Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Dvéri Zsolt - 350! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 25.

ImageA Nyíregyháza Spartacus elleni mérkőzésen 350. alkalommal játszott a hazai élvonalban Dvéri Zsolt. Tizenöt év nagy idő. Amikor Zsolt a csapatba került, még ő volt a siheder, aki tisztelettel nézett a korszak pengés futballistáira, a menőkre – hirtelen, és a teljesség igénye nélkül: a tragikusan fiatalon elhunyt Fodor Imrére, azután Vancsa Miklósra, Muzsnay Zsoltra -, a jelenben viszont már ő a fehérvári fiatalok ikonja. A Vidi talán legnépszerűbb futballistája másfél évtizede, 1994 tavaszán, a Honvéd elleni meccsen mutatkozott be az élvonalban. Hamar megszületett az első gól is – a Nagykanizsa bánta.

Tovább...
 
Szokásos szoros küzdelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 25.

ImageA Fehérép Alcoa FKC az idei utolsó előtti mérkőzésén a Nyíradonyt fogadta, és – a két csapat eddigi összecsapásain megszokott szoros küzdelemben – egygólos félidei vezetést követően 31-29-re nyerte a találkozót. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfay Károly sajtóreferens, aki elmondta: A fehérváriak egy hét múlva a Hódmezővásárhelyt látják vendégül, és újabb győzelmük esetén az ötödik helyen zárhatják az évadot.

Tovább...
 
Szép sikerek a Diákolimpia országos döntőjén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 25.

ImageA május 23-24-i hétvégén rendezték meg a tájfutó utánpótlás legrangosabb viadalát, a Diákolimpia országos döntőjét. – kaptuk a hírt Vékony Andortól - Az országos döntő rövidtávú- és váltó versenyeihez a Csongrád Megyei Nagymágocs Károlyi kastélyának ősparkja biztosított helyszínt, a vasárnapi normáltavú versenyt, pedig az ásotthalmi Tanulmányi erdő homokbuckái közt bonyolították le.

Tovább...
 
Elhunyt Vedres Mátyás, a legendás kapus Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 24.

ImageSzombat hajnalban, 66 éves korában elhunyt Vedres Mátyás, 150-szeres magyar válogatott jégkorongozó. A sportember kilenc világbajnokságon vett részt, és védett az 1964-es innsbrucki téli olimpián is.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 24.

ImageUtolsó hazai mérkőzésén, sima meccsen, magabiztos győzelmet aratott az FC Fehérvár, a Nyíregyháza Spartacus ellen. A pályán hamar kiderült, hogy a Vidi jobb csapat, mint ellenfele. Játékosaink lendületesen, nagy kedvvel futballozva vezették támadásaikat - annak ellenére, hogy Goran Vujovics, a tavasz legeredményesebb támadója ezúttal nem játszhatott. Viszonylag hamar, az első negyedóra végéhez érve megszerezte a Fehérvár a vezetést - Szakály remekül, önzetlenül tálalta a labdát Sitku elé -, és azt vártuk, jön a folytatás és a csapat gólgazdag futballal búcsúzik a nézőktől.

Tovább...
 
Sebők és Vujivics is marad Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 23.

ImageÚjabb két évre írt alá szerződést Sebők Zsolt az FC Fehérvárnál. A kapus más kluboktól is kapott ugyan ajánlatokat – külföldre is szerződhetett volna -, ám szívesebben marad inkább Székesfehérváron, a megszokott csapatánál. Rajta kívül Goran Vujovicsot is többen megkörnyékezték, s jelentős összegeket ígértek érte. A fehérvári klub viszont úgy nyilatkozott, hogy idén biztosan nem engedik el máshova a csatárt, akit 2011-ig köt szerződése az FC Fehérvárhoz.

 
Évértékelés: Előkészítő Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 23.

ImageFolytatjuk visszatekintő sorozatunkat. Ezúttal az előkészítő korosztály szezonját elevenítjük fel, megszólaltatva Orgovány István edzőt. - Az Alba Volán előkészítő csapatát a 10-11 éves gyerekek (’97-ben és ’98-ban születettek) alkotják. A korosztályban 31 igazolt sportoló játszott, akik hetente átlagban 3 jeges és egy szárazföldi edzéssel készültek.

Tovább...
 
Marad a 16 csapat a Soproni Ligában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 22.

ImageAz élvonal beharangozott, nagy reformja elmaradt, csak apróbb változtatások lesznek a következő kiírásban, ugyanakkor a mostaninál négyszer nagyobb bevételt eredményező tévés szerződést köthet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), továbbá 46 ezresre bővíthetik a Puskás Ferenc Stadiont. Erről Kisteleki István számolt be az MLSZ elnökségi ülése után, a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatón. A Soproni Liga 2009–2010-es kiírásában jelentős változás nem lesz, azaz két csapat esik ki, és ugyanennyi jut majd fel.

Tovább...
 
Bódi Feri ismét az Albacompnál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 21.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapatát erősíti a jövőben Bódi Ferenc, aki kiváló szezont produkált a Dombóvárnál: az alapszakaszban 12,5 pontos átlagot tudhatott magáénak, és a válogatott keretbe is bekerült. A fehérvári szurkolók örülhetnek – az Albacomp „régi-új” játékosa nemsokára már nem az Albacompot gyilkolja tripláival, hanem ismét Székesfehérvárért harcol.

 
Ocskay Gábor: "Tovább a 15 éve megkezdett úton" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 21.

ImageAz új edző szerződtetése mellett számos fontos döntést is hozott az elmúlt napokban az Alba Volán 19 klubvezetése. Ezekről Ocskay Gábor, szakosztály-igazgató adott tájékoztatást. (Részletek alább olvashatók.)

Tovább...
 
Új vezetőedző az Alba Volánnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 20.

ImageÚj vezetőedzője van az Alba Volán 19-nek. Jarmo Tolvanen a mai nappal átvette a csapat irányítását. Az 53 éves tréner dolgozott már a svéd, a német, a svájci és a finn élvonalban is. Bemutatására – fő attrakcióként - az Alba Volán 19 évadnyitó sajtótájékoztatóján került sor.

 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6645 - 6655 / 7426