Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Lázár és Alison szerződést kötött Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 04.

ImageTegnap délután Telkiben, az olimpiai válogatott edzőtáborában aláírta hároméves szerződését Lázár Pál. Pali posztján talán a legnagyobb ígéret, nem véletlenül nevezte őt nemrég Mészöly Géza a legjobb magyar jobbhátvédnek. Debreceni születésű, a helyi sportiskolában kezdett futballozni, majd 2002-ben, tizennégy évesen szerződtette a DVSC Utánpótlás-nevelő kft. Hamar elkerült „otthonról”, 2005-től a Sopron játékosa lett, majd következett egy rövid, romániai kiruccanás, a soproni klubhoz hasonlóan Marius Vízer érdekeltségébe tartozó Liberty Salontánál.

Tovább...
 
Autós kaszkadőr-bemutató II. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 03.

ImageGodzilla, vagyis az „autó-törő monstrum” szétlapította a gépkocsikat, majd tűzzel játszottak a speciális biztonsági öv és védőruha nélkül száguldó-égő kaszkadőrök. A benzinszagos mutatványokat hosszú éveken át kell gyakorolni – az egyik kaszkadőr hónapokkal ezelőtt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még most is a kórházban ápolják…

Tovább...
 
Autós kaszkadőr-bemutató I. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 03.

ImageAutós kaszkadőrök érkeztek Székesfehérvárra. A német kaszkadőr-iskola mesterei egy másfél órás show-val szórakoztatták városunk lakóit a Sóstói Stadionnál: egyikük két keréken pörögve mutatta be, hogyan kell „egyszerűen” leparkolni, ha nincs elég hely a gépkocsi számára, majd benzines tűzön húzott végig egy „kedves kollégát” a nézők nagy örömére. Aztán a közönség soraiból hölgyeket hívtak ki, hogy ők is aktív részesei legyenek a veszélyes mutatványoknak…

Tovább...
 
Hanga Ádám az Eurocamp egyetlen magyar meghívottja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 03.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapatának ifjú játékosa, Hanga Ádám is részt vesz a június 6-8 között megrendezendő Reebok Eurocamp-on. A Treviso-i „táborozásra” Európa 22 legjobb fiatalját hívták meg, s a torna egyetlen magyar sportolója Hanga Ádám lesz, akit már a tavalyi bajnokság után megkerestek a camp szervezői, ám akkor térdsérülése miatt nem tudott eleget tenni a felkérésnek. A táboron jelen lesznek az NPB-s és az európai sztárcsapatok megfigyelői is.

 
Keret átalakítás, nemzedék-, és szerkezetváltás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 03.

ImageA bajnokság végén a Fehérvár FC sportigazgatója, dr. Mezey György sajtótájékoztató keretében értékelte a szezont a megjelent újságíróknak. A hétvégi UTE elleni mérkőzésen történtekhez kapcsolódóan pozitív bejelentéssel kezdte: a biztonsági őr, aki megütötte Andicsot, bocsánatot kért az érintettől. A sportigazgató részletes elemzése több területre is kiterjedt.

Tovább...
 
Első az egyetem! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 02.

ImageSokáig úgy tűnt, hogy továbbra is a Fehérép Alcoa FKC játékosa marad Lévai Zsófia, de a 19 éves jobbátlövő végül úgy döntött, hogy a céljait tekintve a tanulás kerül az első helyre, ezért hazaköltözik Debrecenbe, és alacsonyabb osztályban folytatja pályafutását. Zsófi szombaton nagyon hasznos játékkal segítette csapatát győzelemre, így búcsúzva el a fehérvári közönségtől.

Tovább...
 
A pákozdi alapítványért lovagolt - és nyert - Stohl András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 02.

ImageStohl András nyerte meg a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamát. A színész-műsorvezető az első befutónak járó százezer forintot a pákozdi Kapaszkodó Alapítványnak ajánlotta fel. Az alapítvány Fejér megyei fogyatékosok lovagoltatásával, táboroztatásával, versenyeztetésével foglalkozik. Stohl András mellett Oszter Alexandra, Terecskei Rita és Pintér Tibor is vágtázott, hogy nyereményüket jótékony célra fordíthassák majd.

Tovább...
 
Arakosok az éjszakai bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 02.

ImageA tájfutók idei Országos Éjszakai Egyéni Bajnokságának az Aggteleki-karszton fekvő Szin község adott otthont. A május 30-án 21 óra 30 perckor kezdődő bajnokság vasárnap hajnali eredményhirdetésekor ismét örülhettünk székesfehérvári, ARAK-os sikereknek: Junior férfiaknál Pápai Tamás bronzérmes lett, míg a szenior férfiak között édesapja Pápai János hatodik éjszakai bajnokságát nyerte.

Tovább...
 
Legközelebb: Pannon Hoki Gála Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 02.

ImageMagyarország, Olaszország, Horvátország és Szlovénia részvételével november 6-8 között kerül sor a Pannon Hoki Gálára. A magyar jégkorong-válogatottban több székesfehérvári sportoló játékát élvezhetik a szurkolók. A Gála jelentőségét az adja, hogy fél évre rá rendezik meg a divízió-1-es világbajnokságot Szlovéniában.

Tovább...
 
Szép búcsú Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 31.

ImageA Fehérép Alcoa FKC győzelemmel búcsúzott a szezontól, és búcsúzott el távozó játékosaitól. Az ASA-Consolis ellen elért háromgólos siker egyben azt is jelentette, hogy a fehérváriak az európai kupaszereplést érő ötödik helyen fejezték be az évadot, míg a vendégek a hatodik helyen végeztek. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Hírverő meccs, tucatnyi góllal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 31.

ImageFelnőttcsapatunk vasárnap este Ászáron, a Falunapon rendezett hírverő mérkőzésen fejezte be a 2008-2009-es bajnoki idényt. A Kovács Ferenc tiszteletére rendezett meccsen 12-1-re győzött a megyei másodosztályban szereplő helyiek ellen a Vidi – de, az ilyen mérkőzéseken aligha ez a fontos. Varga István bajnoki erősségű csapatok küldött pályára: Sebők – Kocsis, Koller, Horváth, Mohl – Alison, Dvéri, Elek, Polonkai – Alves, Sitku. Bőven voltak cserék is, beállt Czirjék, valamint Pavlisic, Szakály, Lelkes és Bencze.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6623 - 6633 / 7426