Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Felnőttek vs Juniorok II. Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 09.

ImageEgy hét múlva kezdődik a Junior Európa-bajnokság! A magyar U19-es válogatott csütörtökön utolsó nyilvános felkészülési mérkőzését játszotta a felnőtt válogatott ellen. Róth Kálmán csapatában ezúttal is fontos szerepet kapott Horváth Bernadett, az Alcoa FKC Győrből igazolt beállója, aki a felnőttek 36-23-as győzelmével végződő meccs után osztotta meg velünk az élményeit.

Tovább...
 
100 darab BTC bérlet eladása az álomhatár Nyomtatás E-mail
Írta: Izing Antal   
2009. augusztus 09.

ImageA Bicskei Torna Club megkezdte a 2009-2010-es labdarúgó bajnokság (Fejér megyei I. osztály) szóló bérletek árusítását. A bérlet megvásárolható a BTC-pálya Sportbüféjében, az Akácfa utcai ABC-ben és a Homály Sörbárban. - A bérletek bevételének minden fillérje a (2012-ben már 100 éves) BTC napjaikban megnehezedett működését szolgálja! Eddig évente 60 darab bérletes Bicske drukker tette le a garast labdarúgó csapata, a BTC mellett. Idén 100 BTC bérlet eladása az álomhatár.

Tovább...
 
Nyert a Vidi Pápán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 09.

ImageHa valaki csak a tabellát nézi, arra figyel, hogy a maximális pontszámmal listavezető nyert a még gólt sem lövő, pontnélküli Pápa ellen, alaposan melléfog. Nagyon jó, változatos, fordulatos, a támadófutballt favorizáló meccsen nyert csapatunk. Ha, a győzelem okát kutatjuk, két faktor kínálkozik az élre: egyrészt a mindenáron való győzni akarás, amely a DVTK ellen is aranyat ért, másrészt az, hogy a Vidinek hosszabb volt a kispadja, a beállt Polonkai, Dvéri és Sitku is hozzá tudott tenni a játékhoz.

Tovább...
 
Felnőttek vs Juniorok I. Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 09.

ImageA Balatonbogláron lejátszott válogatott felkészülési mérkőzésen a felnőtt és a junior nemzeti csapatunkban összesen négy Alcoa FKC játékos lépett pályára. A „nagyoknál“ Pastrovics Melinda és Vincze Melinda mellett az újonc Tilinger Tamara szerepelt, míg velük szemben Horváth Bernadett a junior válogatottat erősítette. A meccs után a felnőttek oldaláról a debütáló Pumit kérdeztük.

Tovább...
 
Kemény munkában a kölyökcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 09.

ImageAz Alba Volán kölyökcsapata a héten ötnapos edzőtáborba vonult Dunaújvárosba. Szongoth Kristóf vezetőedző irányításával keményen készülnek a fiatalemberek az előttük álló szezon kihívásaira. Nem sok nyári pihenőt kaptak a kölyök csapat hokispalántái, hiszen június 23-án ért véget az edzésprogram első fázisa, és július 28. óta ismét megkezdődtek a tréningek. Nem is akármilyen menetrend szerint, hiszen heti öt erőnléti edzést vezényelt a Szongoth Kristóf vezette szakmai stáb.

Tovább...
 
Megérkezett Ackeström és Satosaari Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 06.

ImageSzerdán késő este landolt Ferihegyen az Alba Volán 19 két új légiósának repülőjárata, Oscar Ackeström és Tommi Satosaari (képünkön) csütörtökön már edzésbe is állt. - A terveknek megfelelően megérkezett az Alba Volán 19-hez a svéd válogatott hátvéd, Oscar Ackeström és a finn hálóőr, Tommi Satosaari.

Tovább...
 
Nyert a Vidi Pakson Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 06.

ImageA Ligakupa csoportkörének harmadik fordulójában Pakson, az Atomerőmű pályáján játszott csapatunk. Nem véletlen, hogy ezúttal a tartalékcsapat mestere, Varga István dirigálta a Ligakupa-együttest, gyakorlatilag azok kaptak lehetőséget, akik a szombati NB II-es rajton második csapatunkban meccselnek majd Siófokon. Az egyetlen "hibapont", hogy Demjén, vagy, ha úgy tetszik a horvát Milanovic személyében, eggyel több túlkoros volt a pályán, mint amennyi az NB II-ben lehet.

Tovább...
 
Tornamenetrendek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

ImageA következő hetekben három négycsapatos tornán vesz részt az Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - Ezen a hétvégén a Népligetben a házigazda FTC, valamint a DVSC és a Veszprém lesz a fehérváriak ellenfele, majd egy héttel később Békéscsabára látogat az FKC. Augusztus 21-22-én a Köfém Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Terszol Kupa 2009.

Tovább...
 
Byström és Barabás távozott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 05.

ImageAlakul az Alba Volán 19 játékoskerete, de még mindig nem mondhatjuk, hogy végleges lenne a névsor. Ami viszont biztos, hogy a svéd Andreas Byström és Barabás Miklós máshol folytatja. Nathan Martz után eldőlt, hogy a svéd védő, Andreas Byström – kettejüket marasztalta a kék-fehér egylet a tavalyi légiósok közül – sem a Volánban folytatja pályafutását, hiszen az EBEL elmúlt idényében 50 mérkőzésen pályára lépő – s azokon 2 gólt, 9 gólpasszt jegyző, plusz-mínusz mutatója: -9 – 30 esztendős játékos hazatér, s a svéd harmadosztályú KB 65-ben szerepel a továbbiakban.

Tovább...
 
Oly távol, és mégis közel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 04.

ImageA Puskás TV közel ötven perces filmet forgatott arról, hogyan szurkoltak a Vidi lelkesebb hívei szombaton, a Diósgyőr ellen - ahogy a dal mondja: oly távol, és mégis közel. Reményeink szerint hamarosan a teljes filmet is láthatják szurkolóink, de addig is kedvcsinálóként, emlékként, egy rövid összefoglaló: http://www.freevlog.hu/video/22719.html  

 
Finn és svéd hátvédek az Alba Volán 19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

ImageAz Alba Volán 19 kerete újabb két idegenlégióssal bővült. - kaptuk a hírt a csapat sajtóosztályától - A finn Juha Alen és a svéd Oscar Ackeström a hét folyamán csatlakoznak a jelenleg Dunaújvárosban készülő csapathoz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6480 - 6490 / 7421