Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Milan Purovics a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 01.

ImageA portugál Sporting Liszabontól érkezett kölcsönbe a Vidihez a montenegrói középcsatár, Milan Purovics. A hétszeres válogatott jobblábas csatár 1985-ben született. 193 cm és 85 kg. 2007-ben már láthattuk, hogyan rúgja a bőrt a magyarok ellen a montenegrói válogatottban, most pedig már "értünk" játszik. Milan az elmúlt évadban a török első osztályban lévő Kayserisporban focizott, s 4 találattal járult hozzá a klub eredményeihez.

Tovább...
 
Erőfelmérő kedden a HKm Zvolen ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 01.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 csapatára újabb előkészületi mérkőzés vár a hét közepén. Nem is akármilyen, hiszen az eddigi legerősebb ellenféllel kell farkasszemet nézni: a szlovák Extraliga élmezőnyének a tagja, a HKm Zvolen vár a fiúkra. - Hat fellépés, hat győzelem. Ez ám az imponáló mérleg! Ráadásul a gólarány is önmagáért beszél, hiszen 30-szor találtak be a kék-fehérek, míg a mindenkori ellenfelek csak 12 alkalommal kényszerítették megadásra kapusainkat.

Tovább...
 
EHF-Kupa és Sales-Lentz Cup Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 01.

ImageÉg már a fehérvári kézilabdások tenyere, hiszen ezen a héten megkezdődik a 2009/2010-es bajnokság. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az Alcoa FKC holnap a Hunniához látogat (Budapest, Fáy u.), vasárnap pedig a Debrecent fogadják (Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok). Ezen kívül változás állt be az Izmir elleni, törökországi EHF-kupa visszavágó időpontjában.

Tovább...
 
Nyert az Albacomp a Veszprém ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 31.

ImageAz NBI/B csoportos Veszprém ellen lépett pályára az Albacomp kosárlabda-csapata. Az edzőmérkőzésen a fehérvári sportolók – szinte a közönség szórakoztatására törekvő játékkal – könnyedén megverték vendégeiket. Részletek: Albacomp - Veszprém 117-73 (28-18, 37-16, 28-22, 24-17), Alba Regia Sportcsarnok, 1300 néző. Albacomp: Simon 2, Hanga 18/6, Radovic 21/3, Lee 24/3, Bonner 11, csere: Bódi 15/3, Keller 11, Antal 6, Farkas 4, Fodor 2, Madár 3, Kertész.

 
Vas János a Sapa-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 31.

ImageVas János, a magyar válogatott kiváló támadója a mai napon már a Sapa Fehérvár AV19-nél edz. A játékos a tervek szerint holnap már pályára lép a Zvolen elleni mérkőzésen, amit valószínűleg további meccsek is követnek majd. A Sapa Fehérvár AV19 sajtóosztályának tájékoztatása szerint ugyanis „álláspontjaik igen közel állnak egymáshoz”, így napokon belül megszülethet a szerződés – és megtörténhet annak aláírása.

 
A Zalaegerszeg legyőzte a Vidit Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 31.

ImageAhogy egy héttel ezelőtt a Vasas-Fradin, most itt Sóston is a hétvége pénteki, Duna-tv-s meccsén, a forduló nyitótalálkozóján megszületett a forduló meglepetése - a sereghajtó Zalaegerszeg legyőzte a bő öt nap alatt hat pontot veszítő Vidit. Sajnos nem mondhatjuk, hogy Csank János csapata - amely a legutóbbi másfél évben a mieink mumusának számít - érdemtelenül jutott volna a három ponthoz. Bár a Videoton jobban kezdett, és sokáig azt hihettük, csak az első gólig lesz nehéz a meccs, utána átszakad a gát.

Tovább...
 
Egy "kalandos" nap képei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 31.

ImageA héthetes felkészülési időszak lezárásaként Sótonyi László meglepetés-programot szervezett tanítványainak. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az Alcoa FKC játékosai a Kislőd melletti Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban töltötték el a pénteki napot, ahol kötélpályákon, illetve fal- és famászásban bizonyították ügyességüket és bátorságukat.

Tovább...
 
Kóger Dániel távozik a csapatból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 28.

ImageKóger Dániel legutóbb – két éven át – a Red Bull Salzburg együttesénél hokizott, majd idén nyáron Székesfehérvárra érkezett, s végigdolgozta az egész nyarat a Sapa Fehérvár AV 19-nél. Most viszont távozik városunkból, mivel a tengerentúlról olyan ajánlatot kapott, amire nem szívesen mondott volna nemet.

 
Ma este a ZTE ellen... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 28.

ImageA Videoton FC sajtóirodájának tájékoztatása szerint ma este a Videoton a ZTE elleni mérkőzésen az alábbi összeállításban lép pályára: Sebők - Lázár, Radovics, Horváth, Présinger - Szakály, Farkas, Elek - Nagy, Sitku, Alves. A kispadon Tujvel, Milanovic, Andics, Polonkai, Dvéri, Móri és Alison foglalnak majd helyet.

 
Ha a főpróba... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 28.

ImageA szerdai bajnoki rajtot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését Pozsonyban játszotta – a szlovák bajnok SKP Bratislava áprilisi látogatásának viszonzásaként – az Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A meccset kiválóan kezdték a fehérváriak, a hetedik percben 4-0-ra vezettek, mégis a hazaiak térhettek ötgólos előnnyel pihenőre. Fordulás után hiába zárkózott fel két gólra az FKC, végül 31-27-es pozsonyi győzelem született.

Tovább...
 
A nők rúgják majd a bőrt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

Női regionális labdarúgó mérkőzést rendeznek augusztus 30-án (vasárnap), 10 órakor, a székesfehérvári Sóstói Stadionnál. A meccsekre a szervezők (ARISZ – KALAFA SE ) sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6414 - 6424 / 7421