Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Érkezik a Red Bull Salzburg Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 13.

ImageA harmadik EBEL-szezonját nem éppen a lelkes szurkolók várakozásainak megfelelően kezdte a Sapa Fehérvár AV19, hiszen ötgólos vereséget szenvedett a Graz 99ers-től. Javítási lehetőség máris akad: ma 18:00-tól a Red Bull Salzburg ellen. - Nagy volt a csend a kék-fehérek öltözőjében a Graz elleni idénynyitó után, a játékosok letörten, magukba roskadva huppantak a padra. Aztán szép lassan szállingóztak kifelé, s arra az obligát kérdésre, hogy mi történt, halkan válaszoltak.

Tovább...
 
Ma: Albacomp-Komárno Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageA Komárnoval mérkőzik meg ma este az Albacomp kosárlabda-csapata. A fehérvári sportolók most is 18 órakor lépnek pályára. A szurkolók pedig igencsak örülhetnek, mivel a mérkőzésre nem kell jegyet váltaniuk! Új hírünk továbbá, hogy a klub meghosszabbította az amerikai center, Luke Bonner próbajátékát szeptember 18-ig (az Albacomp Kupa végéig).

 
Beindul a nagyüzem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 11.

ImageA jégkorong szerelmeseinek legnagyobb örömére ma este útjára indul a pakk, s megkezdődik a Sapa Fehérvár AV 19 számára is az idény. A hétvégén három mérkőzésen leszünk érdekeltek.- Bár a különböző – főként korosztályos – bajnokságokban már néhány nappal ezelőtt megkezdődtek a küzdelmek, a fehérvári kék-fehérek mától kapcsolódnak be a pontvadászatokba.

Tovább...
 
Következik: Alcoa FKC  Váci NKSE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 10.

ImageA női kézilabda NBI, 2. fordulójában az Alcoa FKC és a DVSC-Aquaticum 26-29 (14-13) - as végeredménnyel távozott a pályáról. Az NBI 3. fordulójára szombaton kerül sor a Köfém Sportcsarnokban, ahol a Váci NKSE csapatával csapnak össze a fehérvári lányok. A mérkőzés 17 órakor kezdődik. A meccs előtt, 15 órakor az ifjúsági csapatok kapnak majd teret, 13 órakor pedig a serdülők mutathatják meg, mit tudnak.

Tovább...
 
A Puskás Akadémiára látogatott a Videoton FC U15 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 10.

ImageSzerdán a felcsúti Puskás Akadémiára látogatott a Videoton FC U15-ös csapata. Domján Norbert edző tanítványai szüleikkel közösen ismerkedtek meg az akadémiával és az ott folyó magas szimtű képzéssel. A pontvadászatát öt forduló után vezető Videoton U15 Németh János utánpótlás technikai vezető szervezésében látogatta meg az Akadémiát. Csapatunkat Kiss Zoltán, a Kollégium igazgatója kalauzolta végig.

Tovább...
 
Évadnyitó sajtótájékoztató: Egyedülálló orvosi háttér Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 09.

ImageKét nap múlva indul az EBEL idei szezonja, s ennek apropóján évadnyitó sajtótájékoztatón ismertette klubunk vezetősége az idei célokat és a felkészülés során végbement óriási változásokat. - Elsőként Tóth István, az Alba Volán Zrt. igazgatója, az SC társelnöke szólt a megjelentekhez, s kiemelte: három fő irányvonal teljesítését tűzték ki a nyáron, amit sikerült is megvalósítani.

Tovább...
 
Sóstón, az angolok ellen játszik az U20-as válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 09.

ImageNyáron igazolt hátvédünk, Présinger Ádám Egervári Sándor U20-as válogatottjának tagjaként készül a szeptemberi, Egyiptomban rendezendő világbajnokságra. A keret jelenleg Döbröntén edzőtáborozik, a játékosok legközelebb szerdán 17 órától, az MTK Hungária ellen lépnek pályára. Présingeréket jövő kedden a székesfehérvári szurkolók is láthatják, az utánpótlás-válogatott este hattól Sóstón az angol U23-as csapat ellen játszik. A mérkőzésre a főlelálót nyitják ki, a belépés díjtalan.

 
Hétvégén indul az EBEL idei szezonja Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 09.

ImageHétfõn látványos külsõségek közepette, impozáns szezonindító sajtótájékozatóval vezették fel a szervezők az Erste Bank Eishockey Liga 2009/2010-es idényét. - Az EBEL tavalyi évada a rekordoké volt. A nézõszám elérte a 907 ezret, 310 mérkõzésre került sor, három egyesületnél - a KAC-nál, a Villachnál és a Vienna Capitalsnál - több mint 100 ezer szurkoló látogatott ki a hazai mérkõzésekre. A cél nem lehet más, mint tovább javítani a számadatokon.

Tovább...
 
"Pontokban is tükröződnie kell a munkának" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 09.

ImagePályára még nem léphetett a vasárnapi bajnokin, mégis különös jelentőséggel bírt számára az Alcoa FKC és a DVSC-Aquaticum összecsapása. Pastrovics Melindát a volt és jelenlegi csapatának a mérkőzéséről, valamint a térdsérülését követő felépülésének alakulásáról kérdeztük…

Tovább...
 
Női Rögbi Bajnoki forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageNincs egyedül a Fehérvár Rugby Club női csapata Fejér megyében - a 2009. - 2010 bajnoki évben ugyanis a Váci Péter vezette Agárdi Angyalok női játékosai is beneveztek a bajnokságba. A fehérvári lányok edzője, Gyölcsös Ferenc szerint a nagyrészt 15- 17 éves fiatalokból álló csapat nagyon szépen szerepelt az első bajnoki fordulón. A mérkőzések helyszínéül a székesfehérvári Köfém rugby pálya szolgált.

Tovább...
 
Ted Sator a magyar válogatott új szövetségi kapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 08.

ImageA Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége hétfőn kinevezte a magyar válogatott új szövetségi kapitányát. Pat Cortina helyett Ted Sator veszi át a nemzeti csapat irányítását. Az MJSZ indoklása szerint Pat Cortina nem tudta összeegyeztetni klubkötelezettségeit a válogatottnál végzett munkájával, így a jövőben nem vele képzeli el a folytatást a Szövetség. A magyar válogatottat az A-csoportba juttató szakember utódja Ted Sator, a Sapa Fehérvár AV 19 egykori vezetőedzője, korábbi szlovén szövetségi kapitány lesz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6381 - 6391 / 7421