Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Edzői vélemények a bajnoki rajtról Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. szeptember 04.

ImageA Hunnia KSK – Alcoa FKC mérkőzés után mindkét edző talált pozitívumokat csapatának az első bajnokin mutatott teljesítményében. Varga Márta szerint tanítványai büszkék lehetnek arra, hogy 52 percen keresztül nyílttá tudták tenni a meccset. Sótonyi László a motiváltsággal volt elégedett, azonban védekezésben mindenképpen javulást vár vasárnapig.

Tovább...
 
Rugby meccsek vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 04.

ImageIzalmas mérkőzés várható vasárnap, 10 órakor a székesfehérvári Köfém rugby pályán. Ekkor rendezik meg ugyanis a női bajnoki kipafordulót. Ennek résztvevői: a Fehérvár Rugby Club, az Agárd Angyalok, a Budapest Magpies, a Battai buldogok, és a Szegedi RC női csapatai lesznek. 16 órától pedig a Fehérvár Rugby Club férfi sportolói mérkőznek meg a Battai Buldogokkal.

 
Jégkorongtornával adóznak Ifj. Ocskay Gábor emléke előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 04.

ImageNagyszabású nemzetközi tornát rendez a Sapa Fehérvár AV19 a hétvégén, amellyel Ifj. Ocskay Gáborra emlékezik a klub. Az ellenfelek a Vienna Capitals, az Olimpija Ljubljana és a Graz 99ers lesznek. A rendezvényt sajtótájékoztatón vezette fel a klub. A sajtótájékoztató szívszorító percekkel indult. A jelenlevők meghallgathatták FankaDelinek, a neves rapzenésznek, és Ganxsta Zolinak az Ifj. Ocskay Gábor emlékére írt gyönyörű dalait.

Tovább...
 
Ifik: Hatékony védekezés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 03.

ImageAz Alcoa FKC ifjúsági csapata hatgólos győzelemmel, a serdülők háromgólos vereséggel kezdték a bajnokságot a Hunnia KSK otthonában. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérvári ifik szervezett védekezésének nem találták ellenszerét a hazaiak, akiknek a támadásai sorozatban váltak passzívvá; ennek köszönhetően már a második félidő derekán, kilencgólos FKC-vezetésnél eldőlt a találkozó.

Tovább...
 
A Lokomotiv lesz a vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 03.

ImageHolnap este 19 órakor a Videoton a Sóstói Stadionban fogadja azt a Lokomotív Zágrábot, amellyel az idén februárban, felkészülési mérkőzésen játszott horvátországi túrája során. A két együttes még akkor megegyezett abban, hogy az akkori vendéglátók alkalom adtán eljönnek Fehérvárra. Ez az alkalom tehát most érkezett el, s azon túl, hogy egy erős együttes ellen gyakorolhatunk, azért is jön jól, mert a hétvégén a magyar válogatott szereplése miatt nem lesz forduló a Soproni Ligában.

Tovább...
 
MBK Rieker Komárno - Albacomp 76-83 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 03.

ImageKomment nélkül: MBK Rieker Komárno - Albacomp 76-83 (18-23, 21-10, 24-28, 13-22) Komárno, 600 néző Albacomp: Simon 15, Lee 30/15, Hanga 14, Bódi 10/6, Bonner 9 Cs: Madár, Farkas 2, Antal 1, Fodor, Keller 2 Komárno: Suja 13/9, Gudelj 12/3, Salamun 12/3, Madaj 16/6, Mikulec 10/6 Cs: Blagojevic 5, Maslik 7, Unatinsky 1

 
A Sapa Fehérvár AV19 ősztől a Sportklubon! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 03.

ImageSajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub és a SportKlub, hogy magyar sikersportágak, így a jégkorong közvetítésével színesíti a következő szezon műsorkínálatát. Büszkén adunk hírt arról, hogy ebben kiemelt szerepet kap a Sapa Fehérvár AV19 csapata is. - Tavaly egy emberként szurkolt az ország a hokiválogatottnak, akik az “A” csoportba való bekerüléssel a legelitebb csapatokkal mérkőzhettek meg a világbajnokságon. A sportág soha nem látott népszerűségnek örvend, melynek egyik fellegvára Székesfehérvár.

Tovább...
 
A végére lett sima Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 03.

ImageHatgólos idegenbeli győzelemmel rajtolt az Alcoa FKC a 2009/2010 bajnoki szezonban. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Bár a mérkőzés végére jelentős különbség alakult ki a két csapat között, az újonc jól tartotta magát az 55. percig; azonban a meccs utolsó öt percét 6-1-re nyerték a fehérváriak. Kristina Trishchuk kilenc, Vincze Melinda nyolc, Tilinger tamara hét gólt szerzett.

Tovább...
 
Folytatódik a felkészülés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 02.

ImageKomárnóba látogat ma az Albacomp kosárlabda-csapata. A fehérvári sportolók ez alkalommal az MBK Rieker Komárno ellen lépnek pályára. Az edzőmérkőzés 18 órakor kezdődik. És álljon még itt egy fontos hír a szurkolóknak: holnaptól lehet megvásárolni a 2009/2010-es szezonra szóló bérleteket. A bérleteseknek egy hétig még fenntartják a tavalyi helyüket, az érvényes szakbérlettel rendelkezők pedig az első bajnoki mérkőzésig (október 3.) bármikor beszerezhetik szezonbérletüket.

Tovább...
 
A Zvolen jobbnak bizonyult Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 02.

ImageKedden este az egyik legjobb szlovák klubcsapat, a HKm Zvolen otthonában lépett jégre a Sapa Fehérvár AV19. A hazaiak magabiztos győzelmet arattak. - Véget ért a veretlenség: a hetedk felkészülési mérkőzésen fejet kellett hajtania a Sapa Fehérvár AV19-nek. Az első két harmadban egyértelműen a szlovákok akarata érvényesült, és 40 perc után már négygólos előnyt tudhattak megukének.

Tovább...
 
Kezdés a Fáy utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 02.

ImageA sportbarátok számára a Fáy utca összefonódott a Vasas nevével, idén azonban a Hunnia KSK játssza ott a hazai meccseit – rögtön az elsőt az Alcoa FKC ellen. A fehérvári csapat sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a felnőtt mérkőzésre ma, 18:00 órakor kerül sor, míg 16:00 órakor az ifi, 14:00 órakor pedig a serdülő csapatok lépnek pályára. Összeállításunkban az NBI (egyik) újoncát mutatjuk be Pálfay Károly segítségével.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6403 - 6413 / 7421