Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Újabb idegenbeli skalp: magabiztos győzelem Újpesten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 30.

ImageA Vidi remekül búcsúzott a szezontól, magabiztos játékkal, fölényesen győzte le a bajnoki ezüstérmes Újpestet a Szusza Ferenc Stadionban (2-1). A bevezető mondatnak az sem mond ellent, hogy a második félidő hajrájához érve, a lilák szépítő gólja után kapkodóvá vált a mieink játéka, a csapatot szemmel láthatóan megzavarta, hogy a már megnyertnek tekintett meccs kicsúszhat a keze közül.

Tovább...
 
Aranyeső Pünkösdi Focigála - Mentsük meg Zsoltika életét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 30.

ImageEkker Zsolt egy hármasiker-pár egyetlen életben maradt tagja, akinek gyógykezelésében a mai állapotok szerinti egyetlen lehetséges mód létezik. Ez az őssejt-beültetés. A kisfiú már kétszer átesett ilyen kezelésen, és állapota azóta is javul, ám szüksége van egy további beültetésre is. Ehhez szervez gyűjtést az Aranyeső Alapítvány.

Tovább...
 
Szárazedzésekkel indult a szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 29.

ImageAz Alba Volán 19 új vezetőedzője, Jarmo Tolvanen csak augusztusban érkezik Székesfehérvárra, ám ennek ellenére a kék-fehér fiatalok szerdán megkezdték az alapozást a következő szezonra Énekes Lajos és Kóger István irányításával. Természetesen nem kell semmi szenzációt keresni abban, hogy a külföldi tréner most még nincs jelen az edzéseken, hiszen így állapodott meg a vezetőkkel, ráadásul az Énekes-Kóger kettős igazán érti a feladatát.

Tovább...
 
A Hősök terére költözik az ország Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageIdén a pünkösdi hosszúhétvégére esnek a Nemzeti Vágta rendezvényei. A háromnapos országimázs-fesztiválra százezreket várnak a szervezők, csakúgy mint tavaly. – tájékoztatta szerkesztőségünket Mészáros Anikó Account Director - Idén összesen 90 település vesz részt a történelmi hangulatú lovasversenyen és a települések bemutatkozását szolgáló Vágta Korzón.

Tovább...
 
Tisza Tibor: remélem sikerül felpörögnünk és szépen búcsúznunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 29.

ImageA szezon utolsó bajnokiján Újpestre látogat csapatunk. A második helyen végzett lilák egyik legjobbja, Tisza Tibor saját együtteséről és a Vidiről is beszélt honlapunknak: "Remélem, sokan kijönnek utolsó szezonbeli meccsünkre, s azt is remélem, hogy sikerül felpörögnünk és szépen búcsúznunk remek közönségünktől." - kezdte Tisza. - "Továbbá abban is bízom, hogy sokan nem kudarcként élik meg az ezüstérmet."

Tovább...
 
Évértékelés: Kölyök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 28.

ImageSorozatunkban ezúttal a kölyök csapat szereplésére tekintünk vissza, amely Szongoth Kristóf edző keze alatt egy egymásért küzdeni tudó, jó szellemű társasággá forrt össze. Így a sikerek sem maradtak el.

Tovább...
 
VIDI-mezt kapnak a legjobb VUK-osok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 27.

ImagePénteken vehetik át a „jutalom VIDI-mezt” azok a kisdiákok, akik a VUK gálán a legeredményesebben szerepeltek. A tavaszi VUK-sorozat záró eseményén múlt szombaton, a Nyíregyháza elleni mérkőzést megelőzően azok a fiúk léphettek eredeti Fehérvár mezben a pályára, akik a sorozat legjobbjai voltak. Az ajándékul kapott mezeket pénteken, 15:30-kor vehetik át a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgóakadémián.

 
Nick Martens is új klubot talált Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 27.

ImageNick Martens, a tavaly az Alba Volánt erősítő amerikai hátvéd a napokban aláírt a német másodosztályú Hannover Indians együtteséhez. Jason Guerriero után Nick Martens is a DEL2-ben folytatja pályafutását. A bekk - akárcsak az Alba Volán - jó teljesítményt nyújtott tavaly az EBEL-ben, így került a német egyesület látókörébe. A Hannover vezetőedzője, Craig Streu a klub hivatalos honlapján elmondta, hogy minden szempontból a kívánalmainak megfelelő játékosnak tartja Martens-t, aki a remek színvonalú osztrák bajnokságban is megállta a helyét, és minden bizonnyal komoly erősítést jelent majd.

 
Hetényi Zoltán a KHL-drafton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 26.

ImageAz Alba Volán 19 kapusa, Hetényi Zoltán neve is felkerült a KHL draftlistájára. E listára azokat a külföldieket vehetik fel, akik 17-21 év közöttiek, Oroszország határain kívül játszanak, és még nem írtak alá szerződést a KHL-es csapattal. A draftlistán szereplők játékjogát az orosz, fehérorosz, kazah és lett bajnokságban szereplő klubok (szám szerint 24) bármelyike lefoglalhatja. A listán jelenleg 750 orosz és 170 külföldi sportoló neve található: a magyarok közül Hetényi Zoltán (Alba Volán 19), Kóger Dániel (Salzburg), Hári János (Farjestad) és Galló Illés (Belije Medvegyi).

 
Orosz csatár érkezett a Vidihez Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 26.

ImageEgy észt születésű, orosz állampolgárságú csatárt tesztel a Fehérvár FC. A 21 éves támadó a hétvégén érkezett a csapathoz, s már részt is vett a tegnap délelőtti edzésen. Andrejev évek óta az észt Levadia Tallinn együttesénél játszik, s ebben az elsőosztályú csapatban sorra lövi a gólokat. – Az utolsó négy szezonban 64-szer talált bele az ellenfél hálójába! Sőt, már az orosz U19-es válogatottban is kapott szerepet. A csatárt ma délután orvosi, fizikai és technikai tesztnek vetik alá.

 
A móri fiú forgatta leggyorsabban a Rubik-kockát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 25.

ImageA móri Vass Tamás nyerte meg a Hétvezér Téri Általános Iskolában megrendezett Rubik-kocka kirakó versenyt. A Rubikkocka Stúdió által meghirdetett felhívásra mintegy ötven Fejér megyei kisdiák jelentkezett, akik felső tagozatos és középiskolás kategóriában mérettették meg magukat. A legjobb időt a móri fiú produkálta, aki 20,19 másodperc alatt pörgette egy csoportba a színeket. A fehérváriak közül pedig Erdődi Ádám volt a leggyorsabb 28,22 másodperces versenyidővel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6634 - 6644 / 7426