Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Két új beállóval teljessé vált a Fehérép Alcoa FKC kerete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageA bajnokság ötödik – nemzetközi kupaindulást érő – helyén végzett Fehérép Alcoa FKC a litván Sonata Vijunaite és a szerb Verica Nikolic helyére két magyar beállót igazolt le, a Spanyolországból hazatérő, 23 éves Rádl Tímeát és a győri nevelésű, juniorválogatott Horváth Bernadettet. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfay Károly sajtóreferens, aki elmondta: "A beálló poszton teljesen átalakulunk, Rádl Tímea és Horváth Bernadett érkezik hozzánk, valamint az utánpótlás csapattól felkerülő Kapási Annára is várnak feladatok."

Tovább...
 
Három első helyezést is szereztek a fehérvári modellezők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageA Székesfehérvári Modellező Egyesület tagjai közül nyolcan indultak a Vitál Club Kupa élethű hajóversenyen, s hárman első helyezést szereztek. A versenyen négy kategóriában lehetett nevezni: előre gyártott alkatrészekből összerakott hajókkal, gőzmeghajtású modellekkel, egyedien készített alkatrészekből álló járművekkel, valamint külön értékelték a 18. életévüket be nem töltött fiatalok „teljesítményét”.

Tovább...
 
A Ferencváros nyerte el a Puskás Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageA Ferencváros 2-1-re legyőzte a döntőben Budapest Honvédot, így elnyerte a II. Puskás-Suzuki Kupát. A tornát követően a különdíjak átadására is sor került: a legjobb játékosnak Vólent Rolandot nevezték meg, aki a Budapest Honvédnál játszik, és már három NB I-es meccsel is büszkélkedhet. A legjobb kapus Martin Lach lett (Slovan), Alvaro Morata Martinnak pedig hat gólja „Gólkirályi” címet hozott.

Tovább...
 
Verseny a végkimerülésig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 15.

ImageA Barcelonától 20 km-re északra elterülő Montmelóban került sor a MotoGP világbajnokság idei hatodik versenyére. - kaptuk a hírt Budur Gabriellától, a BGP Media munkatársától - A péntek reggeli órákban mindkét versenyző nagy megtiszteltetésben részesült, hiszen felavathatták a Bajnokok Útján elhelyezett emléktáblát a montmelói pályán, ahol olyan sportemberek mellé iratkoztak fel, mint Michael Schumacher, Lewis Hamilton.

Tovább...
 
Két magyar válogatott, kevesebb külföldi a fehérváriak új keretében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 13.

ImageTeljesnek tekinthető a Fehérép Alcoa FKC jövő szezonbeli játékos-kerete. Sótonyi László csapatában nőtt a magyar válogatottak és a saját nevelésű játékosok, de csökkent az idegenlégiósok száma. - től -udtuk meg Pálfay Károly sajtóreferenstől - Az ASA-Consolis-HNKC elleni meccs előtt – ahogy az minden bajnokság utolsó mérkőzésén szokás – a fehérvári klub is elbúcsúztatta a távozó játékosokat. Ezúttal nem kevesebb, mint tizenegy virágcsokor talált gazdára, jelezve, hogy a Fehérép Alcoa FKC játékos-kerete jelentős változásokon megy át. Pontosabban: a változások már az idény közben megkezdődtek…

Tovább...
 
Bódog Tamás: A németes győzni akarás nekem is fekszik Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. június 13.

ImageCsütörtök hajnalban érkezett haza családjával Bódog Tamás, a csapat új szakmai stábjának pályaedzője, aki még aznap délután Felcsúton megnézte az FC Fehérvár - Puskás Akadémia és a Ferencváros derbijét a Puskás-Suzuki Kupán. Néhány napos magyarországi tartózkodás után hétfőn repül vissza Mainzba, hogy aztán a jövő héten végleg hazaköltözzön, hiszen a következő szezonban fontos feladatok várnak rá az FC Fehérvár első kereténél.

Tovább...
 
2009/2010: Átlövők Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 12.

ImageTovábbra is Kristina Trishchuk és Laima Bernataviciute lesz a Fehérép Alcoa FKC két első számú átlövője. Mögöttük azonban változik a helyzet: Emberovics Míra és Lévai Zsófia távozik; a helyükön a klub tehetséges fiataljai – akik közül a tervek szerint négyen kezdik meg a felkészülést a felnőtt kerettel – jutnak lehetőséghez.

Tovább...
 
Ladányi Balázs: "Célom, hogy kihozzam magamból a maximumot" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 12.

ImageLadányi Balázs, az Alba Volán 19 újonnan igazolt klasszisa klubváltása hátteréről és a szezonra kitűzött céljairól is mesélt honlapunknak.

Tovább...
 
2009/2010: Beállók Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 11.

ImageSonata Vijunaite és Verica Nikolic helyére magyar játékosokat igazolt a Fehérép Alcoa FKC. A 23 éves Rádl Tímea három, Spanyolországban töltött év után tér vissza a hazai bajnokságba, míg Horváth Bernadett személyében a juniorválogatott egyik erőssége szerződött Győrből Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Válogatott ászok a Volánban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 11.

ImageAz Alba Volán 19 büszkén ad hírt arról, hogy szerződést kötött a magyar nemzeti csapat három meghatározó játékosával, Ladányi Balázszsal, Peterdi Imrével és Vas Mártonnal, illetve a Mol Liga sztárjával, Mihály Árpáddal. A jégkorongbarátoknak aligha kell bemutatni a négy hokist, hiszen a magyar hoki legutóbbi éveinek kulcsjátékosairól van szó.

Tovább...
 
Lothar Matthäus a Vidi új vezetőedzője! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 11.

ImageA következő három évben Lothar Matthäus lesz a Fehérvár FC új vezetőedzője! A szóbeli megállapodásra tegnap délben került sor, az egykori világbajnok futballista pedig várhatóan június 19-én érkezik Magyarországra. A magyar szövetségi kapitányként népszerűvé vált 48 éves szakember jelenleg Ázsiában nyaral, így – a távolság miatt is – nehéz volt az egyeztetés, ám a válasz végül „igen” volt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6601 - 6611 / 7426