Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Amerikából jöttem... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 30.

ImageFucsovics Márton ugyan még csak 17 éves, de máris beírta magát a magyar teniszsport történetébe, amikor első magyarként győzelmet aratott az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A MOL Tehetségtámogató Program idei pályázatának győztese élete első Grand Slam viadalán, a US Open junior férfipárosának döntőjén aratott történelmi sikert a tajvani Cseng Peng Hszie oldalán.

Tovább...
 
Magyar Kupa 4. forduló: Pálhalma - Videoton FC Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 30.

ImageMa, 15:00 órakor Pálhalmán játszik Magyar Kupa mérkőzést a Videoton FC. A Fejér megyei I. osztályú bajnokság éllovasa fogadja az NB1 listavezetőjét. A hazai csapat hét forduló után 100%-os eredménnyel áll a tabella élén, ráadásul lőttek 27 gólt és mindössze csak 4-et kaptak. Több NB1-et is megjárt „veterán” erősíti a Vidi szerdai ellenfelét, elég ha csak Balaskó Ivánra és Salamon Miklósra gondolunk, akik nemrég még a romániai CF Liberty Oradeában futballoztak.

Tovább...
 
Junior bajnokság: A Sztárok ellen megtorpantak Hajósék Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 30.

ImageMegszakadt juniorcsapatunk sorozata, hiszen annak ellenére, hogy a Bp. Sztárok ellen több, EBEL-t is megjárt korongossal állt fel, mégis 5-1-es vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV 19 együttese.

Tovább...
 
Interliga forduló - győzelem Ljubjanában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 29.

ImageLjubjanában rendezték meg az I. Interliga fordulót. Az első mérkőzés Szlovénia – Magyarország között zajlott. Az első félidőben a nagyon jól felkészült Szlovén csapat veszélyes támadásokkal próbálkozott - egészen a 6. percig, amikor Gyolcsos Mária áttörésével 0 – 5 lett az állás, majd Fehér Csilla 2 pontos jutalom rúgásával már 0 – 7-re vezetett a magyar csapat... (Az összesítésben az első forduló utáni állás: 1. Magyarország, 2. Ausztria, 3. Szlovénia )

Tovább...
 
Teemu Elomo távozik a Sapa Fehérvártól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 29.

ImageSzeptember végén lejár a próbajátéka a Sapa Fehérvár AV19 finn centerének, Teemu Elomónak. A szakvezetés és a menedzsment döntése értelmében a tesztidőszak végén elválnak klubunk és a játékos útjai. - Nagy reményekkel érkezett Székesfehérvárra a finn Teemu Elomo, aki az elmúlt években igen ponterős játékosnak bizonyult a finn és a svéd élvonalban is. Sajnos a korábbi csapataiban mutatott jó formáját nem tudta átmenteni az Erste Bank Liga küzdelemsorozatára - hét fellépésén három gólpassz fűződik a nevéhez.

Tovább...
 
EHF-kupamérkőzés a törökökkel, bajnoki a Kiskunhalassal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 29.

ImageRövidhírek a fehérvári kézilabdás lányokról: Az egyhetes válogatott program után ezúttal a klubok szintjén lesz nagyüzem. Pálfay Károly sajtóreferens tájékoztatása szerit a csapat szerdán bajnokin fogadja a Kiskunhalast, majd szombaton szintén a Köfém Sportcsarnokban EHF-kupamérkőzést vív a török Izmirrel...

Tovább...
 
A tabella tetején maradt a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 28.

ImageA forduló zárótalálkozóján az Újpest vereséget szenvedett Pakson - ez egyben azt is jelenti, hogy a Videoton az Úllői úti pontvesztés ellenére, a tabella tetején tudott maradni. A közvetlen vetélytársak közül a Debrecen döntetlent játszott Kaposváron, az MTK és az Újpest viszont vereséget szenvedett, egyikük sem tudott előzni. Az élmezőny tömörsége kezd hasonlítani a tavalyi bajnokságban tapasztalthoz: a hatgyőzemes szériával büszkélkedő Pápa - legutóbb a Vidi verte meg Véber György csapatát - most második, de a listvezető Vidi és a "majdnem középen álló", 7. helyezett Vasas között mindössze négy pont a különbség.

 
Őrületes izgalmak végén miénk a két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 28.

ImageAz Olimpija ellen két gólos előnyt épített fel a Sapa Fehérvár, ám a vége előtt nem sokkal kiegyenlítettek a hazaiak. A mieink azonban hihetetlen küzdőszellemről tanúbizonyságot téve az utolsó percben megszerezték a győztes gólt! - A házigazdák kezdtek jobban, és már az első percben gólhelyzetbe kerültek. Ám Royer bombájánál Satosaari kapus ismét bizonyított, Nem volt ez másként a következő 19 percben sem: a finn hálóőr hihetetlen stabilitást adott a Sapa Fehérvár AV19-nek.

Tovább...
 
Ferencváros - Videoton 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videotn FC   
2009. szeptember 26.

ImagePontot veszített a Videoton az Üllői úton! Idegenbeli mérkőzéseken a döntetlent játszó csapat esetében általában felvetődik, egy pontot szerzett, vagy kettőt veszített-e a csapat, itt most egyértelműen a jobb csapat nem tudott győzni. Dr. Mezey György a hét közepén azt mondta, 30 százalékot jelenthet a Ferencvárosnak az Üllői út, a közönség bíztatása - a Mesternek ezúttal is igaza lett, drukkerei tudtak annyit segíteni a félig-meddig már padlón levő Fradinak, hogy az talpra tudott állni, és tulajdonképpen rászolgált a döntetlenre.

Tovább...
 
Shearer mesterhármasával igazolta a papírformát a Linz Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 26.

ImageAz EBEL 6. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 kapta a legkevesebb gólt a vendégcsapatok közül, ám mivel egyszer sem sikerült mattolni a Linz kapusát, így pont nélkül maradtunk péntek este. - Legkevésbé sem feltartott kézzel lépett pályára a Sapa Fehérvár, a fiúk az elsõ perctõl kezdve igyekeztek nyomatékosítani a hazaiak számára, hogy felveszik a kesztyût. Ám már az elsõ percekben is látható volt, hogy felettébb kemény diónak ígérkezik Kim Collins legénysége.

Tovább...
 
Két csapat , egy edző - avagy Csank János a Ferencvárosról és a Videotonról Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 25.

ImageA mai Ferencváros – Videoton mérkőzéssel kapcsolatban keresve sem találhattunk volna hitelesebb kívülálló szakembert Csank Jánosnál, aki rövid idő leforgása alatt megfordult mindkét csapat kispadján, sőt miután 2000-ben korábban sosem látott – és azóta is megismételhetetlen – eredményességgel nyerte meg a Vidivel a másodosztályú bajnokságot, 2001-ben már az Üllői úton a Fradi edzőjeként ünnepelhetett NB I-es bajnoki címet.

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6348 - 6358 / 7437