Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
54 meccses lesz az alapszakasz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 20.

ImageA 2007/2008-as szezonban 36 alapszakasz-mérkőzést izgulhattak végig a hocky rajongói, egy év múlva pedig már 54 meccs várt az EBEL-csapatokra. Az EBEL-ligaülésen eldőlt, hogy e szám továbbra is marad, tehát 54 mérkőzéses lesz az alapszakasz, a rájátszás pedig maximum 21 találkozót foglalhat magában. Az idén – a tervek szerint – szeptember 10-11-én kezdődik el.

 
Csucsánszky Zoltán helyett Disztl László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 20.

ImageA szezon hátralévő négy mérkőzésén Disztl László irányítja majd a Puskás Akadémia-FC Fehérvár U19-es csapatát. A szakember a hétfőn lemondott Csucsánszky Zoltán helyét vette így át, s kétéves szerződést írt alá a klubbal. Ez azt jelenti, hogy a következő két szezonban is számítanak munkájára a klubnál.

 
A Kihívás Napja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 19.

ImageÉjfélkor kezdődik el a Kihívás Napja Székesfehérváron. A program egy áloműző bemelegítő gimnasztikával indul az Országalmánál, majd a sportkedvelők kerékpárral, görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel, futva vagy gyalog a Bregyó-közi Sportcentrumba indulnak, ahol különböző sportrendezvényekre kerül sor.

Tovább...
 
Győzött a Kodolányi FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 19.

Image32 gólos győzelmet aratott az NB II utolsó előtti fordulójában a Kodolányi FKC. A mérkőzést a sereghajtó Dunakeszi otthonában tartották. A játék során Várkonyi Viktória és Zsigmond Vivien hét-hét gólt lőtt, Cseliácz Gabriella pedig ötször volt eredményes. Részletek: NBII Északi csoport, 21. forduló: Dunakeszi – Kodolányi FKC 13-45 (6-21), Kodó: Trimmel, Réty (kapusok), Várkonyi 7 (1), Zsigmond 7, Cselinácz 5, Kerekes 5, Lelkes 5, Bízik 4, Kapási 4, Kuhinkó 4, Vajda 3 (2), Gazdag 1, Csákovics, Halász. Edző: Mihály Attila.

 
Sosnowiec várja az Alba Volán játékosait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 19.

ImageAz Alba Volán jégkorong-csapata meghívást kapott a lengyel sosnowieci tornára. Amennyiben a szakmai stáb és a vezetőség is úgy dönt, a fehérvári sportolók augusztus 19-22 között ismét ellátogathatnak Lengyelországba (tavaly fiaink megnyerték a tornát), s részt vehetnek egy igen rangos viadalon. Az ellenfelek között ugyanis ott találják majd a házigazda Zaglebie Sosnowiec-et, a német Krefeld Pinguine-t, a svéd IF Troja Ljungby-t, a francia Gap-ot, valamint a két szlovák extraligás együttest, a MSHK Zilinat és a HK Spisska Nova Vest is.

 
Ezüstérmes lett a női csapat a világkupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 18.

ImageKovács Sarolta a hatodik lett, Vörös Zsuzsanna pedig kilencedik a Székesfehérváron megrendezett női öttusázók Világkupa-versenyén. Az első helyet a litván Laura Asadauskaite szerezte meg, az ezüstöt a francia Amélie Cazéna vitte el, míg a bronzérmet az orosz Jevdokija Grecsicsnyikova. Csapatversenyben Gyenesei Leila, Vörös Zsuzsanna és Kovács Sarolta ezüstérmet szerzett.

Tovább...
 
Döntetlen a Balatonlelle ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár Fc   
2009. május 18.

ImageAz NB-III Duna csoportjának 26. fordulójában vasárnap ahhoz a Balatonlelléhez látogatott az FCF II, akitől az őszi idényben 1-0-s vereséget szenvedett. Itt volt tehát az ideje megmutatni... A mérkőzést gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg a Balaton-parti városban. Az FCF II ezúttal Czirjék - Varga, Vadász, Bencze, Kovács, Kocsis, Jung (Balaskó), Pavlisics, Karadzsics, Kaiser (Czinger), Lelkes (Hermann) összeállításban szerepelt.

Tovább...
 
Gyenesei Leila és Kovács Sarolta párosa nyerte meg a váltóversenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 18.

ImageFölényes győzelmet aratott a vasárnapi váltóversenyen Kovács Sarolta és Gyenesei Leila párosa. A női öttusa Világkupa váltóversenyére Székesfehérváron került sor, ahol a szokásoktól eltérően most nem három, hanem kétfős csapatok versenyeztek. Végül városunk sportolói a „Magyarország I.” csapatban 5556 pontot szereztek, a IV. csapatban lévő Vadász Dóra és Alekszejev Tamara 5380 pontot, a brit-kanadai formáció pedig (Louise Helyer, Donna Vakalisz) 5374 pontot.

 
Az ARAK-os Fanni magyar bajnokságot nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 18.

ImageHétvégén, május 16-17-én Komló és Pécs adott otthont két tájfutó bajnokságnak. Szombaton Komlón rendezték a Magyar Köztársaság Rövidtávú Tájfutó Bajnokságát , vasárnap pedig a pécsi Extrémpark területén a Pontbegyűjtő Csapatbajnokságot. Szombaton a Rövidtávú Bajnokságon (ahol a rövid táv, tájfutókról lévén szó 2,5- 3 kilométert jelent) a délelőtti selejtezőket követő délutáni döntőkben komoly székesfehérvári sikerek születtek.

Tovább...
 
Mindenképpen nyernünk kell a Vasas ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 16.

ImageAz szerdai, Ligakupa döntő örömteli pillanatai elmúltak, s azóta ismét a munkáé a főszerep, hiszen legközelebb a Vasas együttese vendégszerepel nálunk. Hurráhangulatra márcsak azért sincs okunk, mert a nagyjából másfél hónapja tartó heti két mérkőzés jelei egy-két játékosnál már láthatók. Mindezt tetézi az, hogy Varga István vezetőedző kénytelen lesz nélkülözni a műtét miatt idő előtt kidőlt Sifter Tamást, a vírusos megbetegedéssel kűzdő Mohl Dávidot, illetve a PMFC ellen egy becsúszó szerelésnél megsérült Nagy Dánielt.

Tovább...
 
Forródrót a ligaülésről: 54 csapatos alapszakasz Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 16.

ImageA maratoni hosszúságú EBEL-ligaülésen a sok-sok hozzászólásnak és véleményütközésnek kézzelfogható eredménye is lett péntek estére: eldőlt, hogy 54 mérkőzéses lesz az alapszakasz.- Mint emlékezhetünk, a 2007/2008-as szezonban 36 alapszakasz-mérkőzés várt az EBEL-csapatokra, a 2008/2009-es idényben ez a szám 54-re emelkedett. Ezzel világviszonylatban is az egyik legsűrűbb versenynaptár alakult ki az osztrák ligában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6656 - 6666 / 7426