Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ősi ellenfelek új szereplőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 26.

ImageHárom hónappal a legutóbbi összecsapásuk után a rájátszás második fordulójában újra megmérkőzött egymással a két megyei rivális, a Fehérép Alcoa FKC és a Dunaferr NK. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Bár a szereplőkben jelentős változás történt – a januári Dunaferrből hárman, az FKC-ből kilencen léptek ma pályára – a meccs hasonlóan alakult, és tizenöt-gólos fehérvári győzelem született.

Tovább...
 
Magabiztos győzelem a Diósgyőr ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 26.

ImageAz FC Fehérvár magabiztos játékkal, 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt, és megszilárdította helyét az élmezőnyben. Az első 8-10 percben három nagy helyzete volt a Vidinek, de ezek kimaradtak, bátrabb lett tőle a vendégcsapat. Szerencsére, a hazai csapat jókor rúgott gólt, méghozzá szép gólt és ezzel új lendületet adott a meccsnek. Alves szép gólja után a Fehérvár akár hengerelhetett volna, de a kapus és a belsővédők hibájából esett vendéggól visszahozta a meccsbe a Diósgyőrt.

Tovább...
 
Szenzációs bemutatkozás az A-csoportban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 26.

ImageA magyar jégkorong-válogatott elképesztően jó teljesítménnyel fennállása legjobb mérkőzését játszotta Szlovákia ellen. Minden egyes játékos kitett magáért, alig pár másodperc hiányzott a pontszerzéshez.

Tovább...
 
Play-off mérkőzés a Falco-val Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 23.

ImageKaphatók már a jegyek az április 29-én, szerdán, 19 órakor kezdődő Albacomp – Falco első play-off mérkőzésére! A belépőket a Sportirodán lehet megváltani. Az ülő jegy 1500 Ft-ba kerül, az álló 900 Ft-ba, a diákok és a nyugdíjasok pedig 600 Ft-ért tekinthetik meg az összecsapást.

 
Farkas Balázs: "Ilyen meccsen jó is, rossz is játszani" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 23.

ImageAz erre az alkalomra rekrutált magyar Ligaválogatott kellemes, fogyasztható mérkőzésen, 5-2-es vereséget szenvedett a Puskás Ferenc Stadionban az AC Milantól. A Mészöly Géza által meghívott két fehérvári, egyaránt jó teljesítményt nyújtott - Horváth Gábor végig, Farkas Balázs az utolsó negyedóráig a pályán volt.

Tovább...
 
Oroszország 5-1-re győzött ellenünk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 23.

ImageBenk András, az Alba Volán jégkorong-csapatának támadója lőtte a magyar jégkorong-válogatott egyetlen gólját az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen végül 5-1-re kikaptunk. Az Alba Volán 19 szempontjából pozitív, hogy a mieink legjobbja Nagy Gergő lett.

Tovább...
 
Döntetlennel indult a rájátszás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 22.

ImageAhogy az alapszakaszban, úgy a rájátszásban sem sikerült nyernie a Fehérép Alcoa FKC csapatának Nyíradonyban – egy olyan mérkőzésen, ahol több irányító ült a lelátón, mint játszott a pályán. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A 23-23-as döntetlennel végződött találkozón a hazaiak Kudor Kittit, a fehérváriak Siti Esztert, Kamper Olíviát és Tilinger Tamarát nélkülözték, így Bízik Boglárka először jutott kezdőként szerephez az NBI-ben.

Tovább...
 
Szurkoljunk a Magyar Csapatnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 22.

ImagePénteken kezdődik a svájci A csoportos jégkorong világbajnokság. Évek óta nyomon követhettük a magyar televíziókban is a VB-k eseményeit, és gondolatban sokan eljátszottunk milyen lenne egyszer a magyar csapatot is ott, a "nagyok" között látni..., a svédek, oroszok, finnek vagy éppen a kanadaiakkal mérkőzni. Nemrégiben ez még csak álom lehetett, pár éve bravúr lett volna, ma pedig valóság!

Tovább...
 
Így nincs szakmai értéke az NB-III-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 22.

ImageNB-III-as együttesünk elég gyengén szerepel az utóbbi időben, hiszen a tavasz folyamán mindössze egyetlen alkalommal hagyták el győztesen a pályát. Hogyan értékeli mindezt dr. Mezey György, klubunk sportigazgatója?

Tovább...
 
Fodor Szabolcs is lecsúszott Svájcról Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 21.

ImageA legutolsó rostán végül Fodor Szabolcs, csapatunk támadója akadt fenn, így a tavasszal jó formában játszó csatár nem lesz ott a svájci A csoportos világbajnokságon. Az Alba Volánt így is tizenegy játékos képviseli.

Tovább...
 
Világbajnokokkal foghat kezet Halasi Márk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 21.

ImageA székesfehérvári jégkorongos, Halasi Márk is azon szerencsések között van, akiket az A-csoportos világbajnokság egyik szponzora Svájcban lát vendégül. Az ifjú sportoló ugyanis részt vett a Henkel fotó- és rajzpályázatán, amelyet 6-12 éves gyermekek számára hirdettek meg, fődíjként pedig azt ígérték a szervezők, hogy a nyertesek lehetőséget kapnak a mérkőzés megtekintésére, valamint arra, hogy átadják a "Csapatok három legjobb játékosa" díjat, amely természetesen a jégkorongozókkal való kézfogást is tartalmazza.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6700 - 6710 / 7426