban szenzációsan lefordult őrzőjéről, Mihályhoz továbbított, aki tökéletes ütemben adta fel az érkező Vaszjunyinnak. Fiatal támadónk pedig higgadtan értékesítette a ziccert (1-0).

Tovább...
 
Megverték a Sümeget  Halász Krisztián megsérült Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 06.

ImageAz első szett elvesztése után fokozatosan javuló játékkal, időnként remek megoldásoknak is köszönhetően 3-1-re nyert a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a Sümeg ellen az NB I-es Ligabajnokság harmadik fordulójában. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől - Sajnálatos hír azonban, hogy a fehérváriak 9-es számú játékosa, Halász Krisztián megsérült a találkozón. Ennek ellenére a csapat bízik abban, hogy Krisztián a következő tétmeccsen ismét pályára tud majd lépni.

Tovább...
 
EHF: A vendégek legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 06.

ImageKlasszis teljesítménnyel, és tizenegy góllal segítette csapatát Serpil Iskenderoglu, az Izmir BSB és a török válogatott meghatározó játékosa, aki korábban a Bundesligában az 1. FC Nürnberg csapatát erősítette. A játékos úgy véli, hogy a háromgólos, fehérvári vereséggel immár az izmiriek várhatják nagyobb továbbjutási eséllyel a visszavágót.

Tovább...
 
Szenzációs pontszerzés Villachban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 bravúros teljesítménnyel pontot szerzett az EBEL listavezetője, a Villach SV otthonában. A siker értékét növeli, hogy ez eddig egyetlen csapatnak sem sikerült ebben az idényben. - A találkozó elsõ nagy helyzete Peterdi elõtt adódott, aki már Prohaska kapuson is átjuttatta a korongot, de Pinter a gólvonalról fel tudott szabadítani. A folytatásban kevés gólhelyzet jellemzte a játékot, a mieink remekül hatástalanították a hazai akciókat, és ez elmondható volt a VSV-rõl is a mi támadásaink kapcsán.

Tovább...
 
EHF: Edzői vélemények Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageÉrthető módon az izmiri oldalon volt több mosolygós arc szombat este a Köfém Sportcsarnokban. - mondta a Fehérvári Híreknek Pálfay Károly sajtóreferens - A 29-26-os Alcoa FKC győzelemmel végződött EHF-kupamérkőzés utáni edzői nyilatkozatokban is az tükröződik, hogy Hikmet Vergun elégedettebb az eredménnyel és a látott játékkal, míg Sótonyi László elsősorban kulcsjátékosaitól számított többre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6326 - 6336 / 7438