Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Székesfehérvári rugby csapatok az Országos Döntőn Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 11.

ImagePécsen tartották a rögbisek Diákolimpiájának Országos Döntőjét. Az összecsapáson az „U10”-ben ötödik lett a székesfehérvári István Király Általános Iskola csapata, a „Minik” között negyedik helyezést ért el a Zentai úti Általános Iskola, a „Kölyköknél” ezüstöt szerzett a Kossuth Lajos Általános Iskola, a „Kadetban” pedig a Teleki Blanka Gimnázium sportolói szereztek hírnevet városunknak bronzérmükkel.

Tovább...
 
2009/2010: Irányítók Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 10.

ImageA szezon kezdetéhez képest annak ellenére alakul át teljesen ezen a poszton a Fehérép Alcoa FKC, hogy nem érkezik új irányító a csapathoz. Szeptemberben Siti Eszter, Kamper Olívia és Kiss Adrienn állt Sótonyi László rendelkezésére, majd a bajnokság folyamán Bízik Boglárka és a február végén leigazolt Tilinger Tamara is szerepet kapott. Az új szezonnak az utóbbi két irányítóval vág neki az FKC.

Tovább...
 
Az új edző: Szrecsko Szekulovics Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 10.

ImageÚj vezetőedzője van az Albacompnak Szrecsko Szekulovics személyében! A szerb edzőt kedden mutatták be a sajtó képviselőinek, aki nem volt ismeretlen senki számára sem, hiszen az egyik fő riválist, a Falcót irányította ezidáig. Szekulovics múlt héten köszönt el a sárga-fehérektől, s mostantól a székesfehérvári csapatot veszi kezébe. Az Albacomp kosarasainál egyéb személyi változásról nem tudni: Hanga Ádámnak és Bódi Ferencnek van szerződése, Simon Balázzsal és Soós Gáborral még tárgyalásban van a vezetőség, Góbi Henrik pedig - ahogy korábban is hírt adtunk róla - visszavonul.

 
Simek megy, Lipták jön, Koller nem kap új szerződést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 10.

ImageHároméves szerződés kötött a Vidi Lipták Zoltánnal. A 25 éves, 194 cm magas belső védő az Újpest FC-t váltotta fel a Fehérvár FC-re. Tudni kell róla, hogy tizenötszörös utánpótlás-válogatott védőnek számít, első profi szerződése Szolnokhoz kötötte, majd Pápára ment, két évvel ezelőtt pedig az angol Huddrsfield Townnál focizott. Tavaly nyáron igazolt át a lila-fehérekhez, a legutóbbi szezonban pedig a Southamptont erősítette.

Tovább...
 
Pihennek a focisták Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 09.

ImageKét hét pihenőt kaptak a Fehérvár FC játékosai. A sportolók június elsején mentek szabadságra, a nyári felkészülési időszak pedig június 18-án kezdődik. Az edzések június 28-ig tartanak, közben pedig orvosi és fizikai teszten vesznek részt a fiúk. A keret június 22-én lesz csak teljes, amikor a különböző válogatottakban szereplő focisták csatlakoznak társaikhoz. A külföldi felkészülésre július 1-11 között kerül sor Ausztriában, a hazaira pedig július 13-25 között edzésekkel és mérkőzésekkel.

Tovább...
 
Magyar játékosokat igazolt az Alba Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 09.

ImageSajtótájékoztató keretében mutatják be holnap, 12:30-kor az Alba Volán újonnan leigazolt jégkorongozóit. Az Alba Volán 19 vezetősége a Café 19-ben fedi fel a jelenleg még „titkos” neveket. A játékosokról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy magyar sportolókról van szó...

Tovább...
 
2009/2010: Jobbszélsők Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 09.

ImageEzen a poszton eseménydúsan alakult a 2008/2009-es szezon a Fehérép Alcoa FKC-nél. Balogh Bea távozása eleve új helyzetet teremtett, majd Varga Katalin sérülése és Kovács Angéla betegsége okozott fejtörést Sótonyi Lászlónak. Lelkes Noémi, Lévai Zsófia és Szegedi Orsolya is játszott jobbszélsőt, végül Azari Fruzsina márciusi érkezése jelentette a megoldást.

Tovább...
 
Székesfehérvári győzelem a hajóversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 08.

Pápai Előd, a Székesfehérvári Modellezős Egyesület tagja nyerte meg idén a Vitál Club Kupa elektromos sebességi hajómodell-versenyének ECO – Expert senior kategóriáját. A versenyen hat kategóriában tíz székesfehérvári versenyző indult, akik közül többen is igen szép eredményeket értek el.

Tovább...
 
Vereség Siófokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 08.

Image2-1-es vereséget szenvedett az FC Fehérvár II Siófokon. Az NB III-as szezon utolsó Vidi-meccsén az első szünetben már 2-0-ra vezettek a „bekeményített hazaiak”, s csak a 60. percben sikerült a fehérváriaknak szépíteniük: Jung Martin ekkor lőtt egy gólt…

 
Varga Róbert hivatalosan is játékos, Koller még nem egyezett meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 05.

ImageMa délelőtt, a Sóstói Stadionban aláírta szerződését, így hivatalosan is a Vidi játékosa lett Varga Róbert. A 22 éves, jó felépítésű hátvéd – aki a pályán szélső-, illetve belső-védőként is használható – a Győri ETO-tól érkezik Székesfehérvárra, de a legutóbbi idényben Zalaegerszegen futballozott. - Robi az ETO nevelése, a győri klubban végigjárta a szamárlétrát, míg eljutott egészen a felnőttcsapatig, sőt a korosztályos válogatottig: Róth Antalnál játszott az U21-es válogatottban.

Tovább...
 
Kérdőjelek a bajnokság körül Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 05.

ImageEgyelőre sok a kérdőjel az ősszel rajtoló magyar-román közös jégkorong bajnokság körül, bár a tegnapi, összevont Mol Liga- és OB I.-értekezleten fontos kérdések kerültek napirendre. A ligaülésen nyolc csapat vett részt: öt magyar - Dab.Docler, Miskolc, Bp. Stars, FTC, UTE – és három romániai - Fenestela 68 Brassó, Progym, SC Csíkszereda-.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6612 - 6622 / 7426