Kezdőlap arrow Sport
Sport
Alba: távolodik a 2. hely. Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 07.
ImageAdott volt a feladat a címvédő Alba Fehérvár számára a férfi kosárlabda NB I felsőházi középszakaszának utolsó előtti mérkőzésén: ha legyőzi idegenben a Falcót, szinte biztosan elcsípi a rájátszásban sok előnnyel járó 2. pozíciót, amennyiben viszont veszít, szinte biztosan oda a kedvezőbb helyezés.
Tovább...
 
FKC: az ETO más dimenzió Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 07.
Emberemlékezet óta nem volt sikerélménye az NB I-es bajnokságban a székesfehérvári női kézilabda csapatnak a Győri ETO ellen, így aligha ér bárkit meglepetésként, ha leírom: most sem...
Tovább...
 
Jó úton halad az átalakult fehérvári hokiklub Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 04.
ImageSzezonzáró fogadáson köszönte meg a támogatók segítségét a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának menedzsmentje. Az eseményen a nemrég véget ért budapesti világbajnokságon szerepelt fehérvári hokisok is jelen voltak.
Tovább...
 
A város támogatja a tanulók úszásoktatását Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 04.
ImageKésőbb kezdődik el a Csitáry G. Emil Uszoda felújítása, így nem került sor a létesítmény korábban tervezett április 30-i bezárására. Ez azt jelenti, hogy az iskolai úszásoktatás is a tanév végéig folytatódhat. Ezt a Székesfehérvári Tankerületi Központ kérésére a város csaknem kétmillió forinttal támogatja, ami 14 iskola 1962 tanulóját érinti a városban. Az uszoda nemcsak megújul, de bővül is: a több mint 7 milliárd forint értékű beruházást TAO-s pályázati forrásból tervezik.
Tovább...
 
Fehérvári srácé lett Európa legjobb autósportfotója Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. május 03.
ImageEgy fehérvári fiatalember, Murányi Gábor nyerte meg a „Hankook Tire Award” fotópályázatot „Professional” kategóriában. A verseny kiírói Európa legjobb autósportfotóját keresték – és városunkban meg is találták.
Tovább...
 
Hard Dog Race: Hat láb, két szív, egy büszkeség! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 03.
ImageEz a verseny rólad, a kutyádról és a közös munkátokról szól. Arról, hogy mire vagytok képesek együtt. Egyfajta „Spartan”, csak épp a kutyáddal! Az élmény fantasztikus, s elengedhetetlen az egymás iránti szeretet, bizalom, hűség.
Tovább...
 
2 NAP, 2 Országos Verseny, országos bajnoki bronzérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 03.
ImageMozgalmas napokon vannak túl a KID Rock and Roll SE táncosai. Először egy országos pontszerző versenyen vettek részt Budapesten, amelyre az egyesület 12 formációja és 6 párosa kvalifikálta magát. A megmérettetésen felnőtt C kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia kiváló kűrrel a dobogó harmadik fokára állhatott fel, és bzonzéremmel térhetett haza. A páros az országos ranglistán a harmadik helyen áll.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 03.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Fontos meccset hozott a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 02.
ImageFontos és értékes győzelemmel folytatta szereplését a férfi röplabda NB I rájátszásában a MÁV Előre SC. A fehérvári csapat az élmezőnybe igyekvő Szolnoki RA együttesét verte az 5-8. helyekért folyó csatározások 4. körében 3-2-re. Németh Ödön együttese szetthátrányból, 1-2-ről fordította a maga javára az igen kiélezett találkozót, így 2 győzelemmel és 2 vereséggel a 6. helyen áll.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. május 02.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
A sportot ünnepelhettük a Bregyóban és a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 02.
ImageSporttal ünnepelte Székesfehérvár május elsejét. 2500 profi és amatőr sportoló vonult fel a Petőfi szobortól a Bregyóig, majd egész napos bemutatók és aktív programok szórakoztatták a város sportszerető közösségét szárazon és vízen, a Bregyóban és a Csónakázó-tónál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 5301