Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Elnyerte a Ligakupát a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 14.

ImageMegőrizte veretlenségét az FC Fehérvár. A csapat a Siófokon megrendezett Ligakupa döntőjében 3:1-re győzött a Pécsi MFC ellen, ami nem volt meglepő, hiszen egyértelmű volt, hogy a másodosztályú ellenfél a Vidi közelébe se érhet. A pécsiek gólját Wittrédi lőtte. A fehérvári focisták dicsőségét növeli, hogy a szezon tizenöt meccse közül egyszer sem kaptak ki, így megérdemelten szerezték meg – immár másodszorra – a Ligakupát.

 
A Vidi veretlenül várja a végjátékot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 12.

ImageA Vidi számára egyszerű a képlet. Ha sikerül szerda este Siófokon másodszor is megnyerni a Ligakupát, a csapat úgy nyer, hogy veretlen marad a sorozat október 1-e óta lejátszott 14 mérkőzésén. Erre, már a csoportmeccsek során sem volt a Vidin kívül példa, és Varga István tanítványai „jó szokásukat” az egyenes kieséses rendszerben is megőrizték. A fiúk összesen 33 gólt szereztek eddig a sorozat 2008-2009-es kiírásában, és mindössze tízet kaptak.

Tovább...
 
Fehérvári rugby sikerek Brnóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 12.

ImageJól szerepeltek a Fehérvár Rugby Club fiai - lányai a Brnóban rendezet nagyszabású nemzetközi tornán: Kadet korosztályban nagyhírű csapatokkal megméretve a negyedik helyen végeztek, s kiváló taktikai érettségükről tettek tanúbizonyságot. A csapatot a Velencei Kékcápák és a Pusztaszabolcs játékosai is erősítették. Gyölcsös Ferenc edző szerint a kölyök csapat a kispályás játékhoz szokott, szerényebb teljesítménye a nagypályás játék hiányának tudható be.

Tovább...
 
Vereség a Dorogtól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 12.

ImageAz NB III-as fehérvári focisták 2:1-es vereséget szenvedtek a Dorogtól. A Sóstói Stadionban tartott mérkőzésen a következő felállásban lépett pályára a csapat: Czirjék Zoltán – Golovics István, Olekszandr Tkacsuk (Jung Martin, 67.), Kocsis Gábor, Kovács Péter (Kaiser Balázs, 46.) – Vadász Viktor, Domonyi Richárd, Csurka Ádám, Darko Karadzsics - Milan Pavlisic, Molnár Csaba. Amint látható, Milán Pavlisic felépült súlyos sérüléséből, és újra „harcképes” volt.

 
Utolsó edzését tartja az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 11.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata holnap tartja utolsó edzését a szezonban. A „pattogtatás” 17:30-kor kezdődik. A sportolók várják a szurkolókat egy közös focizásra, kosarazásra, azaz egy jó hangulatú, kötetlen programra!

 
Sportlehetőségek a felújított tornateremben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 11.

ImageA Szülői Munkaközösség, a helyi vállalkozók s az Önkormányzat 1,5 milliós támogatásával, valamint a szülők mintegy 1 millió forint értékű társadalmi munkájának köszönhetően felújították a kincsesbányai Kazinczy Ferenc Általános Iskolában található tornatermet. A megújult teremben számos sportolási lehetőség várja a helybelieket: floorball, tollaslabda, foci, kosárlabda, zenés torna, női torna…

Tovább...
 
Elhoztuk a három pontot Győrből Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. május 11.

Image"Végre egy mérkőzés, amelyen a második félidőre is ugyanolyan elánnal futottunk ki, mint az elsőre!" - hangzott el az egyik fehérvári néző szájából a 90 perc végén. Nos, valóban nem lehetett okuk panaszra azoknak a szurkolóknak, akik elutaztak Győrbe erre a találkozóra. Az első félidő elején Vujovics révén szereztünk vezetést, ám ezt követően mintha ráült volna az eredményre a csapat. A hazaiak a tőlük megszokott ívelgetős játékkal igyekeztek bevenni Sebők kapuját, s a harmadik veszélyesebb próbálkozás góllal zárult.

Tovább...
 
A Falco jutott tovább Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 09.

ImageA Falco hazai pályán, 104-98-ra megverte az Albacompot tegnap este, a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében. Ezzel megszerezte a továbbjutást, s 3-1-es összesítéssel került az elődöntőbe. Az Atomerőmű ugyanilyen „végeredménnyel” jutott tovább – játékosai Szolnokon arattak győzelmet 66-55-ös végszóval. (részletek alább olvashatók a mérkőzésekről)

Tovább...
 
Disztl Dávid Izlandra megy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 09.

ImageA Fehérvár FC 24 éves támadója, Disztl Dávid megválik a Viditől. A tehetséges és sikeres focista Izlandon, a Knattspyrnufelag Akureyrar (KA) berkeiben folytatja tovább pályafutását. Viszont: Disztl Dávid továbbra is a fehérvári klub játékosa marad, s kölcsönszerződéssel játszik majd a szigetországban – előreláthatóan a 2009-es bajnokság befejezéséig.

 
Évértékelés: Szupermini Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. május 08.

ImageA világbajnokság véget ért a magyar válogatott számára, ezzel lezárult a 2008/2009-es szezon. Honlapunk visszatekintő cikksorozatot indít, amelyben klubunk korosztályos csapatainak teljesítményét tekintjük át. Elsőként a szupermini csapattal foglalkozunk.

Tovább...
 
Kulcsár Tamás távozik a VIDI-től Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 07.

ImageVarga István vezetőedző javaslatára az FC Fehérvár vezetése felmentette Kulcsár Tamást az elsőcsapat edzéseinek látogatása alól. A labdarúgó a mai naptól már nem játszhat eddigi csapattársaival, ahogy a szezon hátralévő mérkőzésein sem számítanak rá a klubnál. A döntés mögött az áll, hogy Kulcsár Tamás a Haladás elleni mérkőzés során, valamint azt követően elfogadhatatlanul viselkedett az öltözőben.

 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6667 - 6677 / 7426