Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Terszol: Nem sikerült a visszavágás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 23.

ImageSem az egy héttel ezelőtti, Békéscsabán elszenvedett súlyos vereségért, sem az előző bajnokságban hazai pályán hétgóllal elvesztett bajnokiért nem sikerült az Alcoa FKC-nek visszavágnia a Békéscsabával szemben. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a Terszol Kupa második mérkőzésén a lila-fehérek 29-22-re bizonyultak jobbnak a házigazdáknál.

Tovább...
 
Az Albacomp felkészülési mérkőzései Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 23.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapatának felkészülési mérkőzései augusztus 28-án (pénteken), 17.30-kor kezdődnek. A csapat ellenfele ekkor a Veszprém lesz. A következő meccsre szeptember 2-án (szerdán), 18.00-kor kerül sor a Komárno ellen. Szeptember 5-én (szombaton) edzőmérkőzést tartanak, szeptember 9-én (szerdán) pedig ismét a Veszprém ellen lépnek pályára a fehérvári sportolók. Ez követi szeptember 11-én (pénteken) a Komárnó-Albacomp mérkőzés.

Tovább...
 
Egységes, harcos, jól felkészített csapat a Haladás Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 22.

ImageVasárnap a Soproni Liga 5. fordulójában Szombathelyre látogat a Vidi annak a Haladásnak az otthonába, amely tavaly a harmadik helyen futott be a végelszámolásnál, s amely az idei pontvadászatban eleddig egyetlen pontot sem gyűjtött. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A forduló előtt dr. Mezey György, vezetőedző nyilatkozott honlapunknak a soronkövetkező feladatról és az ellenfélről:

Tovább...
 
Lengyel túra: papírforma-eredmény az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 22.

ImageA sosnowieci nemzetközi jégkorong-torna harmadik napján az FTC csapata várt a Sapa Fehérvár Alba Volán 19-re. A várakozásoknak megfelelően kapott gól nélkül, nagy különbséggel nyert a Volán. - Nyögvenyelős játékot hozott a harmadik mérkőzés, ezúttal nem sziporkázott a Volán. Az első harmadban nem is sikerült feltörni a zártan védekező zöld-fehérek védelmét. A második játékrészben már nem maradtak el a Volán-gólok: előbb egy emberhátrányos megugrás során Mihály passzát Alen értékesítette, majd Mihály maga is betalált Kovács átadásából.

Tovább...
 
Terszol: Megszokott eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 22.

ImageSem az egy héttel ezelőtti, Békéscsabán elszenvedett súlyos verségért, sem az előző bajnokságban hazai pályán hétgóllal elvesztett bajnokiért nem sikerült az Alcoa FKC-nek visszavágnia a Békéscsabával szemben. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A Terszol Kupa második mérkőzésén a lila-fehérek 29-22-re bizonyultak jobbnak a házigazdáknál.

Tovább...
 
Lengyel túra: tüzijáték Volán-módra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 21.

ImageAhogy augusztus 20-ához illik, a Sapa Fehérvár Alba Volán 19 csapata valóságos tüzijátékot rendezett ellenfele, a házigazda Sosnowiec kapuja előtt, és meggyőző fölénnyel, 7-3-ra nyert. - Az Sapa Fehérvár Alba Volán 19 igen meggyőző teljesítménnyel fektette két vállra a hazai pálya előnyét élvező Sosnowiec csapatát. Az összeállításban kényszerű változás törtnt, Ondrejcik lábujja tegnap eltörött egy önfeláldozó mentés során. A kemény sportember ugyanakkor holnap már minden bizonnyal játékra jelentkezik az FTC ellen.

Tovább...
 
Rehab-helyzetjelentés Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 21.

ImageAz Alcoa FKC két alapemberét volt kénytelen nélkülözni az elmúlt hetekben lejátszott felkészülési mérkőzéseken. A térdsérülését követően rehabilitáción részt vevő Pastrovics Melindánál és Kristina Trishchuknál érdeklődtünk arról, hogy miként alakul a felépülésük, és mennyi időt vesz még előreláthatólag igénybe a teljes gyógyulásuk.

Tovább...
 
Fölényes Vidi II győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 21.

ImageFölényes győzelmet aratott a Videoton FC a Magyar Kupa második fordulójában: Varga István csapata Börcsön, a megyei II. osztályban szereplő helyi csapat vendégeként nyert 6-0-ra. A nyilvánvalóan szerényebb képességű ellenfél elleni győzelem értékét növeli, hogy a Vidi NB II-es alakulata sem legerősebb összeállításában játszott.

Tovább...
 
Edzőtáboroztak az ARAK-osok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 20.

ImageHa nyár, akkor pihenés! Ha nyár, akkor edzőtábor! - vallják a tájfutó utánpótlásedzők. Idén ötvözve a két elképzelést, az ARAK tájfutóinak utánpótlás csoportjából tíz fő és négy felnőtt a vas megyei Csörötneken edzőtáborozott. Vékony Andor tájékoztatása szerit Aafutás mellett számos egyéb program színesítette az ott eltöltött hetet: Volt madarászat, kézműves foglalkozás, a szentgotthárdi élményfürdő csúszdáinak felfedezése, kirándulás Szlovénia, Ausztria, Magyarország hármashatárjához és kenuzás - sok borulással - a Rábán.

Tovább...
 
Lengyel túra: győzelem az Igló ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 csapatára a szlovák Extraliga újonca, a Spisska Nova Ves (Igló) együttese várt a sosnowieci nemzetközi jégkorongtorna nyitónapján. A mieink büntetőkkel nyertek. - A Volán góljait Mihály és Sofron szerezték, ellenfelünktől Prokop és Skoliak volt eredményes. A mieink kissé idény eleji formát mutattak a találkozón, a támadásépítést sok átadási és korongkezelési hiba nehezítette. Ugyanakkor számtalan biztató jel is akadt.

Tovább...
 
Terszol kupa és Szíven szúrt ország Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 20.

ImageA Köfém Sportcsarnokban megrendezésre kerülő Terszol Kupa szombat délelőtti programja ingyen tekinthető meg. Délutánonként egységesen 700 Ft-ba kerülnek a két-két mérkőzésre szóló belépőjegyek. A bérletek a torna egészére érvényesek. A pénztárban 590 Ft-ért vásárolható meg a „Szíven szúrt ország” című dokumentumfilm.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6436 - 6446 / 7421