Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Előkészítős sikerek Szlovéniában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 09.

ImageMárcius utolsó hétvégéjén a szlovéniai Bled városában vett részt egy igen erős mezőnyt felvonultató nemzetközi tornán az Alba Volán előkészítő csapata, és - legjobb magyar csapatként - a negyedik helyen végzett. Az utolsó pénteken reggel a szlovéniai Bledbe utazott az Alba Volán előkészítő (U12) csapata, ahol egy 12 csapatos rangos tornán vett részt. A tapasztalatokról Orgovány István edző mesélt honlapunknak.

Tovább...
 
A Vidi jutott be a Ligakupa döntőjébe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 09.

ImageCsapatunk, a Ligakupa címvédője, a Győrben, az elődöntő visszavágóján elért 1-1-gyel, összesítésben 3-1-gyel, bejutott a május 13-i, siófoki fináléba. Az idei sorozatban, már a csoportmérkőzések után is a Vidi volt az egyetlen veretlen csapat, és ezt a büszke „címet” a fiúk az egyenes kieséses szakaszban is megőrizték.

Tovább...
 
Olimpikonok vendégeskednek a VVSI-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageKozmann György, a pekingi olimpikonnal találkozhatnak a sportrajongók holnap a VVSI agárdi sporttelepén. A négyszeres világ- és Európa bajnok 16:30-tól várja beszélgetésre rajongóit, majd dedikálja a tavaly decemberben megjelent „Koló árnyékában” című könyvét. A programon jelen lesz a magyar férfi kajak válogatott tagja, Boros Gergely is, aki szintén büszkélkedhet világ- és Európa bajnoki címmel.

Tovább...
 
Szép siker: ezúttal fejet hajtott Nérvégia Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 08.

ImageA magyar válogatott szellemes, szórakoztató játékkal rukkolt elő kedden este, így teljesen megérdemelten győzte le komoly játékerőt képviselő ellenfelét a felkészülési mérkőzésen.

Tovább...
 
Sebők és Varga megsérült, szerdán Ligakupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageKötelező pihenést írtak elő Sebők Zsoltnak, aki a kaposvári bajnoki mérkőzésen megsérült. Az FC Fehérvár játékosát az első félidőben „kényszerítette térdre” a kaposvári kapus, s mivel a térde már vizesedik, legalább két hétig nem léphet pályára. Ilija Radovicsnak pedig a háta lett tele fájó zöld-sárga foltokkal – rá valószínűleg előbb számíthat a csapat és a szurkolók.

Tovább...
 
Senkit sem állítottak ki, csak az edzőt, de azt piroslappal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageSzázhalombattán játszották a Rugby Női Bajnokság II. tavaszi fordulóját. Az első mérkőzésen a Battai Buldogok ellen léptek pályára az FRC játékosai. Gyölcsös Ferenc edző elmondása szerint „ az álmos fásult játék megbosszulta magát”. Hiába szerzett vezetést az FRC-s Pap Helga 5.+ 2 pontjával, az ellenfél a félidőben még vezetett is 14. - 7 re. Ezt követően Kaposi Anna egyenlített (5. + 2. pont), majd ismét az érdiek következtek (21.- 14.).

Tovább...
 
A Klagenfurt a bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 06.

ImageAz EBEL 2008-2009-es pontvadászat küzdelmei az alapszakasz-győztes Klagenfurt végső győzelmét hozta, miután a KAC hihetetlen izgalmas és fordulatokban gazdag fináléban a hetedik, utolsó mérkőzésen megszerezte negyedik győzelmét a Salzburggal szemben.

Tovább...
 
Sulyok játékvezető két pontot vett el a Viditől! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 06.

ImageAz FC Fehérvár 1-1-es döntetlent játszott Kaposváron. Az első félidőben a hazai csapat futballozott jobban, ebben a játékrészben a Rákóczi nem csak előnyt szerzett, de jobban is játszott. Csapatunk helyzetig is alig jutott, szinte az egyetlen lehetőségünk Koller fejese volt. Ráadásul az első negyvenöt percnek két áldozata is volt, Sebőköt és Radovicsot egyaránt sérülés miatt kellett lecserélni.

Tovább...
 
Visszavágtak a finnek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 05.

ImageA tartalékos összeállításban szereplő magyar jégkorong-válogatott nem tudta megszorongatni Finnországot, és hatgólos vereséget szenvedett. Magyarország–Finnország 0–6 (0–0, 0–3, 0–3) Miskolc, 2200 néző, vezette: Kincses, Abonyi, Wolf Magyarország: Hetényi – Horváth A., Tokaji, Jánosi, Fekete, Vas J. – Svasznek, Sille, Fodor Sz., Holéczy, Majoross – Jobb, Kangyal, Kiss Á., Galanisz, Peterdi – Ondrejcík, Ennaffati, Sofron, Nagy G., Vaszjunyin – Borbás, Berta. Megbízott szövetségi kapitányok: Énekes Lajos és Diego Scandella

Tovább...
 
Drazsé mégsem játszik vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehervar FC   
2009. április 04.

ImageTöbb helyen is megjelent a hír, hogy Dvéri Zsolt vasárnap pályára lép az NB-III-ban. Nos, a hír nem igaz: Drazsé egyelőre még vár. A héten ugyan szó volt róla, hogy a decemberben szemgólyóját megsértő középpályás a Velence ellen ismét visszatér a pályára, ám végül úgy döntött, mégsem vállalja a játékot. "Ennek két oka is van" - mondta el honlapunk kérdésére. "Az egyik igen praktikus: összesen három idősebb játékost lehet nevezni a harmadosztályban, s mivel ez Tkacsuk, Romero és Kocsis lesz vasárnap, nem akartam elvenni senki elől a játéklehetőséget."

Tovább...
 
Prukner: nekünk létkérdés a fehérváriak elleni meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 03.

ImageKisebb betegséggel küszködik Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője, aki honlapunknak elmondta, a hét végi bajnokin nem szeretne csapatával „megfázni" a Vidi ellen, amelyet számukra (is) nagyon fontos mérkőzésnek titulált.

Tovább...
 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6744 - 6754 / 7439