Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Így tovább Barbosa! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageSzépen játszik a Videoton FC új próbajátékosa, Dario Soares Barbosa. A 25 éves brazil játékos a héten már pályára is lépett a Pápa elleni Ligakupa mérkőzésen, ahol a 90. percben ő egyenlített egy szabadrúgás nyomán. (A mérkőzés végeredménye 2:2 lett, az összeállítás pedig Tujvel - Vadász, Vaszicsku, Radovics (Varga R., 46.) Présinger (Fejes, 46.) - Szakály (Dario, 46.), Milanovic (Kovács T., 71.), Demjén (Szolnoki, 65.) - Móri, Alison, Baracskai volt). Barbosát André Alves, a csapat csatára ajánlotta be a Vidihez.

 

 
Ifik: Tornagyőzelem a Cell-Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 27.

ImageA múlt heti Cell Cup 1991/1992-es korcsoportja az Alcoa FKC teljes sikerével zárult: a fehérváriak úgy lettek veretlenül elsők a nemzetközi mezőnyben, hogy a legszorosabb meccsüket is tizenegy góllal nyerték. Ráadásul a torna legjobb játékosának Zsigmond Vivient választották. Az ötnapos mérkőzéssorozat tapasztalatairól az ifik edzője, Mihály Attila nyilatkozott.

Tovább...
 
Flinta Botond és Teemu Elomo a Volán kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

ImageFlinta Botond aláírta szerződését a Sapa Fehérvár Alba Volán 19-cel, valamint próbajátékra érkezik a finn Teemu Elomo (képünkön). - kaptuk a hírt a csapat sajtóosztályától - A Sapa Fehérvár AV 19 csapatával csinálta végig a nyári felkészülést a HC Csíkszereda együtteséből tavaly kitűnő tehetséges hátvéd, Flinta Botond. A játékos jó benyomást tett a szakmai stábra, így 2009. október 31-ig szóló szerződést kapott. Ezáltal lehetősége nyílik, hogy az Erste Bank Ligában is megmutathassa tudását.

Tovább...
 
60 éves Tiber László Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 25.

ImageAkár Fehérváron, akár Siófokon hangzik el Tiber László neve, nem kell magyarázni annak, aki kicsit is járatos a fociban. Csak néhány adat Lacáról: 1961-ben, 12 évesen igazolták le a VT Vasashoz; hosszabb-rövidebb kitérők után 1971 és 1982 között játszott a Videotonban, amelynek történetében a maga 78 góljával a góllövőlistán, Szabó József mögött és Karsai László előtt, az előkelő 2. helyet foglalja el. Közel 300 mérkőzésen lépett pályára az első osztályban, kétszer ölthette magára a magyar válogatott mezét, s két találat fűződik a nevéhez. Dióhéjban ez Laca pályafutása, aki augusztus 30-án ünnepli 60. születésnapját.

Tovább...
 
Újabb "hokis" baba született Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 25.

Ijfú apukák ünnepelnek mostanában „fehérvári hokis körben”. A hétvégén Palkovics Krisztiánnak született gyermeke, most pedig a Sapa Fehérvár AV 19 csatárának, Vas Mártonnak bővült a családja: Vas Lívia 54 centiméterrel és 3450 grammal látta meg a napvilágot. A kislány és az anyukája jól vannak, s már otthonukban pihennek.

 
"Megérdemelten nyertek" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 25.

ImageA Junior Európa-bajnokság döntőjében a torna vitathatatlanul két legerősebb csapatának mérkőzésén Norvégia 29-27-re legyőzte Magyarországot. Az ezüstéremmel is gyönyörű sikert elérő magyar válogatottból a nyáron az Alcoa FKC-hez igazolt – és a csapatához szerdán csatlakozó – Horváth Bernadettel készítettünk interjút.

Tovább...
 
Megszületett ifj. Palkovics Krisztián! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 24.

Megszületett Palkovics Krisztián kisfia. A fehérvári sportoló gyermeke szombaton, késő este látott napvilágot. Ifjabb Palkovics Krisztián 3600 gramm súllyal és 58 centiméterrel született, és édesanyjával, Adriennel együtt jó egészségnek örvend. Gratulálunk!

 
Új időpontban az Albacomp Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 24.

ImageMegváltozott az Albacomp Kupa időpontja. A tornát az új döntés - és az Alba Regia Sportcentrum egyéb irányú "lefoglalása" miatt - 2009. szeptember 16-18. (szerda-péntek) között rendezik meg. Az Albacomp kupa hivatalos műsorát alább tekinthetik meg olvasóink.

Tovább...
 
Terszol: Flúgos futam Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 24.

ImageBár újabb vereséget szenvedett, ezúttal derekasan helytállt az Alcoa FKC. Hatalmas tempó és gólzápor jellemezte a Podravka Vegeta elleni találkozót. - tájékoztta szerkesztőségünket Pálfay Károly sajtóreferens, aki elmondta: Az első játékrészben 55 találat esett, és végül 42-38-as horvát győzelem született. Az már korábban eldőlt, hogy a tornát a Podravka nyerte, míg a fehérváriak a negyedik helyen végeztek.

Tovább...
 
Vereséget szenvedett a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 24.

ImageMegszakadt a négy meccsen át tartó fantasztikus sorozat, a Vidi vereséget szenvedett Szombathelyen. Ez a száraz tény, de azonnal hozzá kell tenni, hogy sajnálhatja, aki nem látta a meccset, amelyen a Videoton legalább annyira rászolgált a döntetlenre, de akár a győzelemre is, mint ellenfele. Számunkra borzasztó volt a meccs dramaturgiája, hiszen szinte még el sem kezdődött a meccs, máris vezetett a Haladás. És, ez így volt tulajdonképpen három-háromig, a hazaiak szereztek előnyt, a mieink mentek az eredmény után - játékosaink becsületére legyen mondva, a hajráig minden alkalommal sikerült is az egyenlítés.

Tovább...
 
Lengyel túra: fantasztikus tornagyőzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 csapata hihetetlen bravúrt végrehajtva, felforgatott sorokkal is le tudta győzni a szlovák Extraliga élcsapatát, az MsHk Zilina együttesét, így megnyerte a sosnowieci jégkorongtornát. - A Volán egészen kitűnő mérkőzést játszott, pedig nélkülöznünk kellett a beteg Peterdit és Ackeströmöt, illetve a hátát fájlaló Kógert. Az első harmad nem hozott gólt, a középső felvonásban azonban az egész tornán sziporkázó Benk bombájával megszereztük a vezetést.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6425 - 6435 / 7421