Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
EHF: Háromgólos előny a visszavágóra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 04.

ImageEgygólos félidei vezetés után 29-26-ra győzte le az Alcoa FKC az Izmir BSB csapatát az EHF-kupában. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a párharc első mérkőzését végig szoros küzdelem jellemezte; hiába alakítottak ki többször is három-négygólos előnyt a hazaiak, a törökök a tizenegy gólt szerző Serpil Iskenderoglu vezetésével újra és újra felzárkóztak. Így a fehérváriakra nagyon nehéz hatvan perc vár Izmirben.

Tovább...
 
Videoton FC - Gabona Trans-Kaposvár 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 04.

Image2-0-ra győzött a Videoton a Kaposvár ellen, ha úgy tetszik, a listavezető behúzott a tabella tizenkettedik helyezettje ellen egy „tuti" meccset. Akik azonban látták a mérkőzést, tanúsíthatják: nem volt ez ennyire sima. Futballpályák környékén, általános vélekedés: az az igazán jó csapat, amelyik gyengébb játékkal is nyerni tudja a meccseit. Ha ez így van, akkor a Vidi ma bizonyította, hogy jó csapat, mert a játék bizony sok kívánnivalót hagyott maga után - rögzítsük ugyanakkor azt is, a pályán egy pillanatig sem lehetett kétséges, jobb a hazai csapat, kérdés inkább csak az volt, gólra tudja-e váltani fölényét.

Tovább...
 
Albacomp - Körmend 91-86 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 04.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Körmend 91-86 (19-21, 22-20, 25-23, 25-22) Albacomp: Simon 17, Hanga 23/9, Radovic 13/3, Lee 15/3, Bonner 10/3 Cs: Keller, Antal, Bódi 13/6, Farkas, Fodor K. Edző: Szrecsko Szekulovics. Körmend: Thomas 27/9, Kutasi, Trummer 3/3, Scott 14/6, Diakite 8. Cs: Hegedűs 4, Fodor G. 11/3, Tóth 17/3, Ferencz 2. Edző: Sabáli Balázs.

 
Ugyanaz a tizenegy kezd, mind a Fradi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 03.

ImageGyülekeznek a nézők a Sóstói Stadionban, az előzetes becslések szerint csapatunk legalább háromezer néző előtt fogadhatja a Kaposvárt. Készül a csapat is, a találkozó előtti szokásos értekezleten dr. Mezey György kijelölte a kezdőtizenegyet. A névsorban nincs különösebb meglepetés, ismét Andics a balhátvéd, a középpályás hármast pedig Polonkai Attila, Farkas Balázs és Szakály Dénes alkotja.

Tovább...
 
Az akarat diadala Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 csapatának játéka akkor javult fel igazán, amikor a legnagyobb szükség volt rá: így sikerült háromgólos hátrnyból felállva hosszabbítás után győzni. - Kedden nem volt játéknap az EBEL-ben, azt megelőzően pedig kétszer is idegenben mérkőzött a Sapa Fehérvár, így a Koronázóváros sportbarátai már igencsak ki voltak éhezve a hokira - ez tükröződött is a nézőszámon. A meccs kezdőbedobását Fodor Szabolcs végezte el, aki hosszú éveken át számos sikert ért el csapatunk színeiben - ám most ünnepélyesen búcsút kellett venni tőle: az idei szezonban a Vasasnál folytatja pályáfutását.

Tovább...
 
EHF: "Nem mondok számot" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 03.

ImageA szombati, Izmir elleni EHF-kupameccs előtt arról kérdeztük Kovács Angélát, hogy mit vár a szezon első nemzetközi tétmérkőzésétől. Ha már az Alcoa FKC jobbszélsőjével beszélgettünk, természetesen egészségi állapota felőli is érdeklődtünk. Mint ismeretes Angi kilenc hónappal ezelőtt tüdőembólián esett át.

Tovább...
 
Dr. Horváth Lajos juttatta tovább a Vidit Prágában Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 02.

ImageMa huszonöt éve, hogy a Videoton SC, Prágában, gólnélküli mérkőzésen kiharcolta a továbbjutást az UEFA Kupa 1984-85-ös kiírásában. A Székesfehérváron szerzett egygólos előnyt sikerült megőrizni, és ebben főszerepet kapott a kapuja előtt a „redőnyt lehúzó" Koszta János. Pedig, a főpróba nem sikerült jól, a Vidi 4-1-re kikapott Békéscsabán. Prágában, a zuhogó esőben azután szinte üres lelátók - "csak" 3000 néző - várták a két csapatot.

Tovább...
 
"Felkészülten fogjuk várni az Izmirt!" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 02.

ImageAhogy az előző fordulóban Békéscsabán, úgy ezúttal a Kiskunhalas elleni bajnokin is három gólt szerzett Horváth Bernadett. Az Alcoa FKC junior Európa-bajnoki ezüstérmes beállóját, aki az említett két meccsen csapata egyik legjobbja volt, a szerdai győzelemről és a következő ellenfélről is kérdeztük…

Tovább...
 
Az újonc látogat Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 02.

ImagePéntek este az EBEL-be idén felvett Medvescsak Zágráb együttese vendégeskedik a Koronázóvárosban. A tét nem kicsi, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetjük a horvát csapatot a tabellán.

Tovább...
 
Magyar győzelem, Présinger-góllal Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 01.

ImageA magyar junior (U20) labdarúgó-válogatott 0-0-s félidő után 4-0-ra győzött Dél-Afrika ellen az egyiptomi világbajnokságon. Ezzel javított helyzetén a Honduras elleni 0-3 után. A gólokat Korcsmár Zsolt, Koman Vladimir (tizenegyesből), Debreceni András és a Videoton játékosa, Présinger Ádám szerezte. Az első félidő ijesztően indult, Gulácsi Péternek kétszer is bravúrral kellett hárítania. A magyar válogatottnak is akadt helyzete azonban, az alaposan megváltoztatott összetételű, Németh Krisztiánt, Dudás Ádámot, Simon Ádámot is nélkülöző csapat sokkal bátrabban és higgadtabban futballozott.

Tovább...
 
Egy szlovák csapathoz igazol a csákberényi tájfutó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 30.

ImageCsonthártya-gyulladást kapott, mégis dobogón végzett a szlovákiai nemzeti bajnokságon Takács Csaba. A csákberényi tájfutónál két héttel ezelőtt csonthártya-gyulladást diagnosztizáltak, amely gátolja a koncentrálást, s igencsak megnehezíti a versenyzést. Ő viszont nem esett kétségbe, hanem folytatta az edzéseket – és a siker nem maradt el. Nemcsak dobogóra állt a hétvégén, hanem még le is csapott rá az ATU Kosice!

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6337 - 6347 / 7437