Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nem tudtuk meg, hol kezdünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 08.

ImageA Magyar Kézilabda Szövetség megtartotta a 2009-2010-es szezon NBI-es menetrendjének a sorsolását, melyen kiderült, hogy idegenben kezdene a Fehérép Alcoa FKC, viszont az még bizonytalan, hogy pontosan ki ellen és hol. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfay Károly sajtóreferens - Az MKSz tájékoztatása szerint egyelőre tizenegy csapat indulása biztos az első osztályban. A szeptember másodikán (szerdán) kezdődő bajnokság első fordulójának párosításánál kérdőjel helyettesíti a fehérváriak leendő ellenfelének a nevét, azaz egyelőre nem tudni, hogy lesz-e ellenfele, illetve ha lesz, akkor ki és hol Sótonyi László csapatának…

Tovább...
 
Gólgazdag döntetlen a Pasching ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 08.

ImageCsapatunk lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését, amelyen - Windischgarstenben - 3-3-as döntetlent ért el az osztrák másodosztályú Pasching ellen. Negyedóra játék után Dvéri Zsolt szerzett vezetést a Vidinek, ám utána a "sógorok" fordítottak. Goran Vujovics az első félidő lefújása előtt egyenlített, de nem sokáig álltunk remire, mert a Pasching a fordulás után szinte azonnal újra előnyhöz jutott. Csapatunk a hajrához érve, a 76. percben egyenlített, az újonc Kocsis Dávid passzából "természetesen" Vujovics talált a kapuba.

Tovább...
 
Kocsis Dávid is csatlakozott a csapathoz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 07.

ImageAz Ausztriában edzőtáborozó Fehérvár FC csapatának számára a hétfő „lájtos” napnak számított: délelőtt értekezletet tartott dr. Mezey György, amelyen a vasárnapi, CSZKA Szófia elleni mérkőzés tapasztalatait vesézte ki a stábbal, illetve a játékosokkal, délután pedig tréningezett a keret. Azok gyakoroltak az egyik csoportban, akiknek a bolgárok ellen kevesebb szerep jutott, míg a többiekre taktikai foglalkozás várt.

Tovább...
 
Ötödik helyezés az Európa-bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 07.

ImageMagyarország Hollandia legyőzésével az ötödik helyet szerezte meg a szerbiai U17-es Európa-bajnokságon. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A helyosztó hajrájára még kétgólos holland előnnyel indultak neki a csapatok, de az utolsó hét percet 5-2-re, a mérkőzést pedig 35-34-re nyerték a magyarok. Válogatottunk utolsó gólját Zsigmond Vivien lőtte.

Tovább...
 
A bajnokságok főszereplői Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 07.

ImageNéhány héttel ezelőtt még rengeteg bizonytalanság övezte az előttünk álló bajnoki szezont, de mára letisztulni látszik a kép, s végre fény derült arra: mely csapatok is küzdenek a honi jégkorong 2009-2010-es pontvadászataiban. Ami biztos, hogy csapatunk, az Alba Volán 19 ezúttal gőzerővel az osztrák ligára összpontosít, s ennek következtében a tavalyi tízről ezúttal nyolccsapatosra csökkent MOL Ligában nem vesznek részt a kék-fehér fiatalok, ahogy az OB I-ben sem indul az Alba Volán II.

Tovább...
 
"Egy hétvége, amit felejteni kell" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 06.

ImageAz Amerikai Nagydíj helyszíne a híres-hírhedt Laguna Seca pálya, a világ egyik legérdekesebb kanyarkombinációjával, a „dugóhúzóval”. A BGP Media munkatársaitól megtudtuk, hogy a versenyzők ezen a meredek lejtőbe épített sikán kellős közepén váltanak irányt, ami látszatra úgy néz ki, mintha egy dugóhúzón tekernénk egy határozottat.

Tovább...
 
Pannon Kupa tájékozódási futó verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 06.

ImageA hétvégén rendezte meg a Veszprémi TC a 2009. évi Pannon Kupa tájékozódási futó versenyét. – tájékoztatta szerkesztőségünket Vékony Andor - Az első napi rövidtávú futam Veszprém történelmi belvárosában és a várban zajlott. A második nap - amely idén világranglista futam is volt -, a mezőny kiköltözött Csesznekre, ahol a falut és a várat övező erdőkben folytatódtak a kategóriák küzdelmei.

Tovább...
 
Ötödik helyért játsszunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 06.

ImageA közép döntőben kevés babér termett a magyar ifjúsági válogatottnak Nisben, az U17-es Európa-bajnokságon. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - Papp György szövetségi kapitány csapata előbb Norvégiától, majd Spanyolországtól szenvedett vereséget, és nem jutott a legjobb négy közé. Pénteken aztán Svédország elleni győzött válogatottunk, így vasárnap az ötödik helyért szállhatnak harcba Zsigmond Viviék.

Tovább...
 
Győzelem a CSZKA Szófia ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 06.

ImageAusztriában edzőtáborozó csapatunk vasárnap este Gmündben lépett pályára, és jó játékkal, 2-0-ra legyőzte a bolgár bajnokság ezüstérmesét, az Európa Liga-induló CSZKA Szófiát. Góljainkat Andre Alves (16.) és Goran Vujovics (28.) szerezték. A karintiai kisvárosban dr. Mezey György ezúttal a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas, Elek - Nagy, Alves, Vujovics tizenegyet küldte pályára, és a fiúk hamar a maguk javára fordították a mérkőzést.

Tovább...
 
Hasznos meccsen, vereség egy jó csapattól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 04.

ImageHasznos mérkőzésen, jó csapattól szenvedett vereséget az FC Fehérvár az ausztriai edzőtábor második találkozóján. A kifejezetten jó játékerőt képviselő FK Szaturn Ramenszkoje 2-0-ra nyert a mieink ellen. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, majd a második félidő elején egy számunkra balszerencsés góllal előnyhöz jutott a Moszkva környéki ellenfél. A Vidinek ezúttal is voltak lehetőségei, de gólt nem sikerült rúgni, sőt a kék-feketék még meg is duplázták előnyüket.

Tovább...
 
Változások az Alba Volán 19 edzői stábjában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

ImageElbúcsúzik az Alba Volántól Fekti István edző, aki eddig a serdülő csapat játékosait irányította. A következő idényben az utánpótlás-csapatok szakmai munkáját Fekti Bálint koordinálja, mint utánpótlás-szakágvezető.

 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6557 - 6567 / 7434