Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Disztl Péter: A fél szívem a Videotoné, örök Vidis leszek! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 28.

ImageA labdarúgás szerelmeseinek aligha kell bemutatni Disztl Pétert, aki pályafutása csúcsán UEFA-kupa döntőt játszhatott a Videotonnal, majd nem sokkal később kétszeres magyar bajnokként a légiós életbe is belekóstolt. Pályafutását végül 1997-ben a Pécsi MFC-ben fejezte be, hogy aztán néhány nap múlva már a Vidi kapusedzőjeként dolgozzon. Amikor bejelentették, hogy Lothar Matthäus lesz az FC Fehérvár edzője, kiderült, hogy Sebők Zsolték felkészítését ismét a szakállas trénerre bízzák, aki így ismét visszatért a Sóstói Stadionba.

Tovább...
 
Hayden laza kormánnyal, Stoner betegen állta a sarat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 28.

ImageA világbajnokság egyetlen olyan helyszínén állomásozott június utolsó hétvégéjén a MotoGP, ahol 1949 óta összesen 61 alkalommal rendezték meg a Holland Nagydíjat. Ez az év rendkívül különleges, hiszen mindenidők legsikeresebb versenyzői töltötték meg a rajtrácsot, a hagyományosan szombati rendezésű futamon. A rajtrács 19 versenyzője közül kilenc Grand Prix világbajnok, ők összesen 21 világbajnoki címet birtokolnak.

Tovább...
 
"Magyar" csapat a Bundesliga II-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 25.

ImageNémetországban, de magyarok között folytatja a pályafutását Lévai Zsófia. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A Fehérép Alcoa FKC nőikézilabda-csapatának jobbátlövője a másodosztályú TuS Metzingen csapatához szerződött, ahol Rottné Tóth Edina egyszerre lesz vezetőedzője és játékostársa, de érkezik az ex-cornexis kapus, Bartek Piroska is.

Tovább...
 
Nagy Dani: Mindenkiben benne van a bizonyítási vágy Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 25.

ImageNagy Dániel az elmúlt bajnokság tavaszi szezonjában jóval többször jutott szóhoz a csapatban, mint ősszel, s mondhatjuk, nem okozott csalódást, hiszen robbanékonyságával, gyorsaságával hasznos játékosa a Fehérvár FC-nek.

Tovább...
 
Szuper Levente távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 25.

ImageBár legutóbb honlapunkon arról számoltunk be, hogy rövidesen új játékosok érkezéséről adnak hírt az Alba Volán jégkorongozók vezetői, most mégis egy távozóról kell szólnunk: Szuper Levente a következő szezonban nem az Alba Volán 19 csapatát erősíti. Az ezzel kapcsolatos hivatalos sajtótájékoztatóra csak hétfőn kerül sor, s ahogy e honlapon olvasóink megszokhatták, mi csak akkor számolunk be a fejleményekről, ha valóban pontot tettek a felek az ügy végére, ám ezúttal már-már biztosra vehető Levente távozása.

Tovább...
 
Bővíteni szeretnék az ARÉV-csarnokot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

Igazi arénává alakulhatna át az ARÉV-csarnok küzdőtere a negyedik lelátó megépítésével. Az átalakítás során – a tervek szerint – VIP-páholyokat és sajtóhelyeket is létrehoznának az 1979-ben átadott, s 1998-ban átépített csarnokban. A munkálatok természetesen a szerkezeti rekonstrukciót is érintenék, és közel 400 millió forintba kerülnek majd. „Az ehhez szükséges anyagi forrásokat pályázati összegekből szeretnénk előteremteni, valamint a város is kiveszi részét a finanszírozásból.” – jelentette be dr. Cser-Palkovics András az Albacomp-nál tartott sajtótájékoztatón.

 
A legkeményebb légiutas-kísérő Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 24.

ImageBár korábban nem szerepelt a cornexis kézilabdások között, Rádl Tímea tulajdonképpen hazaigazolt a Fehérép Alcoa FKC-hez, hiszen gánti otthonának közelében, több korábbi játékostársával együtt fog Székesfehérváron kézilabdázni. A 23 éves beállós – aki hamarosan stewardessnek is mondhatja majd magát – három Spanyolországban eltöltött szezon után tér vissza a magyar bajnokságba.

Tovább...
 
Simon Balázs hosszabbított az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 24.

ImageSimon Balázs két évvel meghosszabbította szerződését az Albacomp kosárlabda-csapatánál. Rajta kívül Farkas Attilának is szoríthatnak a fehérvári szurkolók. A 210 cm magas center Nyíregyházáról érkezik és egy plusz egyéves szerződést kötött. A klub szerződést küldött a kanadai centernek, Scott Morrisonnak is, aki még nem válaszolt a megkeresésre. Sőt, a négyes posztra is egy új légióst fognak leigazoltatni.

 
Mi lesz Hegyi Ádám sorsa? Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 24.

ImageVas Márton, Ladányi Balázs, Peterdi Imre s Mihály Árpád már biztosan az Alba Volán 19 játékosának mondhatja magát, ám nem csak érkezői, hanem távozói is lesznek a kék-fehér együttesnek. A sok bizonytalansági tényezőt növeli a fiatal Hegyi Ádám sorsa. Egyes vélemények szerint elképzelhető, hogy a 20 esztendős csatár távozik Székesfehérvárról. Ez azonban közel sem biztos, hiszen javában zajlik a csapatépítés, az minden esetre tény, hogy a felek eddig még nem egyeztek meg egymással.

Tovább...
 
Jövő hétfőn indul az NB II-es csapat felkészülése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 24.

ImageA 2009-2010-es bajnoki évadban a Fehérvár FC „fakója" a másodosztályú bajnokságban méretheti meg magát. A honlapon korábban már olvashatták, milyen szakmai előnyöket lát ebben dr. Mezey György, sportigazgató. Az alábbiakban NB-II-es csapatunk edzőjével, Varga Istvánnal készítettünk interjút.

Tovább...
 
Repülőgépekből ugrál ki a 77 éves nagypapa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 23.

ImageVadászpilóta volt, most pedig ejtőernyőzik Kaczor Ferenc, aki 77 éves, hobbija pedig az ejtőernyőzés. Korábban a Magyar Légierőnél hasította az eget, ám csak 70 évesen érezte úgy, hogy ugornia kéne. Az elmúlt hét év alatt 164-szer bontott ernyőt 1000 méter magasban, az Albatrosz Repülő Egyesület tagjaként. A székesfehérvári úrral legutóbb egy móri sportnapon találkoztam, hiszen rendszeresen járja az országot – semmilyen „megmozdulásból” nem szeretne kimaradni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6579 - 6589 / 7434