Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Videoton - Kaposvár: 4 -1 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 20.

ImageA Videoton nyugodt, higgadt játékkal szerezte meg újabb győzelmét a Ligakupa 4. fordulójában, a Kaposvár ellen. A mérkőzésen ezúttal az első keret tagjai léptek pályára, Szabó Tamással és Olasz Dénessel kiegészülve, akik a kispadon várták a játéklehetőséget. A vezetést a mérkőzés elején, az 5. percben Sitku Illés révén szerezte meg a csapat (1-0), majd alig 3 perccel később ismét ő volt eredményes, ám a partjelző lest intett. A Videoton végigrohamozta az első játékrészt, rengeteg helyzetet dolgozott ki, amit az is jelez, hogy a félidő közepére már tízre nőtt az általunk rúgott szögletek száma.

Tovább...
 
Johann Zarco teljesíti ígéretét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 19.

ImageIsmét Székesfehérvárra látogat Johann Zarco. A MotoGP versenyzője ma délután (14 órakor) érkezik meg a Városházára, ahol sajtótájékoztató keretében beszámol a Brno-i futamon történtekről és beváltja korábbi ígéretét, miszerint odaajándékozza a Székesfehérvár címerével díszített bukósisakját a városnak.

Tovább...
 
Gyorsinterjú mozi előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 19.

ImageA Junior Európa-bajnokság csoportkörét három győzelemmel abszolváló magyarok kedden Pápán, szerdán Győrben folytathatják a szép sorozatot. A hétfői szünnapon az Alcoa FKC beállójával, Horváth Bernadettel beszélgettünk, aki annak ellenére kritikusan értékelte saját teljesítményét, hogy tegnap Szlovákia ellen hat góljával a válogatott egyik legjobbja volt.

Tovább...
 
Az útirány: Lengyelország Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata kedden útra kelt a lengyelországi Sosnowiec felé, hiszen a hét második felében egy felkészülési tornára hivatalos. Jarmo Tolvanen vezetőedző elmondta, nagyon várja már a találkozókat. "Edzéseken már sokat láttam a fiúkat, de igazán csak mérkőzésszituációban derülnek ki bizonyos dolgok. A felkészülésünk szempontjából nagyon fontos, hogy élesben is megmutassák a tudásukat a srácok, ez alapján lehet még jobban megismerni egymást és tovább csiszolni a csapatjátékunkat."

Tovább...
 
Farkas II Balázs a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 19.

ImageEgy évig kölcsönjátékosként játszik a Vidinél Farkas Balázs. A sportklub tájékoztatása szerint a támadó középpályás Nyíregyházán született, a hazai bajnokságban, 2004 és 2006 között 15 NB I-es meccsen lépett pályára a Spartacusban. Utána Kijevbe, a világhírű Dinamóhoz szerződött, ahol több meccsen szerepelt a "nagycsapatban", de az utóbbi időkben a tartalékcsapat keretéhez tartozott.

Tovább...
 
Összecsaptak az öregfiúk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 18.

ImageA Halmai Gábor és Fülöp Ferenc által „erősített” MTK nyerte meg a Bakonykutiban megrendezett focibajnokságot. A második helyezést az isztimériek vitték el, a harmadik pedig a Videoton Öregfiúk lettek. A piros-kék együttest hét játékos képviselte (4+1-es felállásban folyt a játék): Disztl Péter, Müller Csaba, Fister Ferenc, Tiber László, Vadász Imre, Borsányi István és Csucsánszky Zoltán.

Tovább...
 
Bárki nyerhet bárhol Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 18.

ImageVincze Melinda, az Alcoa FKC válogatott játékosa új szerepkörbe került ebben az idényben. A villámgyors balszélső számára az már megszokott, hogy hasznos játékot és gólokat várnak el tőle, azonban – különösen a sérült Pastrovics Melinda távollétében – a pályán és pályán kívül egyaránt vezérszerep vár rá. Melit erről a helyzetről és a hétvégi mérkőzésekről kérdeztük.

Tovább...
 
Verseny a végkimerülésig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageA Barcelonától 20 km-re északra elterülő Montmelóban került sor a MotoGP világbajnokság idei hatodik versenyére. A BGP Media sajtóosztályától megtudtuk, hogy a péntek reggeli órákban mindkét versenyző nagy megtiszteltetésben részesült, hiszen felavathatták a Bajnokok Útján elhelyezett emléktáblát a montmelói pályán, ahol olyan sportemberek mellé iratkoztak fel, mint Michael Schumacher, Lewis Hamilton. Az első edzésen Nicky Hayden alatt összeállt a technika és a hatodik leggyorsabb körrel írta fel magát az időtáblára, míg a mugellói hétvége futamgyőztese Casey Stoner a harmadik legjobb volt.

Tovább...
 
Új szezon, új név Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 17.

ImageEzekben a percekben kezdődött a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának sajtótájékoztatója, ahol fény derült a klub új nevére, szponzori szerződéseket írtak alá, és bemutatták az új játékosokat is. Az Alba Volán SC büszkén ad hírt arról, hogy a jégkorongcsapat hivatalos neve mától Sapa Fehérvár AV 19, ezt a John van den Nieuwelaar és az Ocskay Gábor által aláírt szerződés szentesítette.

Tovább...
 
Vujovicsnak nincsen szalagszakadása Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 17.

ImageA Honvéd elleni mérkőzésen Goran Vujovics a második félidő derekán hordágyon hagyta el a pályát. Első ránézésre - miután hosszú ideig nem tudott lábra állni - úgy tűnt, hosszabb kihagyásra kényszerül majd a montenegrói csatár. Tegnap délelőtt Budapesten átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon, ahol kiderült, hogy - öröm az ürömben - nincsen keresztszalag szakadása, az oldalszalagja húzódott meg erősebben a jobb térdében.

Tovább...
 
Balogh Claudia remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageBalogh Claudia remekelt a Comenius Anita Lány krikett csapat drámai győzelmében. - A Comenius Cricket Club egy sikeres napot töltött Iszkaszentgyörgyön augusztus 15-én vasárnap, két meccset is nyerve kontrasztos módon. Az első meccsen az IBM vendég csapat a 21 éves lovasberényi Mago Zoltán kezétől szenvedett, aki 55 pontot ütött a Comenius Fiú csapat 127 összpontszámából.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6447 - 6457 / 7421