Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ifik: Két meccs - egy-egy gól plusz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 08.

ImageMind az ifjúságiaknál, mind a serdülőknél egygólos hazai győzelem született az Alcoa FKC – DVSC-Aquaticum mérkőzéseken. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az ifik négygólos előnyt szereztek az első félidőben, de a Debrecen 5-0-s sorozattal fordított. A szünet után gyorsan átvette a vezetést Mihály Attila csapata, és a meccs utolsó nyolc percében mindössze egy gólt kapva nyerte az izgalmas találkozót.

Tovább...
 
4. helyezést ért el a Denso csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 07.

ImageAz Üzleti Liga országos céges kispályás labdarúgó bajnokságon az előkelő 4. helyezést érte el a DENSO csapata. - kaptuk a hírt Tóth Szabolcstól, aki elmondta: Az első alkalommal idén megszervezett országos döntőbe a DENSO a székesfehérvári városi céges labdarúgó bajnokság győzteseként jutott be. A Budapesten megrendezett döntőben a DENSO jó játékkal, nagyon szoros versenyben éppen csak lecsúszott a dobogóról. Olyan cégeket győztek le, mint a T-Online, de döntetlent sikerült elérniük például a döntőben ezüstérmet szerzett, országos bolthálózatot üzemeltető sportszerforgalmazóval szemben is.

Tovább...
 
A magyar krikettes lányok egyre magasabbra törnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 07.

ImageKét drámai győzelemnek köszönhetően a Comenius Anita Girls krikett csapatnak még mindig megvan az esélye, hogy megnyerje a Magyar Krikett Liga másodosztályát. Augusztus 15-én a csapatkapitány Balogh Claudia nagyszerű ütései a legkisebb különbségű győzelmet eredményezte az IBM csak fiúkból álló csapata ellen, majd néhány nappal ezelőtt Zics Adrienn és Cziráky Fanni kiváló futásai és Balogh Claudia színvonalas ütései segítették hozzá a csapatot a Tasmán Ördögök felett mindössze két labdával a vége előtt aratott sikerhez.

Tovább...
 
Haydent kiütötték, Kallio hetedik helyen zárt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 07.

ImageAz Indianapolisban elért fantasztikus eredményt követően, ahol Nicky Hayden hosszú hiányzás után ismét felállhatott a dobogóra, a Ducati csapat a san marinói pályán tért vissza a munkához. Misano szép emlékeket őriz a bolognaiakról, hiszen 2007-ben Casye Stoner rajt-cél győzelmet aratott itt, majd tavaly ismét csak ő volt a leggyorsabb a kvalifikáción. Idén az ausztrál versenyző nem ismételhette meg a bravúrt, hiszen betegsége miatt nem állt rajthoz.

Tovább...
 
A Dunaferr nyerte a La Grandi tornát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 07.

ImageA Dunaferr SE 3-0-ra verte a Veszprémet a Székesfehérváron rendezett La Grandi nemzetközi felkészülési torna döntőjében, megnyerve ezzel a kétnapos versenyt. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől - Az újvárosiak keretében ott volt a tornán az a Tomanóczy Tibor is, aki a közelmúltban igazolt haza külföldről. Tomanóczyt többek között 2006-ban az év legjobb röplabdázójának választották Magyarországon.

Tovább...
 
Kilenc perc alatt rangadót veszítettünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 07.

ImageA második félidő derekán kilenc perc alatt csúszott ki a győzelem lehetősége az Alcoa FKC kezéből a DVSC-Aquaticum elleni találkozón. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a hazaiak 21-19-es vezetésénél a debreceniek sorozatban öt gólt lőttek, és végül 29-26-ra nyerték a bajnokság második fordulójának rangadóját.

Tovább...
 
Jó iramú meccsen, jó egyéni teljesítményekkel győztünk Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 05.

ImageA februári edzőtáborban játszott mérkőzés után másodszor találkozott csapatunk barátságos meccsen a Lokomotív Zágráb együttesével. A téli vereség után ezúttal a Videoton bizonyult jobbnak és megérdemelten harcolta ki a 2-1 arányú győzelmet. - A derbi elején nagyjából tíz percig inkább mezőnyben folyt a játék, a csapatok egymás erejét próbálgatták, no meg azt, mennyit enged a pálya, hiszen a kezdés előtt néhány perccel hatalmas eső zúdult a Sóstói Stadionra.

Tovább...
 
Már hiányzott a győzelem íze Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 05.

ImageA nyári felkészülés utolsó szakaszának elvesztett edzőmérkőzéséi után az első tétmeccsen fordult a kocka: a bajnokságot sikerélménnyel kezdte az Alcoa FKC. A Hunnia elleni, idegenbeli összecsapás másnapján Vincze Melinda úgy fogalmazott, hogy a csapat már nagyon várta, hogy újra érezze a győzelem ízét…

Tovább...
 
Kaposvár - Albacomp 85-84 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 05.

ImageKaposváron játszott edzőmérkőzést az Albacomp kosárlabda-csapata. A meccs rendkívül izgalmas percekkel ajándékozta meg a szurkolókat, amit a 85-84-es végeredmény valószínűleg kellőképpen illusztrál. Részletek: Kaposvár - Albacomp 85-84 ,Kaposvár, 500 néző (26-25, 19-16, 21-22, 19-21) Albacomp: Simon 8/3, Lee 13/6, Hanga 17/3, Bódi 19/9, Bonner 19/12 Cs: Farkas 2, Antal, Keller 6. Kaposvár: Soós 15/9, Prejeand 27/3, Vojvoda 12/3, Orosz 10, Dávid 18 Cs: Kováts, Kovács, Hendlein, Welton 2

 
Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna: Jó játékkal magabiztos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 05.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 méltóan emlékezett Ifj. Ocskay Gáborra: szellemes támadójátékkal és fegyelmezett védekezéssel fektette két vállra az Olimpija Ljubljana együttesét. - Torokszorító percek nyitották meg az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát: a márciusban tragikus hirtelenséggel elhunyt klasszisra emlékezett Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója, valamint Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke.

Tovább...
 
Kettesfogathajtó megyei bajnokság lesz a Vásártéren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 04.

Image„A lovassport a magyar kultúra része, amit képviselőként kötelességem felkarolni.” – kezdte sajtótájékoztatóját Brájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke. Maroshegy önkormányzati képviselője Pleizer Józseffel, a Székesfehérvári Lovas Sportegyesület elnökével várta az újságírókat a Városházán, hogy tájékoztatást adjon a Megyei Kettesfogathajtó Bajnokság fehérvári versenyéről.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6392 - 6402 / 7421