Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Kényszerhelyzet alakult ki, amiben a felelősséget magamra kellett vállalnom" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 03.

ImageAz FC Fehérvár menedzsmentje – a tulajdonos szándékával összhangban –  dr. Mezey Györgyöt kérte fel a csapat vezetőedzői teendőinek ellátására. A klub sportigazgatóját Windischgarstenben, az edzőtáborban faggattuk a döntés hátteréről.

Tovább...
 
Szűk vereség az első ausztriai meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 03.

ImageAz ausztriai edzőtábor első felkészülési mérkőzésén az FC Fehérvár 2-1-es vereséget szenvedett a ciprusi Apoel Nicosiától. A gól nélküli első félidő után Máté János (képünkön) a Vidinek szerzett vezetést, ezt egyenlítette ki tíz perccel később egy vitatható 11-esből, Michael révén a sárga-kék ellenfél. A cipusiak a 91. percben, Papathanassziou góljával szerezték meg győzelmet.

Tovább...
 
Edzőtáborba indulnak focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 01.

ImageMa indulnak útnak a Fehérvár FC NB I-es csapatának játékosai. A huszonnégy sportoló dr. Mezey György sportigazgató vezetésével Wiendischgarstenbe utazik, hogy idén is e csodás környezetben tréningezzenek tíz napon át. A focisták csütörtökön Obertraumban, az Apoel Nicosia ellen lépnek pályára, pénteken pedig az orosz élvonalbeli Szaturn Moszkva lesz az ellenfelük Salzburgban.

Tovább...
 
Sonata Salernóba szerződött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 01.

ImageMár korábban eldőlt, hogy négy Székesfehérváron eltöltött idény után Sonata Vijunaite máshol folytatja a pályafutását. Pálfay Károly sajtóreferens arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy immár az is biztossá vált, hogy hova szerződik a Fehérép Alcoa FKC egyik legnépszerűbb játékosa: Sonnyt az olasz ITC Ceramiche Salerno igazolta le.

Tovább...
 
Sűrű felkészülési program Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 01.

ImageÚgy tűnik, végleges csapatunk, az Alba Volán 19 felkészülési programja. Augusztusban a sosnowieci tornán lépnek jégre Palkovicsék, majd nem sokkal később, szeptember elején az Ocskay Gábor-emléktornán, amelyen négy EBEL-résztvevő küzd egymással.

Tovább...
 
Lezárult a csoportkör Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 30.

ImageKét fölényes győzelemmel és egy vereséggel a csoportja második helyén végzett, és jutott tovább Magyarország az U17-es Európa-bajnokságon. – kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A litvánok és a macedónok elleni siker után Zsigmond Vivienék vasárnap három góllal maradtak alul Franciaországgal szemben. A Fehérép Alcoa FKC átlövője eddig 2 óra 20 percet töltött a pályán, és tíz gólt szerzett.

Tovább...
 
Fehérvári rugby eredmények a Női Interliga utolsó fordulójában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 30.

ImageBécsben rendezték meg a 2008. - 2009 év női Interliga utolsó fordulóját. A Fehérvár Rugby Club az utolsó fordulóban kikapott a házigazda Dónau ( Ausztria) és a Mladost (Horvát) női csapattól, de legyőzte a Dragon Brnó (Cseh) és a Ljubjana Bezigrád (Szlovén) csapatát, így összesen 8 pontot szerzett. A forduló utolsó mérkőzését a Dónau és a Mladost csapata játszotta, s ha a Horvát együttes győz - amire minden esély megvolt -, akkor a fehérvári lányok első helyen végeznek volna.

Tovább...
 
Szakály Dénes nem zárt rossz évet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár Fc   
2009. június 29.

ImageSzakály Dénes - aki még nincs 21 éves - télen került a csapatba, ősszel még Kaposváron kezdett. Sokan úgy tartják, bátyjánál is tehetségesebb futballista. Néhány mérkőzésen a fehérvári közönség is láthatta megcsillanni a benne rejlő képességeket, s az U21-es válogatottban is bizonyíthatott.

Tovább...
 
Szuper Levente Németországba megy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 29.

ImageElválnak Szuper Levente és az Alba Volán 19 útjai. A 64-szeres válogatott hálóőr ugyanis a DEL-ben érdekelt Hannover Scorpionshoz igazolt. A sportoló menedzsmentje sajtótájékoztató keretében adott hírt arról, hogy a kapus a német bajnokság egyik élvonal csapatát erősíti a jövőben. A jégkorongozó szerződésének záradéka szerint ha esetleg NHL- vagy AHL-csapat július 15-ig bejelentkezik érte, akkor szabadon távozhat.

 
Lothar nem jön, a klub megoldást keres Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 28.

ImageA Fehérvár FC nagy erőkkel dolgozik azon, hogy minél hamarabb megoldást találjon a felmerült „edző-problémára”, s ezúton is kérik a szurkolók türelmét. Mint ismeretes, a klub és Lothär Matthäus az alábbi közleményt adták ki nemrég: "A felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások ezért eredménytelenül zárultak, de mindkét fél sok sikert kíván a másiknak a jövőre nézve. A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak."

 
FCF - Tatran Presov 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 28.

ImageA Fehérvár FC első felkészülési mérkőzésére nagyjából ötszáz néző volt kíváncsi. A kispadon Varga István és Bekő Balázs foglalt helyet, akik a két félidőre két különböző összeállítású csapatot küldtek pályára. Kezdésre a Sebők - Lázár, Radovics, Lipták, Andics - Milanovics, Szakály, Elek - Nagy, Alves, Vujovics tizenegy futott ki. Első helyzetünk a 4. percben adódott, amikor Alves a szlovák védő feje felett emelte át a labdát Vujovicshoz, aki szinte az alapvonaltól passzolt a kapu elé, ám Szakály éppenhogy lemaradt a beadásról.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6568 - 6578 / 7434