Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A székesfehérvári Dragonok hozták el az aranyat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 12.

ImageA székesfehérvári Dragon Aqua SE végzett az első helyen a szeniorok vegyes és férfi kategóriájában a Lágymányosi Öbölben megrendezett XIII. sárkányhajó klublegénység Európa-bajnokságon. A fehérvári egyesület szenior női csapatának tagjai sem szomorkodhatnak: ők az ezüstöt hozták el futamukban.

 
Játékosaink - civilben I. Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 12.

ImageA jégkorong-bajnokság nyári holt idénye lehetőséget ad arra, hogy a szigorú szakmai szempontok mellett egy kicsit lazítsunk, s az Alba Volán 19 csapatát „más szemmel”, ha úgy tetszik, civilben mutassuk be... A napokban az egyik országos napilap az Alba Volán 19 két játékosa, Kovács Csaba és Peterdi Imre magánéletébe engedett bepillantást nyerni. 86-szoros válogatott csatárunk ikreivel büszkélkedett, míg a frissen igazolt Peterdi klub- és házváltásáról mesélt.

Tovább...
 
Az igazolásoknál fontosabb az akarat Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 11.

ImageA 2009/2010 szezon felkészülési időszaka előtti néhány napban a szabadság utolsó pillanatainak a kihasználása, valamint az új idényt megelőző izgatott várakozás jellemzi a játékosokat. Kristina Trishchukot is erről a két témáról kérdeztük; a Fehérép Alcoa FKC átlövője a tőle megszokott nyíltsággal osztotta meg velünk gondolatait…

Tovább...
 
Vereség a Bohemians Prahatól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 10.

ImageVereséget szenvedett a Fehérvár FC futball-csapata az ausztriai edzőtábor utolsó hivatalos mérkőzésén. A 2:1-es végeredmény fehérvári gólját Farkas Balázs szerezte a 70. percben. A meccs során tizenhét játékos lépett pályára: Sebők – Lázár, Lipták (Radovics, 46.), Horváth, Andics – Polonkai (Szakály, 46.), Farkas, Elek (Dvéri, 70.) – Nagy D. (Pavlisic, 75.), Alves (Kocsis D., 60.), Alison (Sitku, 46.). A csapat ma reggel még Windischgarstenben edz, majd az ebéd után sportolóink Székesfehérvár felé veszik az irányt.

 
Utolsó laza hét Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 10.

ImageHa járna díj az év felfedezettjének, akkor a Fehérép Alcoa FKC csapatánál minden bizonnyal Szikora Melinda kapta volna ezt az elismerést. A tehetséges hálóőr hétfőn a második idényét és ezzel együtt nyári alapozását kezdi meg a fehérváriaknál. Meli az edzésmunka szempontjából az év legkeményebb heteinek balatoni élményekkel feltöltődve indulhat neki.

Tovább...
 
Jégcsarnok-felújítás megfeszített munkával Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 10.

ImageAki ezekben a napokban betéved az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, aligha hisz a szemének. Egy óriási, porlepte építési terület az egész épület, amelyben szakemberek tucatjai serénykednek. Mint ismeretes, a nyár folyamán teljesen megújul a jégcsarnok gépészete. Vadonatúj hűtőrendszert telepítenek a szakemberek, ez, valamint az új csövek és a benne keringő korszerű hűtőanyag fogja a jeget szolgáltatni a létesítményben.

Tovább...
 
Kikaptak a fehérvári röplabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 09.

ImageAz összeszokás terén ugyan jó úton járnak, ám a legutóbb mégsem ment a szekér a fehérvári strandröplabdázóknak. Pecsuvácz Péter sajtóreferens arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy a Molnár Hanna – Pintér Zsanett duó a Nyugat-kör második fordulójában, a Balaton parti Gyenesdiáson lépett homokra. Az első két mérkőzésen nem volt szerencséjük a lányoknak, háromszettes találkozókon kaptak ki egyaránt 2-1-re. Aztán a folytatásban sem sikerült javítaniuk teljesítményükön, és végül az utolsó helyen zárták a tornát.

Tovább...
 
Nisben - sajnos csak nézőként Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 09.

ImageKaszás Ivett, a Fehérép Alcoa FKC 16 éves átlövője alapembernek számított a magyar U17-es válogatottban, azonban súlyos térdsérülése miatt nem vehetett részt a szerbiai Európa-bajnokságon. Ivett szüleivel azért két napra ellátogatott Nisbe, hogy csapattársainak drukkoljon…

Tovább...
 
Pénteken egymás közti játékkal búcsúzik Ausztriától a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 09.

ImageA szerda is "meccsmentes" napnak számított az Ausztriában edzőtáborozó csapatunk életében. Edzés persze volt, de sor került a legutóbbi meccs értékelésére is. Az FC Fehérvár csütörtökön, a tíz napja az otthont jelentő Windischgarstenben, a cseh "kenguruk", a prágai Bohemians ellen játssza utolsó hivatalos meccsét, majd pénteken - a Mattersburg ellen tervezett mérkőzés helyett - egymás közti játékra kerül sor.

Tovább...
 
Az ARAK megint aratott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 08.

Az ARAK kiváló atlétája, Zsigovics Natália gyönyörűen teljesített a cseh Uherske Hradistében lebonyolított négyes junior válogatott viadalon. Natália a 400 métert 55,01-es idővel teljesítette, ami aranyat hozott számára. A férfiaknál pedig 5000 méteren Farkas Dárius másodikként ért a célba 15:45,56-tal. A női válogatott így 171 ponttal végzett az élen, míg a férfiak 201 ponttal másodikak lettek.

 
A fiatal felnőttek körében dohányoznak legtöbben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 08.

ImageA fiatal felnőttek vannak leginkább tisztában a cigarettázás veszélyeivel, mégis ők dohányoznak legtöbben. A magyar felnőtt lakosság közel negyede dohányzik, a legaggasztóbb jelenség azonban az, hogy a fiatal felnőttek körében jóval magasabb a dohányzók aránya. A 18-25 év közöttiek 64 százaléka vallja csak nemdohányzónak magát. - derül ki a Szinapszis Kft. legújabb, a WEBBeteg kérésére készített felméréséből.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6546 - 6556 / 7434