Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szétszedte a TF-et az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
ImageAz újonc, győzelem nélkül álló Serco-TF-Bp csapatát fogadta és a papírformát duplán is beváltva verte el brutálisan, 62 (!!!) pontos különbséggel a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár.
Tovább...
 
Érden nem sikerült az FKC-s bravúr Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
Három győztes meccs után a negyediken már nem sikerült nyernie a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC-nak. A székesfehérvári csapat a honi mezőnyben a Győr és a Fradi után évek óta rendszerint harmadik erőnek számító Érd otthonában kapott ki 32-26-ra.
Tovább...
 
EBEL: javított a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
ImageÖt vereség után újra győzött az osztrák profi jégkorong ligában (EBEL) a Fehérvár AV19. Hannu Jarvenpaa együttese éppen a listavezető, a tabellán 7 ponttal a mezőny előtt járó Vienna Capitals ellen tudott ismét diadalmaskodni, köszönhetően annak a parádés 13 percnek, amikor 0-1-ről 4-1-re fordított.
Tovább...
 
Újabb pontokat pazarolt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
ImageLassan előre dörzsölheti a tenyerét az a csapat, amely egy-egy nemzetközi bravúr után találkozik az NB I-ben a MOL Vidivel. A fehérvári együttes eddig minden jól sikerült BL- vagy EL meccse után a bajnokságban pontokat, meccseket vesztett. Most is.
Tovább...
 
Újabb nehéz Alba győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 24.
ImageTovábbra is többnyire csikorog-nyikorog az Alba kosárlabda csapatának gépezete, ennek ellenére sorra nyeri a meccseket. Braniszlav Dzunics alakulata zsinórban az ötödik sikerét könyvelhette el a bolgár Rislki Sportist 84-80-as legyőzésével a FIBA Europe Cup csoportkörének második találkozóján.
Tovább...
 
A PKA kempósai egri csillagok lettek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 24.
Újabb rangos, országos megmérettetésen szerepeltek eredményesen a Fejér Megye legjobb kempósait foglalkoztató székesfehérvári Profi Kempo Akadémia (PKA). A korábbi vk-győztes kemény harcos, Takács Attila vezette klub képviselői a XIII. Eger Kupa nyílt Zen Bu Kan Kempo versenyen vitézkedtek; 6 érmükkel (3 arany, 1 ezüst, 2 bronz) az egész viadal legjobbjai közé tartoztak.
Tovább...
 
100% rock and roll hétvége: 5 arany, 3 ezüst, 5 bronz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 23.
ImageA hétvégén a KID Rock and Roll SE párosai és csapatai Szlovákiába utaztak egy Nemzetközi Versenyre, majd Veszprémben a X. KID Rock and Roll Kupán mutatták be tudásukat. Levezetésként pedig a Veszprém – Szeged kézilabda meccsen léptek fel a lányok.
Tovább...
 
Ez nem a Volán hétvégéje volt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
ImageRitka az, amikor egymás után kétszer kap ki hazai pályán az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Ezzel a korántsem kellemes szituációval kellett szembesülnie Hannu Jarvenpaa csapatának a magunk mögött hagyott hétvégén.
Tovább...
 
Varkocs: újabb eredményes verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
Szentlőrincen, a 18. alkalommal megrendezett Horváth Géza Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen szerepeltek az elmúlt napokban a Varkocs György Box Club tehetségei.
Tovább...
 
Az FKC újra győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
Régen fordult elő, hogy egymás után három bajnoki meccset is képes volt megnyerni a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC. Most újra sikerült.
Tovább...
 
Kiélezett meccs a MAFC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2018. október 22.
ImageA szezon egyik legizgalmasabb mérkőzését játszotta a hazai pályán szerepelt MÁV Előre SC a MAFC-BME ellen, a férfi NB I A csoportjának 3. fordulójában. Guzmics Richárdék az első szettet megnyerték, a találkozót azonban nem tudták.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 5486