Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Hihetetlen elszántság Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 13.

ImageRádl Tímea a Ferencváros elleni szombati mérkőzésen súlyos arccsont-sérülést szenvedett. Miután a röntgenfelvétel nem mutatott törést, az Alcoa FKC beállója vállalta a játékot a vasárnapi meccseken, melyek közül a Debrecen ellenit végigjátszotta, a Veszprém ellenin viszont újabb ütés érte az arcát a második félidő elején, mely után már nem térhetett vissza a pályára.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Tolvanen nyugodt, de kőkemény profi Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 12.

Image"Határozott, céltudatos, de egyben következetes is, aki már az első pillanatban jelezte az elvárásait. A módszereiből a szurkolók talán csak annyit vesznek észre, hogy nyíltabban, bátrabban támad a csapat.” Mindezt Énekes Lajos, csapatunk másodedzője nyilatkozta honlapunk megkeresésére. Mint tudott, Énekes Lajos több trénerrel is dolgozott már együtt a kék-fehérek sikeréért, s immár egy hete Jarmo Tolvanen irányításával készül a gárda.

Tovább...
 
Casey Stonert legyűrte a betegsége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 12.

ImageA 2007-es MotoGP világbajnok Casey Stoner, idén már nem folytathatja a világbajnoki címért a harcot. - kaptuk a hírt a BGP Mediatól - Az ausztrál versenyzőt Barcelona óta kínozza egy fertőzés, amely legyengítette a szervezetét és az állandó stressz, illetve megterhelés csak tovább rontott a helyzeten. A gyári Ducati csapatban Mika Kallio fogja helyettesíteni a Cseh, az Indianapolis és a San Marinói Nagydíjon, míg Brnóban a finn motorján a Superbike világbajnokságról Michel Fabrizio ugrik be a Pramac Racinghez.

Tovább...
 
Minden idők legjobbjai Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 11.

ImageVárakozáson felüli eredménnyel, az éremtábla első helyén végezve tértek haza fiatal reménységeink a Moszkvában megrendezett ifjúsági kajak-kenu világbajnokságról. A magyar válogatott minden idők legnagyobb utánpótlás sikerét aratta, hiszen a versenyzők hét arany-, négy ezüst-, és egy bronzérmet szerezve szárnyalták túl a legmerészebb itthoni elvárásokat. A csapat legeredményesebb női versenyzője – az Új Európa Alapítvány támogatottja – a mindössze 17 éves Fónagy Veronika két arany- és egy ezüstéremmel járult hozzá a történelmi sikerhez, párosban és négyesben.

Tovább...
 
Előrelépés védekezésben és küzdésben Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 11.

ImageA csalódást keltő szombati mérkőzés után az Alcoa FKC játékosai rengeteg pozitívummal örvendeztették meg edzőiket a RightPhone-kupa második napján. Sótonyi László a kedvező jegyek közül a frissen behívott fiatalok teljesítményét, az egyre hatékonyabb védekezést és a sérülések sorától sújtott csapata küzdeni tudását emelte ki.

Tovább...
 
GYORULÁSI ÁLLAMAPÍTÁS A HUNGARORINGEN! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 11.

ImageIsmét a Dragracing csapatától és a gyorsulási élmezőnytől lesz hangos Magyarország Formula 1-es pályája augusztus 20-án. Az EVO NEO Dragracing Teamtől megtudtuk, hogy a MNASZ Gyorsulási Országos bajnokságának keretein belül folytatódik a pontvadászat a Hungaroringen megrendezésre kerülő egész napos autós gyorsulási versenyen. Közép Európa legprofibb időmérő és kijelző rendszerével felszerelt pálya, 15 autós (6 street és 9 profi), valamint 10 motoros kategória várja a teljes hazai élmezőny mellett a környező országokból, Ausztriából, Romániából, Szlovákiából érkező versenyzőket.

Tovább...
 
Mihály Árpád és Juha Alen bekapcsolódott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 11.

ImageEgyre teljesebb képet mutat az Alba Volán 19 formálódó játékoskerete, hiszen vasárnap Székesfehérvárra érkezett, s ma már be is kapcsolódott a munkába Mihály Árpád és Juha Alen. A jégkorong szerelmeseinek aligha kell bemutatni a két játékost, de tény: csapatunk vezetői és szakmai stábja egyaránt nagy reményeket fűz a két új szerzemény szerepléséhez. A ponterős csatár, Mihály Árpád az elmúlt idényben a HC Csíkszeredát erősítette, s teljesítményéről elég csak annyi: a MOL Liga tavalyi aranyérmes csapatának játékosát választottak a sorozat legjobb csatárának

Tovább...
 
Vereség a házigazdáktól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 10.

ImageA Ferencváros négycsapatos tornáján két erősen tartalékos együttes mérkőzését hozta az Alcoa FKC házigazdák elleni összecsapása. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy bár az első két gólt a fehérváriak szerezték, ezt követően folyamatosan az FTC-nél volt egy-két gólos előny. A 39. percben 17-16-nél átmenetileg a vendég vezettek, de a meccs utolsó harmadában tizenegy Fradi-gólra csak négy FKC-válasz érkezett…

Tovább...
 
Michael Lee-t jelölték a négyes posztra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 10.

ImageMichael Leenek három hete van arra, hogy meggyőzze a fehérvári klubbot arról, hogy helye van az Albacomp kosárlabda csapatában. A sportoló – aki a St. Bonaventure színeiben játszott az amerikai egyetemi bajnokságon, és kiváló mutatói voltak - augusztus végén fog bekapcsolódni a munkába. Ha elégedett lesz vele a szakvezetés, akkor ő kerül a négyes posztra.

Tovább...
 
Harminc éve rajtolt így a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 10.

ImageA Videoton történetében egyetlen ilyen jó, háromgyőzelmes rajtra van példa – de, ahhoz is vissza kell ugrani három évtizedet az időben. Az 1979-80-as szezonban, a Lantos Mihály – Verebes József duó irányításával csapatunk legyőzte a Rába ETO-t (2-0), a Dunaújvárost (3-0), és az Újpesti Dózsát (4-2). Szabó József (képünkön) akkor még Andre Alves mostani, három góljánál is eredményesebb volt, ötször „köszönt be” az első három meccsen. A csapat ugyanúgy háromgólos meccsenkénti átlagot, kilenc gólt jegyzett, mint most.

 
Az első benyomások Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 10.

ImageAz Alba Volán hockycsapatának új kapusa, Tommi Satosaari, és a hátvéd, Oscar Ackeström már túl vannak első edzéseiken, valamint megismerkedtek az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokkal is. Az első benyomásaikról kérdeztük őket. Barátságosan és mosolygósan kezdtek mesélni tapasztalataikról a fiúk. A jókedélyű Oscar Ackeström az időjáráson kívül mindennel elégedett volt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6469 - 6479 / 7421