Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Oly távol, és mégis közel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 04.

ImageA Puskás TV közel ötven perces filmet forgatott arról, hogyan szurkoltak a Vidi lelkesebb hívei szombaton, a Diósgyőr ellen - ahogy a dal mondja: oly távol, és mégis közel. Reményeink szerint hamarosan a teljes filmet is láthatják szurkolóink, de addig is kedvcsinálóként, emlékként, egy rövid összefoglaló: http://www.freevlog.hu/video/22719.html  

 
Finn és svéd hátvédek az Alba Volán 19-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

ImageAz Alba Volán 19 kerete újabb két idegenlégióssal bővült. - kaptuk a hírt a csapat sajtóosztályától - A finn Juha Alen és a svéd Oscar Ackeström a hét folyamán csatlakoznak a jelenleg Dunaújvárosban készülő csapathoz.

Tovább...
 
Miért nem fellebbezett a Vidi? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 04.

ImageAmióta nyilvánosságra került, hogy klubunk tulajdonosa úgy döntött, nem fellebbezi meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának, a Vidit marasztaló határozatát, sokan tették fel a kérdést, miért nem tette? Kilátástalan szélmalomharc lett volna. A fegyelmi eljárásban, az elsőfokon eljáró bizottság tényként fogadta el a játékvezető jelentését. Sem egyéb bizonyítást nem tartott szükségesnek ebben az ügyben, sem esetleges ellenbizonyításra nem adott lehetőséget a Fehérvár FC kft-nek.

Tovább...
 
Aki csak egy célt ismer... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA fehérvári kézilabdások szezonnyitója az újságírók számára is tartogatott érdekes programot: a közvetlenül a a Hypo Niederösterreich elleni délutáni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Sótonyi László mellet Gunnar Prokop is a média képviselőinek rendelkezésére állt. Összeállításunkban - Pálfay Károly segítségével - a sportág egyik legkarakterisztikusabb és -sikeresebb egyéniségének a válaszaiból idézünk.

Tovább...
 
Készül már a csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageMa kezdi meg a felkészülést a 2009/2010-es bajnoki szezonra az Albacomp kosárlabda csapata. A sportolók edzéseit Srecko Sekulovic vezetőedző irányítja. Bódi, Hanga és Farkas válogatott játékosok természetesen majd a válogatott mérkőzések után, augusztus 24-én csatlakoznak társaikhoz. Ekkor fognak megérkezni a külföldi kosarasok is.

 
"Vagy hősök vagy idióták leszünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA nyári szünet előtti utolsó világbajnoki futam a Brit Nagydíj, a hagyományos Day of Champions jótékonysági aukcióval kezdődött, ám a Ducati csapatnak a végeredményt tekintve a vesztesek napjával fejeződött be. A BGP Media sajtóosztályától megtudtuk, hogy az east midland-i pálya érája befejeződött. Donington Parkba 1987 óta tértek vissza a versenyzők minden évben, ám 2010-től a Brit Nagydíj helyszíne már Silverstone lesz, ahol 1977 és 1986 között versenyeztek a világbajnoki résztvevők.

Tovább...
 
Először a felnőtt válogatottban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA válogatott összetartásra három Alcoa FKC játékost hívott meg Mátéfi Eszter.- kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - Pastrovics Melinda és Vincze Melinda mellett ezúttal Tilinger Tamara is szerepel a szövetségi kapitány listáján. Pumi először részesült ebben a megtiszteltetésben, így a Hypo elleni meccsek után természetesen erről is kérdezte a húszéves irányítót a csapat szóvivője.

Tovább...
 
Drámai hajrában, 3-2-re győzött a Videoton! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 03.

Image„Nagyon jó, izgalmas mérkőzés volt, amelyet még kiélezettebbé tett az, hogy 2-0 után az ellenfél kiegyenlített. Le kell vonjuk a konzekvenciákat és még többet kell dolgoznunk azért, hogy az ilyen helyzeteket a jövőben elkerüljük. Nem lett volna szabad kiengedni a kezünkből a vezetést. Az viszont mindenképpen jó dolog, hogy a 90 perc lejárta után, a hosszabbításban is tovább küzdöttünk, mindannyiunkban benne volt, hogy menni kell még, ameddig lehet."

Tovább...
 
"Kicsit örülök az eredménynek" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 30.

ImageAz Alcoa FKC ötgólos (31-26) vereséget szenvedett a Váci NKSE elleni edzőmérkőzésen. A hazaiak már a félidőben 17-12-re vezettek, sőt a második játékrész derekán nyolc-kilenc góllal is elhúztak. A találkozó után Sótonyi László rövid értékelésében a hit és a harcosság hiányában látta az általa elvártnál gyengébb teljesítmény elsődleges okát.

Tovább...
 
Zárt kapuk mögött a Diósgyőr ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 30.

Image„Klubunk tulajdonosa döntött, bár nem ért egyet az MLSZ Fegyelmi Bizottságának a Videotont – a KTE-Ereco elleni múlt szombati mérkőzés kapcsán – elmarasztaló határozatával, nem kíván fellebbezni, sőt nem is várja ki a fellebbezésre nyitva álló tizenöt napos határidőt.” – áll a Fehérvár FC Kft. közleményében.

Tovább...
 
Tommi Satosaari a Voláné! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 30.

ImageMost már biztosra vehető, hogy az Alba Volán 19 kerete bővült egy újabb játékossal, miután pont került a finn kapus, Tommi Satosaari szerződtetésére, ám a többi külföldiről egyelőre nincsenek konkrétumok. A 34 esztendős finn hálóőr leigazolására elsősorban Szuper Levente távozása miatt volt szükség, ráadásul Becze Zoltán Újpestre szerződése miatt „csak” Hetényi és Bálizs maradt ezen a rendkívül fontos poszton.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6502 - 6512 / 7434