Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mindkét oldalról átélte már... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 25.

ImageSiti Bea már mind a két oldalról átélt olyan helyzetet, mint amilyenbe a magyar válogatott játékosai kerültek a Norvégiától elszenvedett vereség során. Ezért is tartja nagy eredménynek – és a világversenyek sorozatmérkőzései szempontjából különösen fontosnak – a franciák elleni fölényes győzelmet. Kicsi a magyar válogatott aarhusi szereplését értékelte…

Tovább...
 
Embert próbáló feladat a Linz otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 25.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 csapata óriási küzdelemben két vállra fektette a Klagenfurt együttesét kedden. Pénteken következik az újabb kihívás: a Linz otthonából kéne pontokat elhozni. "Lássuk be, a két csapat játékereje és kerete között osztálykülönbség van, és ez a mérkőzésen is tetten érhető volt" - emlékezett vissza a Klagenfurt elleni találkozóra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

Tovább...
 
Tommi Satosaari: Ha látom a korongot, nincs gond Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 24.

ImageA keddi, KAC elleni találkozó legjobbja vitán felül a Sapa Fehérvár AV19 kapusa, Tommi Satosaari volt. A hálóőr hihetetlen védések egész sorozatát mutatta be, így oroszlánrészt vállalat a győzelemből. A találkozót követően fáradtan, de érezhetően jókedvűen lépett ki az öltőző ajtaján a sportember. Ugyanakkor - érthető módon - még mindig a mérkőzés hatása alatt állt, amikor belefogott a történtek értékelésébe.

Tovább...
 
A hét hírei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 24.

ImageRövidhírek a fehérvári kézilabdás lányokról, Pálfay Károly sajtóreferens tájékoztatása alapján: Ezen a héten a válogatott programja miatt szünetel a bajnokság. A dániai Világkupán szereplő nemzeti csapatunkban Vincze Melinda képviseli a fehérvári klubot. A következő bajnoki mérkőzést szeptember 30-án (jövő héten, szerdán) játsszák  lányaink – a Kiskunhalast fogadják.

Tovább...
 
Rangos mezőny a IX. Kincses Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 23.

ImageA vándorserlegért, valamint számos különdíjért folyt a küzdelem a IX. Kincses Kupán. A versenyen részt vettek Bakonycsernye, Bodajk, Csókakő, a móri Dr.Zimmermann Általános Iskola és Kincsesbánya serdülő leány csapatai. A kupagyőztes pedig Bakonycsernye lett.

Tovább...
 
Győzelem klasszis kapusteljesítménnyel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 csapata nem játszott sziporkázóan kedd este, de jó védekezéssel, nagy küzdőszellemmel és kiemelkedő kapusteljesítménnyel itthon tartott két pontot a Klagenfurt bajnoki címvédő együttese ellen. - A döcögös szezonkezdés tapasztalait számba véve alaposan átalakította a Sapa Fehérvár sorait Jarmo Tolvanen vezetőedző. Az új formációk eleinte nehezen találták az összhangot, így akadozó játékkal indult a találkozó.

Tovább...
 
Döntetlen a ZTE ellen a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 23.

ImageCsöndesen indult a Videoton - ZTE találkozó, közel 30 percig nem adódott nagyobb lehetőség egyik csapat előtt sem, jobbára a középpályán folyt a játék. Az első félidő végén aztán Elek révén szerzett vezetést a fehérvári együttes. Fordulás után alig néhány perc elteltével, a 49. percben egyenlítettek a vendégek, s mivel a játék képe az első félidőhöz képest nem változott, ez maradt a végeredmény is.

 
GF Világkupa -09 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 23.

ImageKeddtől vasárnapig a világ közvetlen élvonalába tartozó nyolc válogatott verseng Aarhusban a GF Világkupán. Az első napon Magyarország félidei vezetést követően szenvedett vereséget Németországtól. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az első helyezett pénzdíja 25.000 euró – azaz annyi, mint Czink Melinda múlt heti, québeci nyereménye…

Tovább...
 
Alves végre találkozhatott kislányával Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 22.

ImageTegnap kora este Ferihegyen leszállt az a repülőgép, amelyen brazil játékosaink, Alves és Alison családjai érkeztek Magyarországra. A találkozás egyik legszebb pillanata az volt, amikor André Alves első alkalommal vette kézbe másfél hónapos, Jázmin nevű kislányát. Jázmin augusztus 4-én Brazíliában látta meg a napvilágot, ahová csatárunk még a nyári szünetben utazott haza 4 éves lányával és akkor még várandós feleségével. "Július elején, a felkészülés kezdetére érkeztem vissza Fehérvárra, s a családomat azóta nem láttam."

Tovább...
 
Kedden a címvédő érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 22.

ImageVasárnap az első idegenbeli mérkőzésén vereséget szenvedett a Sapa Fehérvár AV19. kedden, a Klagenfurt ellen hazai pályán jó lenne újra pontot, pontokat szerezni - ám a tavalyi bajnok ellen ez nem lesz könnyű feladat.

Tovább...
 
Ifik: Az eredmény másodlagossá vált Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageAz előző bajnokin összeszedett sérülések, majd különösen az elmúlt heti, járványszerű megbetegedések és a problémánk irányában teljes közönyt mutató szövetség hozzáállását követően a megfelelő számban történő kiállás – és ezáltal a büntetőpontok elkerülése – vált utánpótlás-csapataink elsődleges céljává a Békéscsaba elleni bajnokikon…

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6359 - 6369 / 7437