Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szezonnyitó pénteken! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 30.

ImageAz Alcoa FKC pénteken tartja az idei Szezonnyitót. Ennek keretében 15:30-kor a csapat a Bajnokok Ligája elődöntős, osztrák bajnok Hypo Niederösterreich ellen játszik felkészülési mérkőzést. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a szezonnyitón kezdik el árulni a 2009/2010-es idényre szóló bérleteket, amelyek aznap 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Tovább...
 
Nagy Dani: "Köszönöm, jól vagyok!" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2009. július 27.

ImageA szombati idénynyitó egyik főszereplője Nagy Dani, aki látványos gólt lőtt, ameddig a pályán volt remekül játszott – Farkas István csúnya rúgása az oka, hogy nem játszhatta végig a találkozót. Sérülése nyomán, még Kecskeméten, 8 kapoccsal kellett összefogni, majd összevarrni a sebét, kapott egy nagy kötést is. A találkozó másnapján tőle érdeklődtünk, hogyan érzi magát:

Tovább...
 
Otthon vendégként Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 27.

ImageAz Alcoa FKC-t számos szál fűzi Veszprémhez, ahol a szezon első edzőmeccseit játszotta a csapat. A klubelnök Balássi Imre, a vezetőedző Sótonyi László és a gyúró Bimbó Tamás sportolói pályafutása során ugyanúgy játszott Veszprémben, mint Kristina Trishchuk és Németh Kriszta, aki ezen a nyáron igazolt Fehérvárra. A pénteki meccsek apropóján Krisztával beszélgettünk…

Tovább...
 
Álomrajt Kecskeméten: KTE - Videoton FC 3-6 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. július 25.

ImageRemekül játszva, ellentmondást nem tűrően játszott csapatunk, a fiúk nem csak sok gólt lőttek, de szebbnél szebbeket is. Ne feladatunk azon polemizálni, hibázott-e Tomiszlav Szivics azzal, hogy nem jelölte a kezdőcsapatba Kollert és Gyagyát, illetve Némedit kivonta a középpályáról. Fontos, hogy dr. Mezey György és csapata remekül élt az adódó lehetőséggel. Vezetőedzőnk mentálisan erős, önbizalomtól duzzadó csapatot szeretetett volna látni Kecskeméten – pontosan ilyen volt hetven percen keresztül a Vidi, amely ma a KTE-nél lényegesen erősebb csapatot is legyőzött volna.

Tovább...
 
Az első meccsek tapasztalatai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 25.

ImageLejátszotta első két felkészülési mérkőzését az Alcoa FKC. Az újonc Veszprém Barabás otthonában péntek délelőtt 35-30-as fehérvári győzelem született, majd délután a hazaiak nyertek 30-29-re. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az első összecsapás második félidejében Kristina Trishchuk térdsérülést szenvedett. A nap tapasztalatairól Sótonyi László vezetőedző véleményét olvashatják el alább.

Tovább...
 
Játékosaink civilben II. Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 25.

ImageAhogy azt Kovács Csaba ikreinek bemutatásakor beharangoztuk, új sorozatba fogtunk: az Alba Volán 19 játékosait nem szakmai, hanem civil oldalukról faggatjuk. Ezúttal Palkovics Krisztiánról derült ki, hogy kiváló hajós, s rövidesen bővül a család. A magyar mezőny egyik legjobb jégkorongozója, Palkovics Krisztián nem csak a jégen, hanem a vízen is könnyedén feltalálja magát. Talán kevesen gondolták volna, de a Fehérváron óriási népszerűségnek örvendő „Palkó” a hoki mellett más sportágban jeleskedik, ez pedig a hajózás.

Tovább...
 
Sitku játszik az eltiltott Vujovics helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. július 25.

ImageDr. Mezey György kijelölte a szombaton este, a kecskeméti idénynyitóra nevezendő keretet, illetve a kezdőcsapatot. A pályára lépő tizenegyben nincs különösebb meglepetés, Sitku Illés pótolja a tavasz gólfelelősét, az Újpest elleni, legutóbbi bajnokin kiállított Goran Vujovicsot. Tavaly mind a két mérkőzésen 2-1 arányú vereséget szenvedtünk attól a Kecskeméttől, amelynek otthonába a Soproni Liga 1. fordulójában látogat együttesünk.

Tovább...
 
Ligakupa: vereség a nyitómeccsen, Zalaegerszegen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. július 23.

ImageA Ligakupa nyitófordulójában csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A Vidiben a Filipovics – Kocsis G., Vaszicsku, Radovics, Présinger – Móri, Sifter, Milanovics – Máté, Kocsis D., Vujovics tizenegy kezdett. Az első félidőben sokáig csak helyzetek voltak mindkét oldalon – a Vidi játékosai közül különösen Móri Tamás, és Goran Vujovics játszott aktívan. Gólt azután csak a kékek szereztek, Rudnevs révén még a szünet előtt betalált a ZTE.

Tovább...
 
Ki lesz Virág utódja? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 23.

ImageAz elmúlt években Vaszari Virág megdöbbentő pontossággal jósolta meg a fehérváriak első fordulóbeli ellenfeleit a nemzetközi kupaküzdelmekben. - árulta el szerkesztőségünknek Pálfay Károly sajtóreferens, aki azt is elmondta, hogy ezúttal az Alcoa FKC egész csapata tippelt a leendő kupaellenfélre. Így a keddi sorsoláson, nem csak az derül ki, hogy ki ellen kezd Sótonyi László együttese, hanem az is, hogy ki folytatja – a nyáron Vácra szerződött – Virág sorozatát.

Tovább...
 
Nathan Martz és Becze Zoltán elhagyja az Alba Volánt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 22.

ImageAz Alba Volán 19 meg szerette volna hosszabbítani szerződését az egy évvel ezelőtt érkezett kanadai centerrel, ám Nathan Martz inkább egy másik ajánlatot fogadott el. A jégkorongozó elmondása szerint jól érezte magát Székesfehérváron, viszont az olaszok ígérete jobban hangzott. Rajta kívül Becze Zoltán is távozik a csapattól. A tehetséges kapus Újpestre igazolt – hétfőn gyakorolt utoljára társaival városunkban.

 
Új korszak, régi néven: Videoton FC Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 22.

ImageA mai naptól, a Fehérvár FC kft. a régi-új néven szerepelteti csapatait: a magyar labdarúgásba visszatér a Videoton FC elnevezés. A szurkolók által annyira várt döntést az tette lehetővé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvező változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdődtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6513 - 6523 / 7434