Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Présinger Ádám szerződés kötött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 23.

ImageHároméves szerződést kötött az FC Fehérvár Présinger Ádámmal. A húsz éves, ballábas védő az MTK-tól érkezik Székesfehérvárra. A fiatal fiú a Győri ETO-nál kezdte pályafutását, majd hat évvel ezelőtt Agárdra került, a Sándor Károly Akadémiára. A kék-fehérekhez 2007-ben igazolt, ahonnan kölcsönjátékosként visszatért Győrbe, az Integrál-DAC-hoz. Ezt követően újra Garami József csapatát erősítette, majd a Pécsi MFC-t… Most pedig a fehérvári focistákkal rúgja majd a bőrt.

 
A Puskás-Suzuki Kupa döntőjének hőse Fehérváron folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 22.

ImageA 2009-es Puskás-Suzuki Kupa döntőjében győztes gólt szerző Csordás Szabolccsal erősítette U19-es keretét az FC Fehérvár. A középpályás nem egyedül érkezik a Ferencvárostól, testvére, Csordás Simon Tibor egyesületünk U15-ös csapatánál folytatja pályafutását. Csordás Szabolcs a Puskás-Suzuki Kupán még csapatkapitányként vezette a Ferencvárost, a jövőben azonban már az FC Fehérvár színeiben törhet újabb sikerekre, a tehetséges középpályás a Disztl László edzette Puskás Akadémia-FC Fehérvár U19 keretének lesz tagja.

Tovább...
 
Meghosszabbította szerződését Velibor Radovics Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 22.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapatának egyik legmegbízhatóbb pontdobója, Velibor Radovics meghosszabbította szerződését. A szerb játékos így a harmadik idényét kezdi el a fehérvári együttesnél.

 
Szijjártó súlyos sérülése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. június 21.

ImageA Fidelitas Kongresszus keretében megrendezésre kerülő Miskolci-Vénusz - Fidelitas Elnökség kispályás labdarúgó mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke! Az orvosok az első vizsgálatok alapján részleges combizom szakadást állapítottak meg a politikusnál, akire hat hetes kényszerpihenő vár!

Tovább...
 
Csere a Vidi és a Loki között: Mohl helyett Demjén érkezik Sóstóra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 21.

ImageMegállapodtak a két klub vezetői, létrejött a Mohl – Demjén csere. Mindez azt jelenti, hogy Dávid elköszön az FC Fehérvártól, és a bajnok Debrecenhez szerződik. Hétfőn már új csapatával kezdi a felkészülést. A búcsú mindig nehéz, még akkor is, ha egy labdarúgó esetében ennek vannak racionális és szakmai indokai is. Klubunk természetesen nem felejtheti, hogy egy nehéz, csaknem tragikus korszakban Mohl Dávid is sokat tett a csapatért, szerepe volt abban, hogy a Vidi a válságból jó eredményekkel, két Ligakupa-győzelemmel lábalt ki.

Tovább...
 
"Valamit valamiért" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 19.

ImageImmár az augusztusi, Magyarországon megrendezésre kerülő U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar junior válogatott keretnek is van Fehérép Alcoa FKC játékosa – köszönhetően annak, hogy Horváth Bernadett Székesfehérvárra szerződött. A győri nevelésű beállóst arra kértük, meséljen magáról és a közelgő kontinensviadalról…

Tovább...
 
Énekes Lajos: "Mindenkivel elégedettek vagyunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 19.

ImageHosszú hetek óta keményen készül az Alba Volán 19 jégkorong-csapata az előtte álló idény feladataira: Énekes Lajos és Kóger István edzők alaposan megdolgoztatják a fiúkat. Az eddigi tapasztalatokról Énekes Lajost kérdeztük.

Tovább...
 
Marko jól érezte magát a baloldalon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 18.

ImageMarko Andics az a játékos, aki talán a legegyenletesebb teljesítményt nyújtotta a bajnokságban, s ezt mintegy megkoronázandó, közönségdíjas gólt rúgott a Vasas ellen. Vajon hogy értékeli ő a saját, illetve a csapat teljesítményét?

Tovább...
 
Célegyenesben az U17-es válogatott felkészülése Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 18.

ImageA szerbiai Európa-bajnokságra készülő ifjúsági válogatott keretében korábban három Fehérép Alcoa FKC játékos szerepelt, akik közül Kaszás Ivett térdsérülése miatt hagyja ki a kontinensviadalt, Németh Nóra az utolsó keretszűkítésnél maradt ki az utazó csapatból, viszont Zsigmond Vivienre alapemberként számít Papp György szövetségi kapitány.

Tovább...
 
Mihály Árpád: Magyar válogatott akarok lenni! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 18.

ImageNéhány nappal ezelőtt igazolta le az Alba Volán 19 Mihály Árpádot, aki legutóbb a HC Csíkszeredában szerepelt, ám azt talán kevesen tudják a kitűnő csatárról, hogy jelenleg Amerikában a Pittsburgh Penguins erőnléti edzője irányításával készül. Minderről a www.jegkorong.blog.hu szakportál számol be részletesen, s az írásból az is kiderül:

Tovább...
 
"Az edzéseket is élveztem" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 17.

ImageAz eheti, a klub válogatottjaival foglalkozó sorozatunkban ezúttal Vincze Melinda, a Fehérép Alcoa FKC balszélsője mesél a nemzeti csapatban töltött két hetéről. A Szlovákia elleni első világbajnoki selejtezőn még kimaradó volt, a visszavágón viszont mindhárom helyzetből gólt szerezve járult hozzá Meli a magabiztos továbbjutáshoz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6590 - 6600 / 7434