Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Világsztárok érkeznek a székesfehérvári ATP Challengerre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 22.
A március 11-én, hétfőn rajtoló ATP Challenger tornára többek között Dominic Thiem, Richard Gasquet, valamint Piros Zsombor és Valkusz Máté is nevezett. A teljes mezőnyben nincs játékos, aki a világranglista 233. helyénél alacsonyabb helyen lenne.
Tovább...
 
Legyőzte a DVSC-t is a Vidi, egyre stabilabb a dobogó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 19.
Két idegenbeli siker, a Kisvárda és az MTK elleni győzelmek után hazai pályán is három ponttal mutatkozott be a tavaszi etap 4. körében, összességében a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 21. fordulójában a Fehérvár FC. Bartosz Grzelak alakulata a kiváló DVSC-t verte Christensen büntetőből szerzett találatával 1-0-ra, így tovább stabilizálta dobogós pozícióját.
Tovább...
 
ICEHL: izgalmas véghajrá jön, 1 Volán pont Innsbruckból Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 19.
A BL-indulást és a kedvezőbb playoff-pozíciót jelentő 2. helyért folytatott versenyfutásban 4 pont előnnyel várta a Red Bull Salzburg előtt az ICEHL alapszakaszának 46. fordulójában esedékes innsbrucki vendégjátékát a Hydro Fehérvár AV19. A vasárnap esti ütközetben a Volán hokisainak nem volt szerencséjük, mivel hosszabbításban 3-2-re kikaptak, ezért pedig csak egy pont jár, ami fontos, de most ennél többre számítottak a szurkolók, lévén a Salzburg simán 4-0-ra verte a Vorarlberget, így 2 pontra felzárkózott.
Tovább...
 
Női Extraliga: a Fatum-Nyíregyháza az első ellenfél a rájátszásban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 17.
A rájátszás első körében a Fatum-Nyíregyháza csapatával játszik a MÁV Előre SC-Foxconn női csapata. A Női Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzését február 18-án, vasárnap 17.00 órától rendezik a Videoton Oktatási Központban.
Tovább...
 
Norvégok elleni duplameccsel avatják az Alba Arénát Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 16.
A város és a Magyar Jégkorong Szövetség csütörtök délután közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy április 19-én és 20-án a világranglista 12. helyén álló norvég válogatott elleni duplameccsel avatják fel az Alba Arénát. A nagyközönség azonban már előbb is megismerkedhet az arénával, hiszen jövő héten két alkalommal is nyílt napot tartanak, ahol már az áprilisi belépőjegyek megvásárlásra is lesz lehetőség.
Tovább...
 
Vasárnap hazai pályán is megkezdi a tavaszi szezont a Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Fehérvár FC két fontos győzelem után újabb lépést tehet a harmadik hely megszilárdításáért február 18-án, vasárnap. A Sóstói Stadionba ezúttal a Debreceni VSC látogat, akik döcögős tavaszi rajt után szeretnének jól szerepelni Székesfehérváron.
Tovább...
 
Valentin-napi futás, séta és bringa a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Red Hot Run Group SE és a Vitál Club Sportáruház közös Valentin-napi futást rendez február 17-én, szombaton 11.30 és 15.00 óra között a Csónakázó-tónál. A szervezők nem csak futni, de sétálni vagy akár biciklizni is invitálják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ladies First – női tornát rendezett a Fehérvár Lionz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 14.
Székesfehérváron immár második alkalommal rendezték meg a Ladies First elnevezésű ultimate frizbi teremtornát a Fehérvár Lionz. Február 11-én, vasárnap hat női, illetve hét férfi csapat mérkőzött meg egymással a Főnix Gold FC csarnokában.
Tovább...
 
Már lehet nevezni az április 14-i Cerbona Fehérvár félmaratonra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 13.
Idén is megrendezik a Cerbona Fehérvár félmaratont április 14-én Székesfehérváron. A népszerű versenyre már lehet nevezni az Alba Triatlon SE weboldalán.
Tovább...
 
Több évtizedes szakmai tapasztalattal vár mindenkit a Székesfehérvári Futók Köre Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 13.
Hetente egy-egy alkalommal várja a futni vágyókat a Székesfehérvári Futók Köre a Palotavárosi tavaknál és a Halesz ligetben. A Honvéd Szondi György SE szakemberei minden kedden és csütörtökön teljesen ingyenesen adnak szakmai tanácsot a sportokkal ismerkedőknek.
Tovább...
 
Szerdán Stefanelli és Katona dedikál a Vidi Shopban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 13.
Szerdán 16:00 és 17:00 óra között Nicolas Stefanelli és Katona Mátyás várja a szurkolókat a VidiShopban! A Sóstói Stadionban található ajándéküzletünkben a dedikálás ideje alatt mindkét játékossal lehetőség nyílik közös fotókat készíteni és váltani pár szót, az esemény alatt pedig meg lehet vásárolni a jegyeket a vasárnapi Vidi-DVSC bajnokira. A rangadó 15.00 órakor kezdődik majd a Sóstón.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 7420