Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kikapott a Kodolányi csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

Image3-0-ás vereséget szenvedett a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE Kazincbarcikán, az NB I-es röplabda Ligabajnokság második fordulójában, idegenben. Részletek: Vegyész RC-Kazincbarcika - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 3-0 (14, 15, 18) / Fehérvári kezdő: Takács, Bende, Sejben, Deli, Gazsi, Pletser / Csere: Csizmadi (libero), Nagy R., Nagy G., Czimeth.

 
Megsemmisítő jesenicei emberelőnyök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 21.

ImageKét harmadon át jól tartotta magát a Sapa Fehérvár AV19 Jesenicében, ám a záróharmadban egyre másra a büntetőpadon találtuk magunkat, a hazaiak pedig éltek is az emberfórokkal. - A Sapa Fehérvár hamar hátrányba került, hiszen két perc sem telt el a mérkőzésből, amikor Terlikar vezetéshez juttatta az Acronit (1-0). Szerencsére viszonylag hamar érkezett a válaszunk, Vas Márton egyenlített a játékrész derekán (1-1).

Tovább...
 
Albacomp - Dombóvár KC 78 - 63 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 19.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Dombóvár KC 78 - 63 (20-18, 20-18, 18-12, 20-15) Albacomp: Hanga 16, Antal 11/6, Bódi 11/3, Lee 21/3, Bonner 6 Csere: Keller 4, Madár 4, Fodor 2, Kertész 3. Dombóvár: Vida 6, Walker 17/3, Szőke 6, Austin 8, Panta 11 Csere: Gubi 2, Hall 2, Deák 5/3, Spencer, Balogh, Csirke 6, Klír. A másik pénteki mérkőzésen: Atomerőmű SE - Basketball Pezinok 89-63. Az Albacomp-kupa végeredménye: 1. Albacomp, 2. Atomerőmű SE, 3. Basketball Pezinok, 4. Dombóvár VMSE

 
Videoton FC - Paksi FC 3-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 19.

Image3-0, a Vidi simán, ha úgy tetszik, magától értetődő természetességgel igazolta a papírformát, győzte le a Paksot és vezeti a bajnokság egynegyede után a tabellát. Dr. Mezey György csapata szinte a kezdősípszóval egy időben magához ragadta a kezdeményezést, és felőrölte ellenfele erejét. Ez a mondat éppen úgy igaz, mint a másik, amely szerint - és ez a meccs kapcsán az egyetlen kritika, amely a Vidit érheti - a támadók ezúttal is rengeteg helyzetet alakítottak ki, de viszonylag későn dőlt el „visszafordíthatatlanul" a meccs.

Tovább...
 
Lajkó Csaba is indul a Szupermaratonon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 19.

A székesfehérvári Lajkó Csaba is részt vesz a 20. Jubileumi Nemzetközi Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaratononon. Az ultrafutó hat éve fut rendszeresen, az ultrafutók népes táborához pedig két éve csatlakozott. Elmondása szerint a tavalyi éve az ismerkedésé volt: elindult az I. Velencei-tó Szupermaratonon, és a 12 órás SM jótékonysági futóversenyen, ahol 3. helyezést ért el.

Tovább...
 
18 perc 48 másodperc... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 19.

ImageHihetetlen kezdést mutatott be az Alcoa FKC a Békéscsaba vendégeként – sajnos negatív értelemben. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfay Károly sajtóreferens, aki elmondta: A fehérváriak a címben szereplő ideig egyetlen egyszer sem voltak képesek bevenni Tóth Zsanett kapuját, és az első félidőben mindössze öt lőtt gólig jutottak. A mérkőzést végül 29-20-ra nyerték a házigazdák.

Tovább...
 
Közepes játék, nulla pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 még fel tudott állni kétgólos hátrányból a Vienna Capitals ellen, ám a győztes találatokat a bécsiek vitték be, így ők szerezték meg mindkét pontot a péntek esti találkozón. - A Graz és a Salzburg ellen nagy elánnal kezdett a Sapa Fehérvár, a Bécs ellen azonban ennek elenkezője történt. A vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, még a félpályát is alig-alig léptük át. Nageler kiállítása révén szabadultunk fel a nyomás alól, ám csak ideiglenesen, ugyanis Tokaji is kisvártatva a büntetőpadon találta magát.

Tovább...
 
Motoros találkozó Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 18.

ImageMóron, az AFL parkolóban jótékonysági autós-motoros találkozót rendeznek holnap, 9-19 óráig. Ennek során nagyon sok különleges, izgalmas program várja a látogatókat. Az egyik fellépőtől, Végh Tamástól megtudtuk, hogy a szervezők a nap bevételével a Móri Kórházat és a Mentőállomást támogatják.

Tovább...
 
Ma 25 éve kezdődött az UEFA Kupa-menetelés Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 18.

ImageA nyolcvanas évek közepének csendesen szürke napján semmi nem utalt arra, hogy nagy dolgok vannak készülőben. Már nem volt 40 fillér a kifli és a siófoki kikötőben, a Matrózban is több mint két forintot kellett adni egy korsó sörért, de azért a világ még a nagy változások előtti tespedtség medrében csordogált. Már nem volt divat a répanadrág, de még nem vált általánossá a farmerhez az edzőcipő. Izraelben nagykoalíció alakult a Likud és a Munkapárt részvételével, miközben itthon maximum a Hazafias Népfront léphetett volna koalícióra az állampárttal.

Tovább...
 
Pannon Hoki Kupa: Székesfehérvár a házigazda Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 18.

ImageAz ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok VIP termében került sor arra a sajtótájékoztatóra, amelyen a november 6-án kezdődő Pannon Hoki Kupa előkészületeiről beszéltek a megjelentek. A magyar jégkorong-válogatott november 6-8. között Székesfehérváron fogadja a Pannon Hoki Kupa keretében Szlovénia, Horvátország és Olaszország legjobbjait.

Tovább...
 
Pénteken bajnoki a Viharsarokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 18.

ImageA jelenleg talán legjobb formában lévő csapat otthonába látogat az Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: - A Békéscsaba eddigi mindhárom bajnokiját, sőt nyáron egy kivételével valamennyi felkészülési mérkőzését – közülük kettőt épp a fehérváriak ellen – megnyerte. Viszont azóta Kristina Trishchuk és Horváth Betti is Sótonyi László rendelkezésére áll, és győztes rangadóval a háta mögött érkezik a Viharsarokba az FKC!

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6370 - 6380 / 7437